Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Кошачий комплекс когтеточка с большой лежанкой оббит износостойкой турецкой тканью 120х60х45см серый

• Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Товар якісний. Швидко зв'язалися.

Достоинства:
    Котику сподобалось.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Селезньова И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Дуже якісна! гарно виглядає!

Достоинства:
    Чудова якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення. Ми раді, що ви задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Дуже задоволена, як продавцем так й товаром. Але найголовніше - котик задоволений кігтеточкою

Достоинства:
    Задоволений котик, гарна якість, швидка доставка
  • Анастасия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Отличная когтеточка, большая, качественная, отлично впишется в любой интерьер, что очень важно сама часть об которую кошки точят когти сделана из достаточно широкого каната, что значительно продлит её жизнь.

Достоинства:
    Мягкий материал, широкий канат, прочная, собирать легко, вписывается в любой стиль и интерьер
    • Продавец  Your Comfort

Доброго дня. Дякуємо вам за довіру до нас і відгук. Ми раді, що ви і киці залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!

• Інга К***

Кот задоволен) Дякую

• Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви і котик задоволені.

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Чудова, міцна кігтедряпка. Киці і нам підійшла. Кішка 6 кг вільно може лежати на будь якому ярусі. Почала освоювати з нижнього рівня. Згодом оцінила комфорт широкої лежанки. Щиро дякую!

• Марта Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Чудова кігтеточка, дуже якісна, міцна, і естетично виглядає в інтерʼєрі. Котики теж довольні, що найважливіше) поставила їм біля віконечка, щоб могли спостерігати за вулицею. Дуже рекомендую!

Достоинства:
    Міцна, якісні матеріали, дуже легка збірка, стильна
    • Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви і котики задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Ксенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Дряпка с надежной конструкцией, не шатается. Материал лежаков мягкий и приятный на ощупь. Кисточка приделана надежно, все игры пока выдержала) Колоны широкие, обмотаны плотно, кошечки по ним легко взбираются. В комнате выглядит очень стильно и красиво. Остались довольны все)

Достоинства:
    Надежная конструкция, мягкий материал отделки, широкие толстые колоны, стильный и красивый вид
    Недостатки:
    Не нашли
    • Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви і киця задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Оля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Кігтеточка гарна, якісна. Дуже легко збирається, інструкції не було, але розібралися швидко. За моїм проханням зробили її вищою та посилили основу. Виготовляють швидко, у вівторок вночі оплатили, в четвер вже відправили. Дякую!

Достоинства:
    Стійка, гарна
  • Лариса П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Хорошая штука, прочная, красивая, места занимает немного, можно поставить куда-то в угол, например, около шкафа, тогда ещё и шкаф будет лежанкой) по высоте нормально, выше и не надо. Молодой котик сразу понял назначение, и скачет, и когти точит, а вот котики постарше пока размышляют, надо им это или не надо...

Достоинства:
    Прочная, небольшая, красивая, интерьер не портит, наоборот украшает
    Недостатки:
    Не нашла
    • Продавец  Your Comfort

Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і котики залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і Миру!

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Виглядає гарно та надійно. Сподобалось що можна зібрати без інструментів і нема гайок, не псується вигляд. Також плюсом є те ще пронумеровані елементи і не треба лишній раз думати при збірці

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Дуже гарна когтіточка, красива, а головне- коту сподобалась. Дякую за таку красоту!!!

Достоинства:
    Дуже красивий та якісний комплекс!
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і відгук. Нам дуже приємно, що ви і котик задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Дуже гарна якість, якісні матеріали і головне, кіт задоволений!

Достоинства:
    Міцна

• Никита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Дуже гарна стійка. Котик кожного дня проводить на ній час))) Дякую за якість!

Достоинства:
    Якісні матеріали, гарний колір.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Your Comfort

• Ольга Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Комплекс класний, все зроблено надійно , комплекс не шатається, хоча висота 135, я чуть вище попросила зробити , котику дуже сподобався. Рекомендую!!

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Дуже якісна річ. Зроблено охайно та надійно. Тканина м'якенька та приємна на дотик. Збирається без проблем.

Достоинства:
    Якісна, гарна, фукнціональна.
    • Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви і котик задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Олеся Л***
    Продавец: Your Comfort

Чудова річ. Кіт у захваті)

Достоинства:
    Котику сподобалось