- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day. Молния: Двухсторонняя. Цвет: Grey
Товар відповідає опису
- Продавец Good-Day
Спасибі за ваш вибір! Нехай товар служить довго і надійно.
- Вадим І***Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day. Молния: Двухсторонняя. Цвет: Grey
Матеріали наче непогані, але гріє ніяк. Перед тим як віддати побратимам, поклав на стіл та заміряв потужність - 10 Вт. Наче при замовленні читав, але ніде не вказано така потужність.Ні про що. Сенс взагалі відсутній.
- Продавец Good-Day
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїми спостереженнями.
Хочемо звернути увагу, що даний вкладиш працює від павербанка, а не від мережі 220 В. Саме з цієї причини він не може мати велику потужність, оскільки павербанки конструктивно обмежені за вихідною напругою та струмом (зазвичай 5 В), що робить 10 Вт нормальним і безпечним показником для автономного живлення. Підвищення потужності в такому форматі призвело б до швидкого розряджання павербанка та ризику перегріву.
Також важливо враховувати, що виріб не призначений для обігріву відкритого простору. Вкладиш працює за принципом накопичення та збереження тепла і розроблений саме для використання всередині спального мішка. У такому середовищі тепло не розсіюється в повітрі кімнати, а залишається всередині замкнутого простору спального мішка, значно підвищуючи комфорт під час сну в холодних умовах.
При тестуванні на столі або у відкритому просторі ефективність виробу дійсно буде мінімальною, оскільки це не є його робочим режимом.
Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань у такому форматі використання. Якщо виникнуть додаткові запитання щодо правильного застосування або характеристик — ми завжди готові допомогти.
- Николай К***Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day. Молния: Двухсторонняя. Цвет: Grey
Трохи не зрозуміло як увімкнути, але вже все зрозумів, вмикаєш павербанк, і поки лампочка блимае зажимаіш її, і тобі працює, гріе не погано, тепло відчутно навіть через фліску
- Достоинства:
- Легкий, не займає багато місця, працую від Павербанку
- Недостатки:
- Не виявил
- Продавец Good-Day
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за замовлення! Звертайтесь! Гарного дня!
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day. Молния: Двухсторонняя. Цвет: Grey
Все чудово, хоч тепер не так мерзну в бліндажі
- Продавец Good-Day
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за замовлення! Звертайтесь! Гарного дня!
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day. Молния: Двухсторонняя. Цвет: Grey
Загалом хлопцям на позиції сподобалося під ним спати, можна використовувати як покривало.
Гріє тільки 1 сторона (нижня по плану якщо у спальнику) а верхня це суто 1 шар тонесенької тканини.. але це не суттєво мені
загалом задоволений придбанням, побачу як себе вестиме після прання- Достоинства:
- є 3 режими потужності і часу роботи
зручна колірна кнопка зміни режиму - Недостатки:
- кишеня на повербанк малувата
інколи випадковим натисненням змінюється режим
не було інформації/інструкції про режими в моєму комплекті
- Продавец Good-Day
Доброго дня! Щиро вдячні Вам, що поділились своїми враженнями від товару! Ми обов*язково врахуємо Ваші зауваження при замовленні наступної партії! Гарного дня!