Отзывы покупателей о USB LED Лампа 2600 mAh, Кемпинговый туристический походный Светильник аккумуляторный, портативный ночник фонарь с подвесом, светодиодная лампочка с зарядкой

Оценка пользователей 4.67/5
  • Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
    Достоинства:
    Розвод повний
    Недостатки:
    Всі абсолютно, якість збірки, автономність, ціна
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Дуже задоволені придбаним товаром , на теперішній нелегкий час незамінна річ в помешканні. Замовляю ще й для батьків.

Достоинства:
    Легко в використанні, довго тримає заряд
    Недостатки:
    Не має
  • Алексей Т***

Всё соответствует параметрам до 8 часов держит

Недостатки:
    Мигающий режим лишний
  • Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Корисна штука. Уже рік користуємось. Заряду вистачає надовго. Заряджається від розетки

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Брав на період блекаутів. Дуже класна річ яка допомогла освітити не один вечір в квартирі. Працює і понині без нарікань.

Достоинства:
    Яскравість, час автономної роботи, кількість режимів, гачок для підвісу.
    Недостатки:
    не виявив
  • Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Світить яскраво, довго, за 10 годин роботи повністю не розрядилася, розраховую на подальший хороший результат) проте виникло непорозуміння щодо зарядки: у інструкції на сайті вказано, що під час зарядження зелений індикатор буде блимати, а після повної зарядки це припиняється. Виявилося, що це не так: під час зарядження горить зелений індикатор, а після зарядження він вимикається повністю. Тому я спочатку подумала, що ліхтар бракований і звернулася до продавця за консультацією. Тепер нарешті розібралися)

Достоинства:
    Якість/ціна
    Недостатки:
    Неправдива інформація на сайті щодо експлуатації
    • Продавец  VilliniShop

Дякуємо за покупку та відгук .

• Олексій П***

Не погано за таку ціну

• Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

В прошлом році я купував для своїх блізких
    Бо я був в ЗСУ І в мене маленькі діти
    Лампа дуже сильно виручає і досі
    Зараз Тещі замов

• Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Користуємося, коли вимикають світло. Дуже зручна, все гарно працює

Достоинства:
    Зручна, легка, потужне сяйво
  • Полина

Очень яркая!

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Эта лампа-наше спасение во время блэкаутов. Светит ярко. Можно испльзовать в "мокрой зоне",так как влагоустойчива. Я очень довольна.

Достоинства:
    Светит ярко достаточно долго
  • Микола Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Лампа дуже корисна в хазяйстві . Яскраво світись і дуже компактна . Заряджав перший раз біля 3-х годин а світила десь так же . Сподобалось , що у продаця все в наявності і товар видають моментально ,навіть після 8-ми вечора . Приїхав за лампою у вечері , напоїли чаєм, і побачив що вони відправляють багато посилок за власний кошт нашим воїнам -лампи , павербанки. Дійсно цікаві і порядні люди . Сервісом і спілкуванням задоволений

Достоинства:
    Яскараве світло і зручність в використанні
  • Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Лампа чудово упакована та повністю нова без всяких подряпин ,як деякі пишуть, світить 2-3 години це мінімум . Реально освитлює 15-20 квадратів якщо підвісити іі до люстри . Заряджала біля 3-х годин , головне щоб скачків напруги не було бо може згоріти . Продавець повідомив ,що лампи бояться скачків напруги. Видали лампу майже моментально , товар у них в наявності. Продавиець дуже контактний ,відзвонився за пів години після того , як я зробила замовлення. Сервісом і товаром задоволена

Достоинства:
    Працює як заявлено чи навіть більше
  • Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

3 липня купила лампу, а 15 липня вона вже не працює. Не заряджається взагалі. Засмучена дуже

Достоинства:
    Яскраво світить,але недовго...швидко перестала працювати
    Недостатки:
    Недовго прослужили....10 днів((((
    • Продавец  VilliniShop

Доброго дня. Від вас немає жодного звернення стосовно сервісу . Ви маєте всі контакти нашого магазину . Звяжіться з нами і ми допоможемо вам вирішити проблему з товаром

• Оксана П***

Я вам писала. Просто ви відповіли через декілька днів. Я відправлю вам лампи,як тільки з'явиться можливість. Опублікую вашу відповідь. Дякую

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Дуже потужно світить, треба її як раз підвишувати на гачок до люстри, чи до якоїсь іншої конструкції і тоді ви побачите, що світла більш ніж достатньо. А коли поставити, наприклад, на стіл, то це буде зовсім інше світло. Просто читала коменти, що нічого вона не світить, все гарно світить, треба просто правильно користуватися. Дякую продавцю і Розетці за доставку. Чекаю, коли з'явиться знов у продажу, бо тепер ще хочу сестричці замовити.

Достоинства:
    Все влаштовує, світить гарно
  • Олександра Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Лампа хороша, світить добре, можна навіть малювати) Брали одразу 2, все видно нормально і в кімнаті і в ванній і на балконі. Буде зручно як при відсутності світла, так і в походах)

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Щойно забрала, тому про тривалість не можу нічого сказати, досить потужно світить, має декілька режимів. Коробка прийшла покоцана, саме пакування бажає кращого, але на якість товару то не вплинуло

• В'ячеслав К***

Всім задоволений))

Достоинства:
    Яскраво
    Недостатки:
    не виявлено
  • Ігор О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Непогано поки. світить яскраво і вистачає. Єлиний мінус немає інликатора заряду і не знаєш коли і скільки підзаряджати.

Достоинства:
    Яскраве світло. Легка.
    Недостатки:
    Немпє індикатора заряду
  • Ирина Г***

Світить добре,швидко доставили.

Достоинства:
    Виручає при вимкнені електрики.
    Недостатки:
    Як на мене дороговато...
  • Наталия Д***

Світить гарно..

Достоинства:
    Велика
    Недостатки:
    немає поки
  • Татьяна К***

Товар соответствует описанию

• Олександр У***

Працює добре

• Таня П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Отримала бистро, товар відповідає заявлених вимог. Використовували декілька разів,но не на довгий період і ще не заряджали. Непоганий за якістю але оцінити в повному обсязі не встигли. Кімната на 15м² освітлюється достатньо,но заявлених 80вт не має. Скажу чесно, якщо зі знижкою купляти,то він себе виправдовує. Пока задоволена,бо удобно підвішувати і переносити,часто працює як ночнік для малечі.

Достоинства:
    Переносний з гачком для підвіски, має декілька режимів освітлення,легкий.
    Недостатки:
    Ще не оцінили всі мінуси,но пока їх мало
  • Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Лампа нормальна, характеристикам повністю відповідає. Зарядив і тестував протягом 3 з гаком годин, за весь цей час яскравості не втрачала. Майте на увазі, що це не "лампа накалювання", точно такого ж кімнатного яскравого світла не буде, але освітлення цілком достатньо щоб готувати та навіть читать книгу, з другим зір все ж таки напружуватися трохи буде.

Достоинства:
    Світить довго. Освітлення цілком достатньо для приготування їжі та читання книжок при можливому відключенні електрики.
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Досить яскравий ліхтар. Є два режими яскравості, третій - строб. Якість зборки і матеріалів - прийнятна. Для кімнати в 16 м2 достатньо.

Достоинства:
    Яскравий
    Недостатки:
    Не виявив
  • Марина П***

Гарно овітлює кімнату

Достоинства:
    Виглядає якісно
    Недостатки:
    Не виявила
  • Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Знову акція - хочу замовити ще одну!

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

придбав 4х лампи, 2х собі та 2х на подарунок. Одну протестував - працювала в середньому режимі більше 12 годин і не розрядилась повністю.

Достоинства:
    Швидко, гарна якість та ціна!
    • Марина Т***

Повністю погоджуюсь з Вами! Свою Подарували бабусі, знов собі замовляю :)
      Світить яскраво, зручна, легка, заряджається швидко, доставили Оперативно

• Александр К***

Добре світить

• Анжела Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Потрібна штука при відсутності ел.енергії

Достоинства:
    Яскраве світло, три режими
    Недостатки:
    Поки немає
  • Олег К***

Все працює

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Щойно отримав товар. Поставив на зарядку від розетки. Мигає тусклим зеленим кольором. Відповідно процес зарядки пішов.
    Спробував від трьох павербанків через різні шнури. Але ніяких ознак процесу зарядки немає.
    Питання: чи заряджається цей девайс від павербанку?
    Якщо так, які вимоги?

Достоинства:
    Яскраве світло
    Недостатки:
    Було б чудово, якби заряджався від павербанку
    • Продавец  Villini

Лампа заряджається від павербанків без проблем (тільки від портів звичайної зарядки, не швидкої). Коли ставите лампу на заряджання - увімкніть павербанк. Поки індикатор на лампі блимає зеленим - триває процес заряджання.

• Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Лампа просто супер, очень удобная, дает много света, легко и быстро заряжается

Достоинства:
    Качество, функциональность
    Недостатки:
    Цена
  • Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Лампа супер, довговічна, яскрава. Минулої зими користувались постійно, а влітку не було потріби, не заряджав та не користувався. Зараз дістав, зарядив, перевірив як працює - все добре, як і було. Світить потужно та довго. Заряджаємо її через кабель для телефона. Рекомендую.

Достоинства:
    Якісна, яскрава, після перерви в користуванні працює як нова
  • Валерія
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Купили 3 лампы , написано расчитано на 20-25 м, но она ничего не освещает. У меня телефон экрана больше освещает че это лампа

• Продавец  Villini

Те, що ви пишете - фізично неможливо, бо в лампі міститься 48 світлодіодів, які дають дуже потужне світло, якщо лампа заряджена. Написали вам у Вайбер, очікуємо на зворотній зв'язок.

• Продавец  Villini

Як ми з'ясували, ви жодного разу не заряджали лампи після покупки, тому як вони можуть світити? Лише після повного заряджання вони будуть працювати згідно до своїх характеристик.