- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Все ок
- Продавец HappyLife
Доброго дня, Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,
Ігровий набір шахи, карти, фляга, чарка. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш happylifе
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Все ок
- Продавец HappyLife
Доброго дня, Інна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Ігровий набір шахи, карти, фляга, чарка Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш happylifе
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Набір гарної якості, ціна відповідає заявленій, швидка доставка, зручні умови оплати
- Продавец HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.
- Полина Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Швидка доставка, цікава ідея для подарунку, гарно упаковано, все виглядає як на фотографії, коробка для шах деревʼяна
- Достоинства:
- Швидка доставка, цікава ідея для подарунку, гарно упаковано
- Недостатки:
- РитаОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Набір супер! Імениннику сподобалось я задоволена!
- Продавец HappyLife
Рита, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що іменинник задоволений подарунком! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE