Отзывы покупателей о Офисное Кресло Черное до 130 кг NEO9947 Компьютерное Кресло Руководителя с Механизмом Качания TILT Поворотное
- Володимир У***Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Черный
Якість відповідає ціні. Колеса не пронумеровані, звичайні поасмасові
- Продавец EUROSMILE
Ми щиро вдячні за Ваш відгук! Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Черный
Ужас крісло порізане ,побите ...
- Достоинства:
- Це жах
- Недостатки:
- Це що ???
- Продавец EUROSMILE
Доброго дня!
Дякуємо вам за зворотний зв'язок. Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією під час отримання замовлення.
Хочемо звернути увагу вас та наших майбутніх покупців на важливий момент щодо транспортування: всі товари перед відвантаженням з нашого регіонального складу у Волинській області проходять обов’язковий контроль якості та ретельно упаковуються. На жаль, під час транспортування логістичними службами трапляються випадки недбалого поводження з вантажем.
Згідно з правилами перевезення та чинним законодавством, цілісність пакування та самого товару необхідно перевіряти безпосередньо у відділенні «Нової Пошти» при отриманні. Якщо ви бачите пошкоджену коробку чи сліди порізів — варто одразу складати акт прийому-передачі з працівниками пошти для відшкодування збитків перевізником, адже підпис у декларації підтверджує, що товар отримано без ушкоджень.
Попри те, що ви забрали посилку без огляду на пошті та не звернулися до нашого відділу турботи про клієнтів перед публікацією відгуку, ми не залишили вас із цією проблемою. Враховуючи наші високі стандарти лояльності, наша служба підтримки самостійно вийшла з вами на зв'язок і ми безкоштовно відправили вам нове комплектне сидіння замість пошкодженого.
З повагою, команда турботи про клієнтів.
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Темно-коричневый
Крісло прийшло, а документи на нього чекаємо до цих пір(
- Продавец EUROSMILE
Проблему вирішено. Документи надіслано.
- Эдуард Б***Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Черный
Чудове крісло, повністю відповідає опису. Товар відправили швидко, доставка також швидка. Продавця рекомендую
- Достоинства:
- Гарна якість, адекватна ціна, швидка доставка
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец EUROSMILE
Дякуємо за довіру та приємний відгук!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Черный
Дуже зручне та легке
- Продавец EUROSMILE
Дякуємо за гарний відгук. Бажаємо приємного користування.
- Марина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Черный
Крісло для роботи в офісі всамий раз, зручне і ціна приємна. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якісна обивка крісла, зручне у використанні. Складалось дуже швидко і легко. Працює все справно і механізм качання на вищому рівні.
- Недостатки:
- Не виявила
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Темно-коричневый
Оббивка почала псуватись вже за 2 місяці використання