Отзывы покупателей о Ватный Матрас Vatyn Бязь 200х120 Хаки

Оценка пользователей 4.63/5
  • Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 70x190

Все добре. Матрас сподобався. Доставили швидко. Краще доставляти мистэкспресс, буде дешевше.

Достоинства:
    все добре. Швидко звязались. Швидко доставили. Товар відповідає опису. Гарний матрас, товщина, як описано, 7 см, зручний. У перші дві доби приймає свій розмір, тому не переймайтесь, якщо при отриманні трохи менші розміри.
    Недостатки:
    немає. Гарний матрас. Подивлюсь, як в користуванні буде.
    • Продавец  Cenemerk

Спасибі, що поділилися своїми враженнями! Це мотивує нас тримати високий рівень обслуговування.

• Кисельов В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 120x190

Одразу розмір здається меншим, але з часом матрац витягується!

• Продавец  Cenemerk

Дякуємо, що поділилися досвідом.
      Так, після розпакування матрац може здаватися меншим, але з часом він набуває заявлених розмірів.

• Наталія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 90x190

Чудовий матрац,замовляла дітям-студентам,діти задоволені!!!

Достоинства:
    Хороший,мякий,дуже зручний
    • Продавец  Cenemerk

Дякуємо за ваші добрі слова! Ми завжди раді зробити ваш досвід комфортним і приємним.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 120x200

Матрац гарної якості, зручний, я купляла на диван для сну щоденного , дуже задоволена

• Продавец  Cenemerk

Дякуємо за такий чудовий відгук! Ми раді, що товар вам сподобався. Повертайтеся до нас знову!

• Інеса А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 110x190

все сподобалось: представник компанії швидко зателефонував, доставка вчасна, замовлення відповідає параметрам, планую купувати ще товари цього виробника.

Достоинства:
    класична якість, не висока ціна, практичні у використанні матеріали
    • Продавец  Cenemerk

Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені! Сподіваємося, що наступна покупка принесе вам ще більше радості.

• Артем Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 140x190

Після замовлення на розетці, через 5хв зателефонували, чим я був приємно вражений. Якісно і чітко обговорили замовлення, відправка була в той же вечір, отже на наступний день я вже отримав матрац.

Так, при отриманні матрац не відповідав, заявленим розмірам, але на протязі 5 днів користування, матрац прийшов в норму.

В результаті, замовленням задоволений на всі 100. Якісна та професійна робота. Рекомендую!!!

• Продавец  Cenemerk

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову!

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 150x200

Чудовий матрац, дуже задоволений

Достоинства:
    Якісний,зручний
  • Іванна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 100x190

Матрас не відповідає заявленим розмірам.

Недостатки:
    Не відповідає розмірам
    • Продавец  Cenemerk

Доброго дня, за рахунок того, що матрац прямує до вас із конвеєра і не встигає розтягнутися після пікування він може прийти до вас меншим ніж зазначено, за 4-5 днів використання, матрац розтягнеться і прийде до вказаних розмірів. Дякуємо за відгук!