Отзывы покупателей о Пуф трансформер 5в1 Премиум Светло серый ALIKANTE

• Отзывы про товар продавца WETSTON
  • Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WETSTON. Цвет: Темно-серый. Высота: 52. Глубина: 52

Пуф дуже якісно зроблений, приємна тканина. Сидіти зручно. Розбирається/збирається легко. Повністю задрволена

Достоинства:
    Якісний, гарний
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: WETSTON. Цвет: Зеленый. Высота: 52. Глубина: 52

Чудовий і дуже зручний пуф!
    Має хорошу якість, та гарний вигляд.

Окрема подяка за швидку доставку, відправили одразу в день замовлення!

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина: 42. Цвет: Коричневый. Высота: 46. Глубина: 42

Товар відмінний,приємний на дотик. Замовила один комплект,випробувала,сподобався .Через якийсь час замовила ще один.Кольори один в один зійшлися. Якісні,міцні,практичні,гарно виглядають. Рекомендую. Дякую.

Достоинства:
    Практичні,зручні,комфортні, міцні,гарні
    • Представник бренду

Наталія, дякуємо Вам за відгук! користуйтесь із задоволенням!

• Наталія Г***

О,просто прекрасних 5 зручних сидінь.Для кухні в сам раз. Дуже задоволена .Рекомендую

Достоинства:
    Зручність,компактність,краса
    Недостатки:

Дякуємо Наталія, за приємнй відгук про нашу продукцію. Користуйтесь із задоволенням)

• Максим Г***

Не занизькі для кухні? Чомусь мені здається, що над столом будуть стирчати тільки голови.

Максим, доброго дня! Ні стільці з Пуфів, по висоті як звичайні табурети.Тому вони не будуть занизькі.

• Любов Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина: 42. Цвет: Зеленый. Высота: 46. Глубина: 42

Колір гарний, насичений. Тканина приємна. Якісно зроблена річ.

Достоинства:
    Дуже сподався! Відповідає заявленим характеристикам.
    Недостатки:
    Досить важкий

Дякуємо Вам за відгук! (на рахунок ваги, ми використвуємо якісний метал, тому і вага 18кг, але внизу є коліщатка для переміщення Пуфа)

• Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина: 42. Цвет: Светло-серый. Высота: 46. Глубина: 42

Пуф зроблений якісно, м'який, приємний на дотик. Займає мінімум місця.

Достоинства:
    Практичний, приємний на дотик.
    Недостатки:
    не виявлено

Валентина дякуємо Вам, за інформаційний відгук про наш Пуф 5в1, нам приємно коли Вам все сподобалось!

• Наталія Б***
    Продавец: Rozetka. Ширина: 42. Цвет: Голубой. Высота: 46. Глубина: 42

Доброго дня замовила пуф ще 23 листопада і кожного дня пириносять доставку вчом причина люди нащось розраховують

Достоинства:
    Недоставляють