- Олександра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids
Замовляла іграшку, дитині сподобалась, швидко зі мною зв'язались, після уточнення деталей зразу ж відправили поштою, прийшла на наступний день після замовлення. Рекомендую продавця і товар!
- Достоинства:
- Приємні консультанти, швидка доставка, якісний товар
- Богдана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids
Хороша іграшка для дитини! Рекомендую!
- Достоинства:
- Розвиваюча
- Продавец Good Kids
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids
Дуже хороша іграшка, справді займає і розвиває дитину. Купували в 12 год поїздку на авто для дитини 8.5 м. Дитина в захваті, можна погризти, покрутити, пальчиками потікати. Сумарно дитина гралась сама близько години, а це для такої маленької дитини дуже багато.
- Достоинства:
- Розвиває дрібну моторику, сприяє сенсорній інтеграції. Приємні яскраві кольори, багато опцій для гри. Легка, приємна на дотик, зручно тримати в ручках.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids
Чудова іграшка, багатофункціональна, особливо дитині подобаються силіконові ниточки
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids
Чудова іграшка, сподобалась і дорослим і малюкам! Звук брязкальця не гучний, таке, як ми і шукали. Гумові "шморгалки" м'які і без запаху. Сама іграшка миється легко. Дякую Вам!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids
Дуже класна іграшка. Дитині сподобалась, і як брязкальце і як гризунець)
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids
Іграшка дуже якісна,цікава. Дитині до року буде з нею цікаво.
- Достоинства:
- Якісний пластик
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids
Супер іграшка
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids
Іграшка відповідає фото та опису. Силіконові частини м'які та без неприємного запаху. Проте розчарувало те, що коробка від іграшки була порвана. Залишила іграшку так як купляла для свого малюка, проте на подарунок таке пакування зовсім не годиться.
- Достоинства:
- Іграшка якісна, без неприємного запаху
- Недостатки:
- Порвана коробка від іграшки
- Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids
Классная игрушка, все дети на всех площадках тоже внимание обращают
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids
Цікава іграшка, побачила таку в приватній дитячій лікарні, на коробці написано, що для трошки старшої дитини, але малюку підійшло в 4 місяці в якості брязкальця і прорізувача (маленькі не любить), довго тримає увагу дитини
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids
Дуже сподобався
- Достоинства:
- Гарна якість , можна придумати з ним цікаві ігри розвиваючі для дитинки с 3 міс.