- Костянтин Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday
Все ідеально!!!
- Достоинства:
- Користуючись цим приладям дуже часто
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Homeday
Костянтин, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday
Якістю матеріалу з якого зроблений набір, задоволений. З описом та фото все збігається. Плюс вчасна доставка з можливістю отримати в відділеннях "Розетки", що економить час і безкоштовно!
- Достоинства:
- Якісь предметів
- Недостатки:
- Не має
- Продавец Homeday
Юрій, дякуємо за позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас! Сподіваємося, що й надалі наші товари та обслуговування викликатимуть лише позитивні емоції!
- ЛайлаОтзыв от покупателя. Продавец: Homeday
Гарна якість набору
Швидко зв'язались та відправили, дякую
Бажаю компанії/відправнику, краще пакувати. Той ще квест зібрати до купи набір, після подорожі нп)))
Добре, що всі елементи не загубились у коробці- Достоинства:
- Недостатки:
- Пакування
- Продавец Homeday
Лайла, дякуємо за замовлення і відгук. Врахуємо ваші зауваження на майбутнє, перепрошуємо за незручності. Чекаємо на вас знову!
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Homeday
Давно мріяв і шукав таку готовальню, а тут, повний набір, ще й за таку ціну, знахідка для мого хоббі.
- Достоинства:
- Комплект, ціна
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец Homeday
Віталію, дякуємо за відгук. Щиро сподіваємося на приємну співпрацю і надалі!
- Владислав Б***Продавец: Homeday
На точку видачі Розетка посилка прийшла ось у такому вигляді. Не забирав бо не маю наміру з'ясовувати чи комплект повний і чи не пошкоджений. Дуже не приємна ситуація. Циркуль був сильно потрібен.
- Достоинства:
- можливо товар якісний
- Недостатки:
- але мені це не відомо
- Продавец Homeday
Владиславе, приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині.
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Friendly Group. Цвет корпуса: Серый
Все сподобалось
- Продавец Friendly Group
Максим, дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що у вас залишилося позитивне враження від нашого товару!
- Збитнев С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Товар не полной компетенції, нехватає запчастин
- Достоинства:
Представник постачальникаДобрий день! Підкажіть, будь ласка, чого саме не вистачає?
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Friendly Group. Цвет корпуса: Серый
Все разбросано по коробке, коробка не герметична, запчастей не хватает.
Что бы вернуть товар, есть только городской, киевский, номер. Все в точности так же как на фотках выше. Заказывал на почто мат, надо теперь как то это вернуть. Отвратительное отношение к покупателям. НЕ РЕКОМЕНДУЮ данного продавца. первый раз вижу такое отношение к упаковке товара.- Достоинства:
- Недостатки:
- Плохая упаковка
- Продавец Friendly Group
Володимир, Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому. Для оформлення обміну/повернення Вам треба звернутись у відділ рекламації нашого магазину. По буднях, з 9:00 до 14:00.
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Замовляв разом з іншими товарами, прийшов не повним комплектом, не вистачало 2 елементів.
- Достоинства:
- Не поганий набір
- Недостатки:
- Відправили разукомплектований товар
Представник постачальникаДобрий день.Добрий день. Дякуємо за покупку. Вибачте за незручності. Зверніться в чат бот розетки через телеграм канал. Товар закрито для продажу.
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Набір гарний, дитині сподобався.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Дуже раді, що дитині сподобався. Бажаємо тривалого користування!
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Столиця Покупок
- Продавец Столица Покупок
Дякуємо за Ваш відгук, Євген!