Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Ватный Матрас Vatyn Бязь 190х80 Хаки

Есть в наличии

5/5
  • Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 110x190. Высота: 7

Все ок, норм матрац. Круто, що є різні розміри) на ширину коридору легко підібрали

• Продавец  Cenemerk

Дякуємо за довіру та чудовий відгук!

• Ксенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 60x190

Відмінний матрац. Добре зроблений, мягкий. Розмір 60/190 брала для крісла Лівану, дуже зручно та комфортно спати.

Достоинства:
    Зручно скрутити та сховати
    • Продавец  Cenemerk

Дякуємо за покупку та позитивний відгук!

• Інна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 150x190. Высота: 7

Прекрасный матрас ,очень удобно спать !Спасибо за вашу работу !

Достоинства:
    Мягкий и толстый
    Недостатки:
    • Продавец  Cenemerk

Щиро дякуємо за ваші теплі слова!
      Раді, що ви залишилися задоволені якістю матраца та його комфортом.
      Бажаємо вам приємного користування та будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 120x200. Высота: 7

Матрац гарної якості, зручний, я купляла на диван для сну щоденного , дуже задоволена

• Продавец  Cenemerk

Дякуємо за такий чудовий відгук! Ми раді, що товар вам сподобався. Повертайтеся до нас знову!

• Інеса А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 110x190. Высота: 7

все сподобалось: представник компанії швидко зателефонував, доставка вчасна, замовлення відповідає параметрам, планую купувати ще товари цього виробника.

Достоинства:
    класична якість, не висока ціна, практичні у використанні матеріали
    Недостатки:
    • Продавец  Cenemerk

Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені! Сподіваємося, що наступна покупка принесе вам ще більше радості.