Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Кабель для роутера от павербанка провод для роутера кабель повышения напряжения USB DC 12V от Power Bank для Wi-Fi роутера модема кабель для подключения роутера к Power Bank

Оценка пользователей 4.64/5
  • AI аналіз відгуків
    93 відгуки:  Переважно позитивний: 83% позитивних, 9% нейтральних, 8% негативних.
    Клієнти в цілому позитивно оцінюють кабель для живлення роутера від павербанка/адаптера: підкреслюють його сумісність, простоту використання та швидку доставку, а також гарну роботу з різними пристроями навіть під час відключень світла. Особливо цінують якість і надійність кабелю, а також сервіс продавця й оперативність доставки. Серед мінусів: іноді зустрічаються поодинокі випадки браку (кабель не працює або не відповідає заявленій напрузі), частково відзначають перегрів чи переривання зв'язку при підключенні. Проте у більшості випадків проблеми вирішуються, завдяки сервісу продавця, що швидко реагує на звернення клієнтів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ден

Працює чудово

• Альона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Працює вже другий місяць відмінно

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Lemeshop

• Вадим Б***

Все відмінно. Працює.

• Бойченко И***

Идеально подошёл

• Татьяна Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Дякую за швидку доставку. Все чудово працює.

• Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Купив влітку 24, активно користуюсь 2025, через два місяці роботи перестав працювати. Чомусь...

Достоинства:
    Працював
    Недостатки:
    Мала гарантія , не працює
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! На кабель діє гарантія 3 місяці. Можливо, під час зберігання щось з ним трапилось.

• Володимир

Все працює ок

• Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Алексей Х***

Все добре, працює.

• Світлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Гарний товар, працює, доставка теж без проблем. Видно що продавець турбується про клієнтів

• Продавец  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Иван Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Приїхав товар швидко, все працює як треба

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Швидко доставили. Провід підійшов для роутера і для power bank. Все працює. Дуже дякую!

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Брал 2 штуки - оба работают исправно, в использовании недавно.

• Марьян О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Доставили своєчасно, провід підійшов. Все чудово

Достоинства:
    Все працює

• Serj L***

Швидка доставка, чудовий продавець

Достоинства:
    Все працює

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Неймовірно швидко пішов на злам

• Продавец  Lemeshop

Добрий день, нам прикро, що у Вас виникли проблеми з товаром, на товар діє гарантія протягом 3-х місяців. Зв'яжіться з нами і ми Вам допоможемо.

• Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

чудовий адаптер, функції свої виконує, брав 2 на модем і роутер підключаються з одного повербанка 20000

Достоинства:
    виконує свої функції
    Недостатки:
    продавці завищують ціну
    • Продавец  Lemeshop

• Руслан

Працює

Достоинства:
    Виконує функції
    Недостатки:
    Є вдвічі дешевше. Не знаю, правда, чи вони норм.
    • Продавец  Lemeshop

• Василь

• Наталья Н***

Все працює! Дякую!

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Все супер відправили швидко.

• Ілля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Все працює. Забув від'єднати від банки і роутер пропрацював майже день на ній

Достоинства:
    Працює

• Сергей М***

У мене роутре5g все подошло от павара роботает идеально

• Микита М***

Те що треба

Достоинства:
    Живлення від банки
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  Lemeshop

• Юрий К***

Все працює

Достоинства:
    Все працює
    • Продавец  Lemeshop

Шановний Юрий, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)

Купив 2 шт.
    Один не працював
    Но продавець дуже оперативно зв'язався та вислав заміну

• Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановний Ігор, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

Купив два
    Один працює
    другий ні

• Продавец  Lemeshop

Добрий вечір, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром, ми зв'яжемось з вами найближчим часом для вирішення питання

• Ігор

Продавець оперативно відреагував на мою проблему та вислав заміну

• Виктор Ч***

Все добре

Достоинства:
    Ок
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановний Віктор, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)))

• Олеся С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

При підключенні кабеля через повербанк до роутера, та через блок живлення до роутера постійно приривається зв'язок та й шумить блочок. Індикатор, постійно міняє колір з червоного на зелений, т.с то вмикає, то вимикає вайфай.
    Підкажіть, як можна поміняти, або повернути кошти? Дякую.

Достоинства:
    Відсутня
    Недостатки:
    Не працю
    • Продавец  Lemeshop

Шановна Олеся, вам необхідно звернутися в сервісну підтримку за телефоном або в чат переписка по замовленню і вам допоможуть

• Валерий Л***

• Продавец  Lemeshop

Добрий день. Шановний Валерій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Микола П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

До роутера TP-Link 914 підійшов (живлення 12В), роздача інету працювала. Треба дивитись конкретно скільки має бути напруга і сила струму на девайсі, що хочете підключити, т.я. не всі повербанки видають необхідну силу струму.

• Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Працює відмінно брав на заміну старого блоку живлення, який згорів від перевантаження,підключив через блок зарядки і все ок.

• Сайчук А***

• Дмитрий

Товар гарного качества. Роутер працює від павербанка. Дякую

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Все супер, все працює. Дуже вдячний за консультацію консультацію фахівця Розетка .

Недостатки:
    Відсутні
  • игорь в***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Связались быстро, товар качественный, спасибо

• Кристина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Вежливо консультируют,и всё работает! Я счастлива!

Достоинства:
    Работает, довольно прочный на вид
    Недостатки:
    Пока работает) надеюсь долго