Отзывы покупателей о Спутниковая система Старлинк STARLINK Satellite Dish Kit v2
- AI аналіз відгуків104 відгуки: 92% позитивних, 7% нейтральних, 1% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Брал для аварийных случаев при отсутствии света, чтобы иметь возможность удаленно работать. К самому продавцу никаких вопросов нет - быстро отправили, очень хорошая поддержка с подробной инструкцией по настройке и быстрыми ответами. Но сам по себе Старлинк в условиях городской застройки не такая уж панацея и вот почему:
1) Не зря производитель рекомендует установку на открытых участках местности или минимум на крыше. Даже на выносном креплении стена закрывает часть обзора, сильно ухудшая сигнал. В целом при таком методе крепления и отсустствии ближнестоящих домов скорость интернета у меня на уровне 15 мегабит, скачками иногда до 30 при условии безоблачного неба. Но может быть и 5-8 мегабит при пасмурной погоде. Для работы хватит.
2) Из-за перекрытия обзорности Старлинк очень долго раздупляется на самом подключении, может пройти до 15 минут, пока он начнет работать, поскольку он вначале долго ищет спутник, потом начинает самовольно устанавливать наилучшую позицию, что еще занимает время.
3) В случае подключения к зарядной станции нужно учитывать (а я не учел), что 65 Вт/ч потребления - это только сама работа. В момент включения и поиска спутника (а это длительный процесс) - спокойно жрет в районе 100 Вт, поэтому слабая зарядная станция может или перегреваться, ну или нелинейно разряжаться
4) Несмотря на разлекламированность, приложение иногда и вылетает, и нагружает телефон в момент поиска старлинком спутника, плюс довольно слабый функционал - нельзя настроить каналы на разные частоты или сделать отдельно гостевую линию с открытым доступом (то есть обычный роутер типа МикроТика может иметь интерфейс по возможностям чуть ли не программирования Пентагона, а здесь только минимальный набор для подключения)
5) Сам тариф расчитан для более богатых британцев и обходится около 4500 грн в месяц за так себе интернет в моих условиях. Его можно поставить на паузу, но необходимо каждый месяц подтверждать свое намерение, иначе пауза снимется и спишет деньги - и неважно, пользовался им или нет.
6) Провод подключения достаточно жесткий, толстый, поэтому так просто прижать его створкой окна не получится - он толще резинового уплотнителя. Неизвестный инженер сделал штекер подключения Г-образным, поэтому при просверливании отверствия в стене для протягивания провода тоже нужно это учитывать и матерно благодарить такую конструкцию.
В целом, если бы не блекауты и необходимость бесперебойного интернета в рабочее время - в жизни бы не купил "енту железяку" :-) Если позволяет ситуация - то крепите его на крыше многоэтажного дома (и переживайте, чтобы его не сперли) и протягивайте 15 метров провода до квартиры, если хватит. Поскольку провода идут только готовым комплектом, но может, есть и соединительные хабы. Сам провод, кстати, стоит как половина Старлинка.
Так что это решение в случае многоэтажек - только уж на крайний случай, если обычный интернет не тянет и оптики нет. Сейчас, когда ситуация со светом стала получше - он уже месяц в режиме "Паузы" и нет никакого желания включать его и использовать даже в случае наличия света.- Достоинства:
- Цена, быстрая отправка, поддержка от продавца
- Недостатки:
- Слабый сигнал при установке на стену многоэтажки, длительное обнаружение спутника, дорогая британская подписка
- Євгеній Ш***
Игорь, спасибо за фидбек
- Светлана Б***
Спасибо за развернутый ответ, а тарифы только по 4500 грв. мес?
- Михайло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Продавця рекомендую!
1. Зв'язався через 15 хвилин після замовлення, проконсультував як буде відбуватися передача акаунту і підключення.
2. Відправив замовлення у той же день. Я отримав замолвення +- через 36 годин, це топ!
3. Постійно знаходився на зв'язку і допомогав налаштувати все необхідне.
Передача акаунту зайняла 20 хвилин, налаштування старлінку +- 1,5 години, весь цей час продавець був на зв'язку.
У моєму селі тепер є інтрнет з швидкістю 150-200 мбіт\c на завантаження та 40-50 мбіт\c на вивантаження, та пінг 25-40 ms
Для порівняння:
Радіоточка - 4мбіт\c на звантаження та вивантаження, пінг 350 ms
Мобільний - 9 мбіт\c на завантаження та вивантаження, пінг 2,2 s.- Достоинства:
- Стабільний і швидкий інтернет у моїй місцевості.
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Найщіріші слова подяки Олександру від волонтерів та наших Захисників! Дякуємо за допомогу, довіру волонтерам та віру у наших Хлопців! Дякуємо за повну детальну консультацію з подальшим супроводом, швидку відправку, людяність та добро! Дякуємо! З такими, як Олександр та його команда- ми обов‘язково переможемо! Слава Україні!Слава нашим Воїнам! Дяка та повага всім, хто допомагає наближати Перемогу!
- Достоинства:
- Обслуговування,якість,швидкість,небайдужість.Рекомендую!
- Недостатки:
- Відсутні взагалі!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Дякую Олександру за старлінк. Швидке відправлення в той день який замовив (замовляв зранку), плюс надіслав детальну інструкцію по підключенню старлінку. Старлінк новий з повною комплектацією. Підключилось все без проблем з першого разу. Рекомендую!
- Даша Е***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Замовляла для 72 бригади! Відправили дуже швидко. На зв'язку в любий час хлопці звісно іще не налаштували бо не можуть виїхати з позиції але комплектація вся в порядку і вони дуже вдячні!! Дякую за швидку відправку і за те що допоможете хлопцям в любий час його налаштувати!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Дивився варіант замовлення на сайті старлінку- ціна з доставкою була навіть вища ніж тут. Тож почитавши відгуки замовив на розетці. Продавець одразу після замовлення звʼязався на випадок якщо лишились питання. Старлінк відправили в день замовлення, післяплатою. Процедура налаштування повністю відповідає заявленій. Від замовлення до власне підключення пройшло 4 дні. Рекомендую!
- Достоинства:
- Швидка доставка, адекватна ціна, чудовий сервіс.
- Недостатки:
- Ілон Маск, як людина не дуже
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Дякую
- З усім допомагає
- Продавец LinkToday
Героям Слава!
- Вита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Вдруге купую старлінк для військових саме тут, щиро дякую за допомогу у підключенні та налаштуванні старлінку.
Швидка відправка, рекомендую продавця the best - ІванОтзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Продавець, передзвонив через пару хвилин після замовлення і відправив Старлінк в той же день. Також провів всю супутню технічну допомогу по налаштуванням. Все вийшло чудово.
Рекомендую!
+- Достоинства:
- Все працює як треба. З задачами справляється.
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Блискавична відправка та супровід. Дякую.
- Достоинства:
- Старлінк як він є. Працює.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Замовляла для сина.Через 3 дні після замовлення старлінг був на позіціі.Дякую за швидку доставку.
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Не було
- Заєць М***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Замовляла старлінк для свого тата військового. Дякуємо вам за допомогу. Разом переможемо!
- Достоинства:
- Швидка реакція, супровід при налаштуванні
- Дарія С***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Дуже задоволена замовленням, замовила для військових. Відправили в той же день, допомогли з налаштуванням та постійно були на звʼязку. Хлопці дуже вдячні. Дуже сподобався магазин та обслуговування Дякую вам
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Приобрели терминал у данного продавца, человек знает свое дело! Отправили быстро, помогли настроить, интернетом доволен. Скорость примерно от 100 до 200 мегабит выдало. Рекомендую!
- Достоинства:
- Качество, автономия
- Недостатки:
- Не нашел
- Владислав О***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
відправили швидко, грошей не взяли поки я не почав процес активації, все пояснили, налаштування легке і швидке, сам інтернет в середньому дав 20 мб/сек загрузку.
хто думає ставити старлінк, рекомендую- Достоинства:
- швидкий інтернет, працює від генератору, продавець все детально пояснив
- Недостатки:
- дорогий тариф, але таке життя) офіційно старлінк в україні не запущений так що те що воно взагалі працює це вже того варте
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Все працює, приємні люди, допомогли з налаштуванням.
100/100- Достоинства:
- Гарний сервіс
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Все сподобалось.
Відправили швидко, у всьому допомогли в налаштуваннях- Достоинства:
- Швидко прислали, приємна ціна, повний супровід в налаштуванні
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Замовленням задоволені, все швидко, чітко та зрозуміло. За декілька хвилин все оформили та в той же день відправили. Продавець зв'язався з нами та допоміг з налаштуванням та подальшими консультаціями. Сервіс просто супер. Дякуємо)))
- Максим І***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Зв'язалися дуже швидко, пояснили всі деталі що до підключення. Відправили дуже швидко. Плюс підтримка при підключені і супроводі.
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Отримав швидко, продавець надав все для налаштування, дякую.
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Старлінк доставлений швидко. Продавець допоміг за налаштуванням, Старлінк справник, працює. Рекомендую замовляти.
- Достоинства:
- Ціна, Товар, Технічна підтримка.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Саша В***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Дуже оперативно доставили обладнання.Навіть в неділю цілий ранок допомогали щоб підключити обладнання!Рекомендую продавця!
- Достоинства:
- Швидка доставка,повний супровід по підключенню,якість обладнання
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Дякую продавцю, за швидку доставку та допомогу у налаштуванні. Купляв для хлопців з ЗСУ, залишились задоволені
- Достоинства:
- Швидка доставка, допомога в налаштуванні, приємна ціна
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Швидко доставили, зі мною до повного налаштування був представник магазину, та допомогли налаштувати, дякую велике
- Достоинства:
- Мобільність
- Недостатки:
- не знайшов
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Дуже дякую за швидку доставку і за налаштування.
Замовляла своєму чоловіку військовому, Олександр допоміг з налаштуванням швидко, на зв'язку з чоловіком був, все супер.
Дуже задоволена.
Всім раджу.
Дякую- Недостатки:
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Замовляв для військових. Відправили в той жее день, допомогли в налаштуванні, завжди на зв'язку. Рекомендую.
- Достоинства:
- Швидка відправка, якісна консультація
- Недостатки:
- Не було.
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Дуже клієнтоорієнтований сервіс.
купляла старлінк для військових, все підказали по телефону, детально пояснили, прадавець завжди на зв'язку
зручна та швидка доставка
якістю товару задоволені усі
Рекомендую- Достоинства:
- якість товару, сервіс, швидкість
- Недостатки:
- нема
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Замовив вже 4 термінали, чудове обслуговування, швидка відправка, хороша ціна, щиро рекомендую!
- Достоинства:
- Сервіс на висоті!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Швидко доставили. Допомогли налаштувати.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Все супер! Продавець швидко зв'язався, відправив в той й же день, допоміг налаштувати. Замовляла чоловіку в ЗСУ, він задоволений
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Замовила чоловіку)
По перше,чоловік задоволений ,тепер зі зв'язком
По друге, дякуємо продавцю,завжди був на зв'язку зі мною і чоловіком,повністю допоміг з підключенням, рекомедую продавця- Достоинства:
- Прекрасний продавець,швидка відправка,адекватна ціна.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Ми з хлопцями задоволені покупкой все товар доїхав цілий без ушкоджень. Продавець з нами був весь час на зв'язку і допоміг налаштувати все. Дуже вам дякуєм.
- Достоинства:
- Все працює добре.
- Недостатки:
- Немає.
- НикитосОтзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Ми з хлопцями дуже задоволені замовленням.
Швидко відправили, термінал без пошкоджень, все працює.
Продавець підтримує зв'язок на протязі всього часу, від відправки, до кінцевого налаштування терміналу, та допомагає вирішувати проблемні питання з реєстрацією.- Достоинства:
- Швидке відправлення, допомога з налаштуванням, ввічливий продавець.
- Недостатки:
- Недоліки відсутні.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Дуже сподобалась швидкість на якій продавець на зв'язку. Старлінк був у мене на наступний день. Налаштував без проблем за інструкцією. Сам старлінк працює, нарікань нема.
- Достоинства:
- Швидкість продавця
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
Приехал быстро, возникла заминка с кабелем - в новых комплектациях 15м, а не 23м, продавец мгновенно отреагировал и на следующий день у меня уже был нужный кабель. Продавец сопровождал в настройке, всё заработало с первого раза, скорость и соединение отличные.
- Достоинства:
- Быстрый, отзывчивый продавец, помощь в настройке
- Никита С***Отзыв от покупателя. Продавец: LinkToday
очень быстро отправили, приехал целый, рабочий, претензий нет
сам старлинк как стралник, работает отлично- Достоинства:
- скорость, сервис
- Недостатки:
- нету