- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга цікава і гарно оформлена. Але сторінки були склеєні між собою, і під час розклеювання місцями трохи розірвались.
- Достоинства:
- Гарно оформлена
- Недостатки:
- Склеєні сторінки
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова книга, дуже подобається дитині в півтора року. Рекомендую
- Надія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: More best
Чудова книга, дитина дуже рада! Нам тільки 10 місяців, але ця книга його змогла розсмішити!
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
крута книга. дитина відразу почала говорити «гав, няв». Наразі наша улюблена.
- Достоинства:
- Дуже міцна
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна книжка.
Доставка швидка.
Продавця рекомендую - Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: BOOKDAYS
Серія книжок про Бодьо - просто знахідка. Брали дитині 2 роки. Спочатку покупку саме цієї книжки відкладали, бо здалося, що вона буде не така цікава як інші книжки про Бодьо, оскільки орієнтована на малечу, яка тільки починає наслідувати звуки. Але доні сподобалася і ця книжка, з радістю слухає про пригоди улюбленого героя. Дуже рекомендую цю серію, в нас дитина почала повторювати дуже багато слів саме завдяки книжкам про Бодьо.
- Достоинства:
- Яскраві малюнки, подобається дитині, цупкі сторінки (дитина не порве), допомагають розвитку мовлення
- Недостатки:
- Викликає звикання у дітей) в нас тепер це улюблені книжки, дитина готова слухати цілий день, а нам читати одне й те саме набридає)
- Панова М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга супер рекомендую
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Внуку сподобалось. Хоча ціна збентежила)))
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: More best
Цікава та гарна книга
- Таня Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка.
Книжка дуже цікава. - Панова М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга супер, цікава! Однорічний син в захваті та і я теж =)! Просить її, сам перевертає сторінки, роздивляється, вже деякі картинки/персонажі любить знаходити і казати "ееее" =)
- Достоинства:
- Міцні сторінки, цікава задумка
- Недостатки:
- Не виявили
- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна книжка!
Приємні кольори, малюнки за яким легко створювати розповідь - Олександра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова книга, краще брати одразу серію із 3 книг. Дитина від року з-за любки знайомиться із світом через цю книгу.
- Достоинства:
- Все
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень классная книга. Ребенку нравится. Все очень логично и интересно. Хорошие иллюстрации, не наляписто.
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісні матеріали, гарна стилізація ілюстрацій. Спочатку для мене книжка була не зрозуміла і важко було «читати». Але сторінки тематично поділені на прості звичні для дворічної дитини життєві ситуації і дають багато можливостей для обговорень
- Рудов Є***Продавец: Rozetka
Рідко пишу відгуки, особливо позитивні. Але вважаю це найкраща серія книг для дітей 2-6 років зараз на ринку. Особливо круто, що ці книжки краще за іноземні аналоги. Малому подобається ще більше, ніж мені.
Круті картинки, сюжет в межах книги і між книгами, завдання, можливість вчитись читати, рахувати, тощо. Сюжети актуальні для розвитку. - Лысенко Е***Продавец: Rozetka
Ребенку год и 4, каждое утро начинается с этой книги. Я была настроена скептично и иллюстрации мне не очень нравились, но что-то же в ней есть что так манит ребенка
- Достоинства:
- Учим новые слова
- Недостатки:
- Хотелось бы ещё на русском
- Валентина С***Продавец: Rozetka
Купила книгу когда ребенку было 2 года и 3 месяца. В начале книга "не зашла" - нравилась только страничка с транспортом. Но спустя пару месяцев мы продвинулись дальше и на какое то время книга стала "настольной". Сейчас планирую покупку следующей)))
- Достоинства:
- Отличная книга для тех кто начинает говорить