Отзывы покупателей о Теплый плед одеялко в переноску, домик для домашних животных собак, кошек 42х60см

• Вікторія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Дуже мʼякий та гарний пледик)
    Дякую,котику сподобався)

• Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Чудесный пледик! Благодарю за отличное обслуживание!

• Продавец  Your Comfort

Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Котикам очень нравится. Качественный товар. Рекомендую.

Достоинства:
    Цена, качество.
  • Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Мені дуже сподобалась якість, колір відповідає фото, дуже гарне, мʼякеньке і тепле. Рекомендую
    Ввічливий продавець. Швидка відправка. Упаковано все класно.

• Ксенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Теплий та НЕ тонкий пледик, киці задоволені

Достоинства:
    Гарний, оптимального розміру, мʼякий і теплий
  • Олена Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Огромное спасибо, я брала плед не для котика, а для мини Йорка, ему ооочень понравилось.
    Неимоверно мягенький, супер теплый, и приятно радует глаз.
    Спасибо огромное

Достоинства:
    Достойный плед
    • Продавец  Your Comfort

Дякуємо вам за детальний відгук. Ми раді, що ви і песик залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам.

• Катерина

Кіт обожнює цей пледик

• Продавец  Your Comfort

Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і котик залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і миру!

• Татьяна

Кошка просто в восторге!

Достоинства:
    Обалденно мягкое одеялко
  • Ганна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Плєд купувала по фото. В реальності він виявився чудовим, мякеньким, якісно пошитим, ніжним. Продавець швидко обробив заявку, вчасно відправили. Мої найщиріші рекомендації

• Продавец  Your Comfort

Дякуємо вам за замовлення і відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

М'якенька та тепла ковдрочка.Швиденько обробили замовлення.Я задоволена

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Чудовий продавець. Якісний товар. Окремо приємно, що продавець від себе зробив подарунок, дізнавшись що робимо замовлення для притулку. Рекомендую.

Достоинства:
    Наявність, якість, сервіс, людяність.
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Your Comfort

Доброго дня. Дякуємо вам за замовлення і відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Мирного дня вам.

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Чудовий пледик, ми використовуємо його як матрасик, кішка одразу вмостилась спати

Достоинства:
    Мʼякенький
    • Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені.

• Вячеслав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Пледик быстро отправили) по размерам - подходит вообще для 2, а то и 3 кошек даже. Мягкий, теплый, материал нежный)

Достоинства:
    Мягкий, нежный, не тонкий
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Your Comfort

• Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Дуже задоволена покупкою, не тоненький, великий, з іншого боку білого кольору, найбільше для мене задоволення те що мій кіт на ньому спить. Дякую продавцю за якісний товар та швидку відправку.