Отзывы покупателей о Кабель для роутера от павербанка повербанка USB DC 5V на 12V DC 5.5x2.1 мм 1 м кабель питания для Wi Fi роутера модема GPON ONU терминала повышающий переходник 12V шнур для роутера интернет без света блэкаут резервное питание mini UPS USB кабель
- AI аналіз відгуків510 відгуків: позитивний — 64%, нейтральний — 15%, негативний — 21%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Аліна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Отличный кабель, взяла на запаску на случай если отключат свет, а у меня оптоволокно. Свою обязанность выполняет четко, и цена и качество соответствует, спасибо!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Аліна! Вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Валерий К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Товар отримав. Запакований в пластиковий пакет. Довжини вистачає. Одразу перевірив. Все працює. Дякую за якісний товар. Тільки що кабель довго їхав. Напевно за того, що постачальник не Розетка і логістики не однієї компанії.
- Достоинства:
- Довжина кабелю
- Недостатки:
- Тривалість доставки
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Валерій! Вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Кабелем повністю задоволений, працює без нарікань. Брав раніше такий самий, але в іншого продавця трохи раніше, тепер вони в парі живлять Onu роутер та мій основний. Продавець дуже оперативно відправив товар(замовляв декілька товарів), і товар прийшов навіть швидше ніж від Розетки.
- Достоинства:
- Якісний кабель, за гарною ціною
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Станіслав! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Родіон С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Дуже зручно для поїздок – не потрібно шукати розетку, достатньо USB. Перехідник якісний, працює стабільно, інтернет не "падає".
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Родіон! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишились задоволені придбанням.
- Віталій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Працює добре…
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Віталій! Щиро вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені!
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Дуже корисна та вдала покупка! Цей перехідник буквально врятував мій роутер, коли зламався штатний блок живлення.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Наталія! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням.
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Кабель крутий, майже не розряжає павербанк, перехідник особисто мені не знадобився, а сама якість кабелю хороша.
- Достоинства:
- Якість, майже не розряжає павербанк
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олександр! Щиро вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені!
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Все працює
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Богдан! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Гарний перехідник, все працює.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олександр! Дякуємо за відгук. Тішимося, що Ви задоволені замовленням. Завжди Вам раді!
- Михаил Т***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Хорошее качество,роутер и терминал работает,спасибо за быструю доставку
- Достоинства:
- Быстрая доставка Качество товара
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Михайло! Щиро вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені!
- Віктор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Хороший адаптер, ціна приємна
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Віктор! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишились задоволені придбанням.
- Георгий О***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Купував повербанк та перехідник на роутер 12 V, все якісне, все працює, оперативна доставка, дякую!
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Поки ні
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Георгій! Дякуємо за відгук. Тішимося, що Ви задоволені замовленням. Завжди Вам раді!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Все круто, коштує не дорого, сильно виручає, дома завжди є інтернет. Від павербанка на 20к за чотири години зїло 13%. Рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ще не знайшов
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Сергій! Дякуємо за відгук та рекомендації. Завжди Вам раді!
- павел р***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Заказывал два шнура,один оказался бракованный,обратился к продавцу,выслали новый за счёт продавца,все отлично,спасибо
- Достоинства:
- Поможет,если орки опять будут освобождать Нас от света.
- Продавец KayDzen
Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Раді, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені!
- Дмитро Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Пришло в течении недели после заказа. Всё исправное и работает как надо уже 2 месяца.
- Достоинства:
- Цена, качество.
- Недостатки:
- Заказал 2 адаптера. В описании написано что адаптер поддерживает 9v и 12v. Те что пришли были на 12v. И никаких переключателей нет. Так что будте внимательны. Мне нужны были на 12v, так что всё ок
- Продавец KayDzen
Покупці зазвичай вказують в коментарях, який вольтаж потрібен. Але якщо немає коментаря, то на складі пакую універсальні, в них в середині чіп, який перетворює напругу (на 9v і 12v).
Дякуємо за Ваш відгук! Він дуже цінний для майбутніх покупців!
- Валера П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Все получил то что заказал. Быстро и качественно.
- Достоинства:
- Все хорошо
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Валерій! Вдячні за відгук. Також можете переглянути інші товари нашого магазину. Завжди Вам раді!
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Классная вещь, особенно, когда света нет, а у тебя всё работает)
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Катерина! Вдячні за відгук. Також можете переглянути інші товари нашого магазину. Завжди Вам раді!
- Наталья З***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Всё хорошо, работает.
- Достоинства:
- Рабочий
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Наталя! Щиро дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Все працює, на скільки вистачить час покаже.
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- поки що не виявив
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Сергій! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням. Приємного використання!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Швидко опрацювали замовлення і відправили. Перевірила, все працює. Є підсвітка, що зручно.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ольга! Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування!
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Гарний сервіс. Все працює.
- Достоинства:
- Гарний сервіс. Все працює.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Сергій! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим товаром!
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Свою функцію виконує
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олександр! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням. Приємного використання!
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Купляв в липні за 200 грн, під час вимкнення світла не підвів, більше чим задоволений.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Андрій! Щиро дякуємо за відгук. Також можете переглянути інші товари нашого магазину. Завжди Вам раді!
- Рогальский И***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Купував 4 шт. для двох роутерів і двух pon, роутери 9В, все працює чудово.
- Достоинства:
- Ціна, якість, індикація.
- Недостатки:
- Широкий вхід usb , треба враховувати це при підборі павербанка. Два входи повинні бути на відстані один від одного.
- Продавец KayDzen
Добрий день!
Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Купувала для підключення роутера до павербанку, все чудово працює.
- Достоинства:
- Працює. Ціна
Добрий день!
Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Перевірив-працює.
- Достоинства:
- Недорого.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец KayDzen
- Уляна З***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Дуже легко підключається,все працює.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Замовила 2 шт. На 12v та 9v ( зазначала в коментарі). Прийшли в вказані терміни. Працюють.
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук!
Приємного користування! - Александр К***
Підскажіть чи є візуальна різниця між двома отриманими кабелями? Мождиво надписи 9,12 ?
До зараз продавець наче вказує що це універсальний кабель, який сам визначає і змінює між 9 або 12.
Дякую
- Андрій І***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Кабель живлення для роутера до повербанка відмінний варіант можно підключити роутер на 5V 12V 9V очень хороший кабель для роутер та оптичного термінала
- Достоинства:
- Кабель хороший
- Недостатки:
- Пока не виявлено
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Андрій! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Перед плановим відключенням електрики перемкнув з ДБЖ, який живе не довше 4х годин, на 2 кабелі ці.
Працює вже 5 годин поспіль, світиться червоним (навантаження значить), нічого не гріється, не смердить.
Це ідеальний варіант в моєму випадку, щоб не заряджати з зарядної станції через інвертор 220в, а напряму з USB - споживання енергії світить майже вдвічі, судячи зі стану акумулятора, приблизно теж в 2 рази менше жере.
Це ідеальний варіант для зарядної станції для планових відключень.
P.S. - не забудьте взяти 2 кабелі, один для оптоволоконного модема, другий для роутера.- Достоинства:
- Легко і швидко, оптику + роутер спокійно витягує
- Недостатки:
- Для декого шнур може бути закоротким
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Владислав! Дякуємо за чудовий відгук. Приємно знати, що ви залишилися задоволені. Завжди вам раді!
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Користуюсь два місяці, все працює.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Анастасія! Вдячні за відгук. Також можете переглянути інші товари нашого магазину. Завжди Вам раді!
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Кабель працює!
- Достоинства:
- Працює
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Андрій! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Данило О***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
супер
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Данило! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Феноменальна річ, досвід купівлі позитивний!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олексій! Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Все супер.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ірина! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Длина: 1. Цвет: Черный
Доставка швидка .замовляю вже вдруге.все добре.дякую
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Яна! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!