- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Цвет корпуса: Синий
Як нічник може бути, функція павербанк не працює, чи заряджається від сонця ще не знаю...попередній такий ліхтар купила за 150 грн. Саме така ціна для нього прийнятна...
- Недостатки:
- Не вартує тих грошей
- Продавец ShemUA
Дякуємо за ваш відгук.
Ця модель належить до бюджетного сегмента та розрахована насамперед на освітлення. Функція павербанка є допоміжною - вона працює за умови достатнього заряду самого ліхтаря та призначена радше для екстрених ситуацій. Як повноцінну заміну окремого потужного Power Bank цей ліхтар розглядати не варто.
На жаль, з урахуванням вартості комплектуючих та функціоналу (акумулятор, сонячна панель, Power Bank), моделі в ціновому діапазоні 150 грн наразі практично відсутні на ринку - можливо, це було актуально кілька років тому. Тим більше при покупці через інтернет-магазин, де у вартість також входять витрати на обробку замовлення, логістику та комісію торговельного майданчика.
- Ганна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Цвет корпуса: Синий
Користуюсь з дня покупки. Працює добре
- Достоинства:
- Працює добре
- Продавец ShemUA
Дуже вдячні Вам за відгук)
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: NatiTop. Цвет корпуса: Черный
Не рекомендую: спочатку перестав світити один світлодіод центральний, через тиждень відмовився і боковий світильник. І це при використанні зрядигоди. Одним словом - якість китайська найгірша.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Цвет корпуса: Золотистый
Якість на свою ціну.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет корпуса: Черный
Дуже зручний під час блекаутів. Працює в 2 режимах: як звичайний ліхтар (кнопка з боку on/off) та як світильник (розсуванням корпусу, вмикається автоматично). Сонячна батарея явно працює (діод зарядки горить), але поки встигаю підзарядити коли вмикають світло (через шнур прямо від розетки). Мінус - індикатор не міняє режим при зарядці, тому не зрозуміло коли він вже заряджений. Є вихід USB A, але зарядитись від нього не вийшло
- Достоинства:
- 2 режими роботи, сонячна панель, зарядка від мережі
- Недостатки:
- Індикатор не показує рівень заряду, вихід USB декоративний (?)
- Григорій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia. Цвет корпуса: Синий
Прийшли якісні яскраві ліхтарики, можу рекомендувати якщо вам не важливо їх колір, бо приходить рандомний колір ліхтаря(продавець попередив про випадковий колір).
Брав через важку ситуацію зі світлом, прийшли жовтий і синій, приємно:)
Дякую:)- Достоинства:
- Ціна, якість освітлення, зворотній зв'язок продавця і клієнта
- Недостатки:
- Випадковий колір, але мені не важливо
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia. Цвет корпуса: Черный
Сподобався ліхтар, яскраво світить, зручний
- Достоинства:
- Довго світить (користувалася 3 години, навіть тьмяніше не став світити), зручний, працює і ліхтарик, і зарядка від сонячної панелі
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Avail Shop. Цвет корпуса: Черный
Якість дуже погана, один з двох фонарів бракований, продавець не відповідав на дзвінки поки не звернувся в саму Розетку!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість і продавець
- Продавец Avail Shop
Дякуємо за ваш відгук.
Нам прикро, що у вас склалося негативне враження від покупки.
Зі свого боку зазначимо, що для обміну товару ми запитували стандартну інформацію, необхідну для оформлення повернення та надали дані для відправки на обмін. Без фактичного надходження товару обмін або відправка заміни, на жаль, неможливі.
Шкода, що ситуація не була вирішена конструктивно. Ми завжди діємо відповідно до правил платформи та встановленої процедури обміну.
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia. Цвет корпуса: Черный
Гарний товар
- Проходець В***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Цвет корпуса: Синий
все ОК!!!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Sansey. Цвет корпуса: Синий
Замість блакитної прислали мені золоту. Навіщо обирати колір якщо присилають що попало?
Сам ліхтар працює. Зарядний кабель ледь підключила (виймати тепер не буду вже, а то можна і не підключити).
Функціонал свій виконує. Не дуже яскрава, але підсвітити приміщення і норм. - ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет корпуса: Синий
Замовляла синього кольору, а отримала золотого, не принципово, але не приємно.
На фото зображена зарядка у вигляді кабеля з вилкою, а по факту кабель з USB портом замість вилки.
Світить не дуже яскраво, але довго (3 години точно). Підсвітити кімнату щоб бачити де що є підходить, а от читати чи малювати буде темно.
Виглядає зовні цікаво, зручно поставити чи підвісити. - Зоя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет корпуса: Желтый
Покупкой довольна
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome. Цвет корпуса: Желтый
Все чудово!
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia. Цвет корпуса: Черный
Дякую! Зручний, надійний. Дуже виручає нас при відключеннях світла
- Достоинства:
- Два режими освітлення, два режими зарядки
- Леонид К***Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia. Цвет корпуса: Черный
Всё хорошо.
- Достоинства:
- Удобно.
- Недостатки:
- Не выявлено.
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vegaz. Цвет корпуса: Черный
Гарний ліхтар
- Віталій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SSShop. Цвет корпуса: Черный
Непоганий для стаціонарного використання, в польових умовах не дуже. Дещо крихкий.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Крихкий
- марина д***Отзыв от покупателя. Продавец: SSShop. Цвет корпуса: Черный
Зручний. Рекомендую.
- Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SSShop. Цвет корпуса: Золотистый
Не відповідає заявленим параметрам.Не має функції павербанку.Я сумніваюсь у зарядці від сонця бо малий фотоелемент.Якість виробу низька
- Достоинства:
- Довго світить
- Недостатки:
- Немає павербанку і сонячної зарядки
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: BLITZZ
Не рекомендується до користування.Дуже швидко виходить зі строю.Замість аккумулятора припаяні батарейки типу ААА.
- Продавец BLITZZ
добрий вечір, Олено! нам шкода що товар вийшов з ладу.
- Николай Б***
Конечно, если заряжать БАТАРЕЙКИ (а не аккумуляторы) от выпрямленного сетевого напряжения с ограничителям - долго они не выдержат! Вот и я, к сожалению, (инженер по промышленной электронике) лоханулся на этой китайской афере.
Для зарядки аккумуляторов электронная схема должна быть серьезнее, тем более за 850грн. Не мог же я при покупке разобрать его и проверить что внутри. Вот и получается что и продавец афферист
- Нинель И***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Редкостное фуфло. Первый сдох на 3-й день. Заменили быстро,расходы взяли на себя продавцы,тут без проблем. Второй проработал недели три,и сдох,тоже. USB не работает,зарядить ничего нельзя. Яркость есть,но,не больше часа,потом свет тусклый,яркости нет. Удобен в пользовании,можно подвесить,можно в руках нести в 2-х позициях,плюс раздвижной,получается,как лампа,но,на этом,достоинства все.
За такие сумасшедшие деньги,мне,пенсионеру,почти 800 гр.,четверть моей пенсии,и такое низкое качество. И выкинуть жалко,столько денег,и пользоваться нельзя. Продавец,Я думаю,про проблемы знает,поэтому меняет беспрекословно за свой счёт. Но,цена не соответствует качеству абсолютно!!!- Достоинства:
- Многофункциональность,как осветительного прибора.
- Недостатки:
- Жутко высокая цена,чрезвычайно короткий срок службы,нет обещанной функции для зарядки.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: BLITZZ
Дякую продавцю за швидке вирішення проблеми.Гарних продажів!
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SSShop. Цвет корпуса: Черный
Зручний,
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: BLITZZ
Не було кабелю для зарядки.
Це так треба?
Заряджаю на сонечку, якого практично немає.- Достоинства:
- Гарний дизайн
- Недостатки:
- Не повна комплектація
- Костянтин Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Приобрел данный фонарик, чтобы не жечь свечи в периоды отключения электричества. Удобный, комфортный.
С задачей освещения квартиры в темное время суток справляется отлично.
К сожалению столкнулся с проблемой заводского брака (вместо аккумуляторных батарей в фонарик были встроены одноразовые батарейки). Однако при решении данного вопроса Продавец повел себя более чем достойно. После вежливого диалога товар был заменен, кроме того все почтовые издержки Продавец взял на себя. В дополнение фонарик пришел более продвинутой модели, с бонусом в качестве вентилятора, что тоже плюс в пользу Продавца.
Как итог: рекомендую данного Продавца, надежный, уважающий себя и покупателей! - Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: VolStore
Легкий, бюджетний ліхтарик для освітлення намету та невеликих приміщень (кухня, кімната). Зарядка від мережі працює, все досить непогано.
- Достоинства:
- Ціна, універсальність
- Недостатки:
- Не знайдено
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: SSShop. Цвет корпуса: Черный
Отличный фонарь,все функции работают.Рекомендую.
- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Стася Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BLITZZ
подскажите . пожлст как вернуть и как вернуть деньги за товар ?
- Достоинства:
- хорошая задумка и дизайн
- Недостатки:
- к сожалению . перестал работать через день
- Продавец BLITZZ
добрий день. вибачте за незручності. Вам зателефонує менеджер і поміняємо товар
- Вікторія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: BLITZZ
Працював місяць, основна лампа перестала світити. Телефон не заряджало від самого початку. Сонячна панель взагалі теж не робе. Коротше 800 грн в такий нелегкий час просто на вітер
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Цвет корпуса: Черный
Быстрая доставка,неплохой фонарик,светит ярко
- Продавец Factory88
Дякую Вам за замовлення. Дуже раді, що Ви залишились задоволені!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Цвет корпуса: Золотистый
Не пройшло і тижня як внутрішня лампа припинила працювати. Сам ліхтар у режимі прожектора працює (поки що). Чи можна замінити на новий ?
- Достоинства:
- Частково працює
- Недостатки:
- Через декілька днів припинив роботу внутрішній ліхтар
- Продавец Mast Ukraine
Дякуємо за ваш відгук - для нас важлива думка кожного клієнта!
- Алина С***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Взірвалася під час зарядки як бомба
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вибухонебезпечна
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BLITZZ
Проблема решена
Нікчемна якість.
- Достоинства:
- Немає.
- Недостатки:
- Через 20 днів не інтенсивного використання вийшла з ладу основна лампа. Сонячна батарея не працює.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: BLITZZ
Купував 2 лампи - обидві вийшли з ладу менше ніж за місяць використання, перестало працювати основне світло, ліхтарі досі справні. Швидко сідає батарея
- Достоинства:
- Перші пару тижнів працювали досить добре
- Недостатки:
- Швидко виходять з ладу
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Не рекомендую купувати цей ліхтар з підсвіткою.
Після отримання товару, я почав сумніватися в його якості(фото на сайті не таке як на справді).. тобто підозрою вже було те, що, пластик досить поганий. USB та гніздо для розетки зроблені аби як.
На третій день використання, поставив ліхтар зарядитися. При приєднанні до розетки ліхтар замкнув, і перестала світитися підсвітка, працює тільки сам ліхтар.. таке враження, що, у прилада немає жодного захисту, коли він заряджається.
Як висновок, скажу, що, конструкція ліхтаря прикольна, але якість дуже низька... Ліхтар не коштує цих грошей, червона ціна йому - 300грн.- Достоинства:
- Конструкція ліхтаря.
- Недостатки:
- Низька якість ліхтаря.
Ціна надто висока і вводить в оману.