- Олеся Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Користуюсь пів року! Задоволена на 100%. Перевершив усі очікування! Гарна потужність та акамулятор витримує 2 прибирання! довго обирала, і дуже рада, що зупинилась саме на цій моделі! Рекомендую!
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Як пʼятий пилосмок в господарстві, по швидкому прибрати дрібне сміття локально - ок. Як основний- ні, насадка з валиком, майже, не всмоктує сміття - цей валик, навпаки, розкидає сміття, а інші насадки для глобального прибирання не підходять, бо мають дуже маленьку площу всмоктування.
- Достоинства:
- Легкий, завжди готовий до використання
- Недостатки:
- Насадка з валиком розкидає сміття
- Представник бренду
Юлія, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Описана ситуація може свідчити про часткове засмічення повітряного каналу, потрапляння дрібних часток до внутрішніх елементів або перевантаження контейнера. Рекомендуємо ретельно прочистити фільтрувальні компоненти й переконатися, що всередині немає сторонніх предметів, які можуть перешкоджати ефективному всмоктуванню.
У разі ж відтворення ситуації, рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Jimmy: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Я в захваті від цього пилососа! Вже давно шукала щось компактне, але потужне для дому і він просто справжня знахідка. Перш за все, чудовий дизайн: зручно лежить у руці, не обтяжує, а ще має настінне кріплення, тож багато місця не займає. Що стосується потужності, то вона тут на високому рівні для такої вартості. Заряду вистачає для ретельного прибирання однокімнатної квартири. Можна використовувати як ручний і прибирати навіть у автомобілі чи на меблях. Загалом я дуже задоволена покупкою! Якщо шукаєте універсальний, легкий і зручний пилосос, то він точно вартий вашої уваги.
- Достоинства:
- Компактний розмір, легка вага, зручно чистити та доглядати, ціна
- Представник бренду
Аліна, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Очень доволен покупкой, кроме него есть еще второй стационарный. Но этот - просто незаменим для быстрой уборки в квартире. Что-то рассыпали или уронили - он сразу под рукой, всего несколько минут — и всё чисто. Удобный, эффективный и быстро справляется с повседневными загрязнениями. Также в комплекте есть разные насадки, так что можно использовать его для уборки не только на полу, но и на мебели, в углах и на мягких покрытиях. Рекомендую всем, кто ценит комфорт и экономию времени!
- Достоинства:
- Хороший и мощный пылесос за свои деньги!
- Недостатки:
- Не обнаружил!
- Представник бренду
Дмитро, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с розовым
Протримався пів року. Далі вмер акумулятор
- Представник бренду
Ольга, добрий день! Нам дуже прикро, що у вас виникла подібна неприємність.
На жаль, дистанційно дуже важко уточнити ймовірні причини несправності. Наша компанія відповідально ставиться до своєї продукції та робить усе можливе для запобігання будь-яким складнощам з технікою. Наші менеджери проведуть ретельну діагностику товару й із задоволенням вам допоможуть.
Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру компанії Jimmy: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
В целом удобная и полезная штука. В паре с робопылесосом почти заменили стандартный пылесос, наш моющий "танк" выезжает из ангара только раз в месяц для генеральной уборки. Очень порадовала счетка с крутящимся от электропривода валиком и короткие насадки...
НО
спустя всего год работы что-то начало свистеть внутри (подозрение на подшипники). Если шум за неделю не уйдет - отправится по гарантии в сервис- Достоинства:
- На турборежиме мощности хватает. Удобно чистить. В целом достаточно удобно пользоваться
- Недостатки:
- мощности в стандартном режиме мало. Качество?
- Представник бренду
Сергій, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Осовець Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Купувала у вас акумуляторний пилосос Jimmy jv53 lite 7 вересня 2024 р. Відпало колесико на щітці, випадало декілька разів, після останньої постановки на місце - штир колесика завалився в середину щітки. Це брак? Чи підлягає така поломки ремонту чи заміни деталі?
- Недостатки:
- Відпадають деталі за короткий термін експлуатуції
- Представник бренду
Юлія, добрий день! Дякуємо вам за звернення.
На жаль, дистанційно дуже важко уточнити ймовірні причини несправності. Наша компанія прагне забезпечувати найвищий стандарт обслуговування та завжди докладає максимальних зусиль для вирішення будь-яких питань. Наші менеджери проведуть ретельну діагностику товару та із задоволенням вам допоможуть.
Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Jimmy : 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
З повагою, служба підтримки Jimmy!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
В користуванні вже більше місяця. Дружина дуже задоволена. Легкий, компактний, зручно зберігати. Турбо режимом майже не користиємось. Вистачає звичайних обертів двигуна, та й акумулятор рідше заряджати. З мінусів:не вистачає підсвітки, і в режимі турбо швидко сідає акум. Десь хвилин 7-8.
- Достоинства:
- Достатньо потужний, легкий.
- Недостатки:
- Немає підсвітки, швидкий розряд акумулятора в режимі турбо.
- Представник бренду
Сергій, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Jimmy JV53S Silver має батарею об'ємом 2500 мАг, що дозволяє проводити прибирання протягом 45 хвилин на одному заряді в стандартному режимі. У разі ж використання максимальної потужності, час роботи дійсно може бути меншим, що є нормальним явищем для будь-яких акумуляторних приладів.
Якщо вас цікавлять пилотяги з можливістю підсвічування щітки, рекомендуємо звернути увагу на модель Jimmy H8 Flex.
Ознайомитись детальніше з товаром можливо за посиланням: ссылка
Приємного користування!
- Володимир Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
Дуже хороший пилосос за свої гроші!
- Представник бренду
Володимир, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- Дар'я Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с розовым
Пишу відгук через рік використання.
Не раджу купляти, якщо у вас вдома є тварини з довгою шерстю і жінки з довгим волоссям)
На щітці 4 колеса, шерсть і волосся з підлоги намотується на кріплення колес і вони перестають крутитись залишаючи на ламінаті полоси які видно проти світла з вікна. Дістати/виколупати шерсть складно і займає багато часу, а робити це треба дуже часто.
Якщо прибирати просто трохи легкого сміття, то можна брати. Але рука до нього не тягнеться(- Достоинства:
- Ціна, дизайн.
- Недостатки:
- Не розрахований на прибирання довгого волосся і шерсті з підлоги.
- Представник бренду
Дар'я, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникли подібні труднощі.
Jimmy JV53R Fuchsia оснащений технологією подвійної циклонної фільтрації, що гарантує постійну силу всмоктування 18 000 Па без втрати потужності. А завдяки вбудованому акумулятору ємністю 2500 мАг час автономної роботи складає 45 хвилин, чого достатньо для прибирання площі до 350 квадратних метрів. Окрім цього, комплект постачання містить додаткові насадки, які розширюють функціонал приладу та адаптують його до різних завдань. Заявлені характеристики роблять дану модель однією з найкращих серед подібних пристроїв у такому ціновому сегменті.
Окремо зазначимо, що щітка виконана у типовому для таких пилотягів інженерному рішенні, а розміщення та форма колес є розповсюдженою серед моделей інших брендів. Частота ж очищення компонентів напряму залежить від рівня засміченості приміщення, тому ми радимо проводити дану процедуру після кожного використання. Розуміємо, що кожен користувач має різні вимоги до конструкції пристрою, проте обов'язково врахуємо ваш досвід користування для покращення нашої продукції та уникнення можливих складнощів в роботі.
З повагою, служба підтримки Jimmy! - Іванна Б***
Якщо у вас така біда з волоссям то по перше спробуйте вітаміни чи збирати волосся вдома у хвіст. Зразу набагато менше лізе (в мене теж воно сипеться по всій хаті як ніби навмисне, але такий підхід допоміг зберегти на голові більше об'єму). А друге - якщо щітки знімні - просто зніміть і користуйтесь без них там де ну дуже проблемні місця чи іншою насадкою. Маю ровенту дротову велику то там ситуація з щітками така сама була, я їх просто зняла і маю святий спокій тепер.
- Мария Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
Очень нравится
- Представник бренду
Марія, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- Ганна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Він гарний, опис вірний, але не дуже потужний. Там де нема коврів пилисосить гарно. З ковром не дуже. Але гадаю тут ще щіточка така. Задоволені пилососом.
- Достоинства:
- Дивись вище
- Недостатки:
- Недостатньо потужний
- Представник бренду
Ганно, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
У разі, якщо вас цікавить пилотяг з більшою потужністю, ми рекомендуємо звернути увагу на модель Jimmy JV71 Champagne, сила всмоктування якого досягає 20 000 паскаль.
Ознайомитись детальніше з товаром можливо за посиланням: ссылка
Приємного користування!
- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с розовым
Легкий, потужний, зручний у використанні.
- Достоинства:
- Мобільність, різні насадки. Легкий по вазі.
- Недостатки:
- Немає.
- Представник бренду
Надія, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- Тарас Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
Хороша річ в свою ціну
- Достоинства:
- Гарний
- Представник бренду
Тарасе, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
Гарно прибирає
- Достоинства:
- Безпровідний
- Представник бренду
Олександр, доброго дня! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Вполне нормальный пылесос. Только недолговечный
- Представник бренду
Роман, доброго дня! Дякуємо вам за відгук.
Наша компанія відповідально ставиться до своєї продукції та надає гарантію на модель JV53 Lite Blue протягом 24 місяців. У разі виникнення будь-яких питань, ви можете звернутись через сайт: ссылкаНаші менеджери із задоволенням вам допоможуть!
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Чудовий пилесос, користуюся 2 тижні, мінусів немає. Дуже легкий в користуванні
- Представник бренду
Ірино, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
Зручний, зрозумілий, в нас коврів немає, тому не знаю як воно з ними. Брала аби швидко і без напрягу прибрати в дитячій, коридорі, коли десь шось розсипали. Набагато легше аніж з віником ))
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Не знаю
- Представник бренду
Світлано, доброго дня! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
На сторінці Jimmy.Ukraine в Інстаграмі ми публікуємо інформацію щодо нових товарів, а також ви можете зв'язатись з нашою підтримкою у будь-яких питаннях.
- Даша Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Давно шукала для себе помічника, так як звичайний пилосос набридло таскати по квартирі, а хотілось щось таке, щоб зразу було під рукою. Використовую щодня, так як є мала дитина, мопс, плюс моє волосся зараз сиплеться всюди. Гарно справляється з поставленою задачею. Килимів у нас по кімнатам немає, але маленький приліжковий ворсинистий килимок також добре чистить, особливо на турборежимі.
- Достоинства:
- Зручна ручка, добре збирає бруд, не займає багато місця, легко почистити
- Недостатки:
- Достатньо гучний і трохи важкуватий, але з часом звикаєш
- Представник бренду
Дар'я, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук.
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Отримала використаний пилосос.
- Достоинства:
- Надіюсь хоч робочий, ще не користувалась
- Недостатки:
- Б/у товар
- Мария М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с розовым
Пылесос неплохой, но через год использования стала стучать турбощетка, разболталось крепление. Понесли в сервисный центр, две недели его таскали, чтобы сказать, что поломки никакой нет и отправить как есть. Его видимо никто даже не смотрел, сервис полный
- Достоинства:
- За свою цену нормальный пылесос, разве что забивается в некоторых местах шерстью
- Недостатки:
- Сервис розетки
- Представник бренду
Марія, вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
Нам дуже прикро, що у вас виникла подібна неприємність. На товар JIMMY JV53R Fuchsia надається гарантія протягом 24 місяців й ми залюбки допоможемо вам у вирішенні цього питання.
Будь ласка, зверніться напряму на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Jimmy: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
Будемо раді також відповісти через сторінку Jimmy.Ukraine в Інстаграмі.
З повагою, служба підтримки Jimmy!
- Виктория Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с розовым
При турбо режимі дуже сильно почав грітись акумулятор і неможливо триматись за ручку, бо дуже сильно гріє. Чи є це гарантійний випадок?
- Представник бренду
Вікторія, вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
Так, дійсно, на товар JIMMY JV53R Fuchsia надається гарантія протягом 24 місяців, тому ви можете звернутись з будь-яких питань та отримати допомогу в нашій компанії.
Заявлена складність може свідчити про забруднення двигуна, що приводить до його перегріву. Будь ласка, зверніться на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Jimmy: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
Будемо раді також відповісти через сторінку Jimmy.Ukraine в Інстаграмі.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
В користуванні вже десь близько місяця, нарікань жодних дуже гарно справляється зі своїми задачами. Легкий в керуванні і очищенні.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшла
Олена, доброго дня! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Приємного користування!
- Альона Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с розовым
Працює вже 2 роки, все добре.. головне вчасно чистити
- Представник бренду
Альона, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Отлично работает.
- Достоинства:
- Без шнура.
- Недостатки:
- Нет.
Сергій, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
недолік тільки один і то не по пилесосу... не має детальної платіжки частинами...так як не маємо можливості переглянути в банку.
- Достоинства:
- сам пилесос просто супер.жаль що раніше не знали про нього
Сергій, доброго дня! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Приємного користування!
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с розовым
Придбали нещодавно (09.07.2023р. ). Швидко сідає акумулятор, особливо при турбо режимі, одна кімната і година, а то і півтори заряджається. На турбо режимі дуже гарно піднімає ворс.
Фільтр забувається, він паперовий.
Хотіла додатково придбати акумулятор, але ціна зависока, ще тисячу добавити і новий пилосос. Якось не зовсім раціонально.
В користування дуже простий, є підставка для стіни. Також безліч різних насадок.- Достоинства:
- Зручний та простий у використанні, є підставка можна підвищувати на стіну тощо. Багато насадок.
- Недостатки:
- Фільтр паперовий, заливається пилюкою змінювати кожного разу дорого.
При повному заряді максимум дві маленькі кімнати, але це при звичайному режимі, якщо ж турбо режим то це одна кімната і все.
Вікторія, доброго дня! Дякуємо, що поділились власним досвідом користування.
Час роботи JIMMY JV53R Fuchsia у турборежимі складає 7 - 8 хвилин, що є одним з найкращих показників на ринку для акумуляторних пилотягів. Турборежим орієнтований для прибирання невеликої квадратури з максимальним рівнем потужності. Ми рекомендуємо використовувати його лише у тих випадках, коли він дійсно необхідний. Також рекомендуємо очищати та промивати фільтр після кожного прибирання, а перед повторним використанням ретельно просушити для запобігання складнощів в роботі.
З повагою, служба підтримки Jimmy! - Олексій
це звичайний HEPA фільтр, а не "паперовий"
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Все нібито ок, працює. Але через рік користування відпало коліщатко, на якому їздить щітка. Тобто тепер вона не їздить і шкребе поверхню. Чи підпадає це під гарантію (гарантія 24 міс)? Якщо так, то чи потрібно здавати в розетку повністю весь пилосос чи тільки насадку?
- Недостатки:
- відпало коліщатко
- Юрій
Віддав щітку в розетку, пройшло майже 2 тижні, тепер кажуть давайте весь пилосос, але не відповідають чи є випадок гарантійним, тобто тянуть час не дають чіткої відповіді.
Через неякісну щітку, дуже негативне враження від пилососа та й розетки взагалі - Представник постачальника
Юрій, доброго дня! Дякуємо вам за звернення.
На жаль, віддалено дуже важко підказати причини виникнення заявленої несправності, щоб уточнити чи гарантійний це випадок. Ми рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісного центру компанії Jimmy: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні.
Наші менеджери проведуть ретельну діагностику та із задоволенням зможуть проконсультувати вас з будь-яких питань.
З повагою, служба підтримки Jimmy!
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
В цілому апарат нормальний.
Але, як видно з розділу "Питання", акамулятор тут не дуже довговічний.
Мій здох за два роки користування (не можу сказати, що дуже активного).
При чому особливо проблем з зарядом не було, вистачало нормально. Просто в один день при вмиканні зарядки, сигнал заряду трохи мигає перемінно чевоний-зелений і все. Більше ніякої реакції.
На зараз аккумулятор, тут же на Розетці, коштує 2400грн )))
Здається просто доведеться спробувати іншого виробника.- Представник постачальника
Сергій, вітаємо! Нам дуже прикро, що у вас виникло подібне враження від нашої продукції.
Модель JIMMY JV53S Silver не має складнощів з акумулятором та при коректному використанні згідно з інструкцією труднощів в роботі не повинно виникати. Наша компанія надає 2 роки гарантію на дану модель.
Окремо зауважимо, що зарядка акумулятора повинна відбуватись згідно з до акумуляторних пилотягів та інструкції. Наприклад вимикати з мережі живлення після закінчення підзарядки.
Наші фахівці також із задоволенням можуть провести ретельну діагностику пристрою та виправити можливу несправність. Для цього достатньо звернутись на лінію сервісної підтримки бренду Jimmy: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати на ваше звернення!
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Пилосос придбала, щоб прибирати котячу шерсть часто і швидко. Не розчарована. Збирає шерсть і пил добре (ламінат та плитка) в турбо режимі - коврик з довгим ворсом. Легкий і зручний. Працює тихо. Заряду вистачає на два прибирання усієї квартири (45кв.м)
- Достоинства:
- Легкий, тихий
Світлано, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- erik н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
В порівнянні із звичайним пилососом - просто небо і земля. Ніяких дротів які за тобою тягнуться, пилососа що треба переставляти чи тягнути, піднімати на руки щоб високо щось пропилососити, а потім ще збирати розбирати щоб меньше місця займав, чи недолуго стирчав із трубками шлангами й місцем що займае сам апарат.
В любий момент взяв в руку і пропилисосив те що тобі треба, чи десь щосі розсипалось чи надуло, чи всю квартиру, а потім так само просто поставив в куток чи в шафу і забів до наступного разу- Достоинства:
- Легкий, невеликий, зручний, ціна
- Недостатки:
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Сеньчук Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Придбала цей пилосос тиждень тому. Прибратись встигла пару разів. В цілому все влаштовує. Кількість змінних щіток як на мене оптимальна, не займає багато місця, легкий в експлуатації. Немного важко знімати насадки, думаю що може це спочатку так. Обурило те, що не було української інструкції в комплекті.
- Достоинства:
- ціна, оптимальна комплектація, компакстність
- Недостатки:
- немає інструкції українською мовою
Євгенія, доброго дня! Дякуємо вам за відгук. Ми обов'язково передамо запит для публікації інструкції українською мовою на сайті. Рекомендуємо звернутись напряму до сервісного центру Jimmy для отримання інструкції. Наші контакти: ссылката гаряча лінія - 0 800 20-91-45. Користуйтесь із задоволенням!
- Богдан О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
сьогодні забрав своє замовлення, результат виправдав очукування, покупкою дуже задоволений, запасу акумулятора більш ніж достатнь для однокімнатною квартири
- Достоинства:
- Недостатки:
- не виявив
Богдан, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с розовым
Загалом ок
- Достоинства:
- Дуже зручний та супер ергономічний
- Недостатки:
- Сила тяги на 4 з 5, але щітка, яка крутиться гарно збирає бруд.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Дуже сподобався цей пилосос, довго вибирали і зупинились на цій моделі, ціна/якість, швидко прибираємо квартиру особливо коли дома кіт та собака завжди виручає. Рекомендуємо дану модель.
- Недостатки:
Ірина, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Сподобався, підтримувати чистоту тепер набагато зручніше. Компактний, зарядний, гарно виконує свою роботу. Тестувала як тільки думалося :), гарно пилососить, витирає пилюку, пилососила в машині, щілини у вікнах, дорікань немає. Покупкою задоволена, буду сподіватися що прослужить довго.
- Достоинства:
- Маленький, зручний, бездротовий, завжди під рукою, гарно пилососить.
- Недостатки:
- Поки все так, як і заявлено, надалі буду спостерігати.
Тетяно, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.