Отзывы покупателей о Ватный Матрас Vatyn Бязь 190х160 Светло-синий
- Інна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 150x190
Прекрасный матрас ,очень удобно спать !Спасибо за вашу работу !
- Достоинства:
- Мягкий и толстый
- Продавец Cenemerk
Щиро дякуємо за ваші теплі слова!
Раді, що ви залишилися задоволені якістю матраца та його комфортом.
Бажаємо вам приємного користування та будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 70x190
Все добре. Матрас сподобався. Доставили швидко. Краще доставляти мистэкспресс, буде дешевше.
- Достоинства:
- все добре. Швидко звязались. Швидко доставили. Товар відповідає опису. Гарний матрас, товщина, як описано, 7 см, зручний. У перші дві доби приймає свій розмір, тому не переймайтесь, якщо при отриманні трохи менші розміри.
- Недостатки:
- немає. Гарний матрас. Подивлюсь, як в користуванні буде.
- Продавец Cenemerk
Спасибі, що поділилися своїми враженнями! Це мотивує нас тримати високий рівень обслуговування.
- Кисельов В***Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 120x190
Одразу розмір здається меншим, але з часом матрац витягується!
- Продавец Cenemerk
Дякуємо, що поділилися досвідом.
Так, після розпакування матрац може здаватися меншим, але з часом він набуває заявлених розмірів.
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 90x190
Чудовий матрац,замовляла дітям-студентам,діти задоволені!!!
- Достоинства:
- Хороший,мякий,дуже зручний
- Продавец Cenemerk
Дякуємо за ваші добрі слова! Ми завжди раді зробити ваш досвід комфортним і приємним.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 120x200
Матрац гарної якості, зручний, я купляла на диван для сну щоденного , дуже задоволена
- Продавец Cenemerk
Дякуємо за такий чудовий відгук! Ми раді, що товар вам сподобався. Повертайтеся до нас знову!
- Інеса А***Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 110x190
все сподобалось: представник компанії швидко зателефонував, доставка вчасна, замовлення відповідає параметрам, планую купувати ще товари цього виробника.
- Достоинства:
- класична якість, не висока ціна, практичні у використанні матеріали
- Продавец Cenemerk
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені! Сподіваємося, що наступна покупка принесе вам ще більше радості.
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 140x190
Після замовлення на розетці, через 5хв зателефонували, чим я був приємно вражений. Якісно і чітко обговорили замовлення, відправка була в той же вечір, отже на наступний день я вже отримав матрац.
Так, при отриманні матрац не відповідав, заявленим розмірам, але на протязі 5 днів користування, матрац прийшов в норму.
В результаті, замовленням задоволений на всі 100. Якісна та професійна робота. Рекомендую!!!- Продавец Cenemerk
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову!
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 150x200
Чудовий матрац, дуже задоволений
- Достоинства:
- Якісний,зручний
- Недостатки:
- Іванна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 100x190
Матрас не відповідає заявленим розмірам.
- Недостатки:
- Не відповідає розмірам
- Продавец Cenemerk
Доброго дня, за рахунок того, що матрац прямує до вас із конвеєра і не встигає розтягнутися після пікування він може прийти до вас меншим ніж зазначено, за 4-5 днів використання, матрац розтягнеться і прийде до вказаних розмірів. Дякуємо за відгук!