- Светлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: S.U.. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Не має в цьому повербанку лед- ліхтарика! В іншій моделі є,(купувала в іншому місці), а саме в цієї моделі не має. Світло дають по 1,5 години , не встигла його повністю зарядити і перевірити, скільки разів можна їм зарядити телефон
- Достоинства:
- Шнури
- Недостатки:
- Некоректний опис товару
- Микола Г***Продавец: S.U.. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
зручно, не треба окремо носити кабелі, є вбудовані
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Якість хороша, працює стабільно, заряджає швидко. Для повсякденного користування чудово підходить.
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Придбала одразу два павер банка, брала для низьковольтних штук (зволожувач, годинник,навушники, ліхтарики на коридор, елекропростинь) павери працюють відмінно, на всю ніч вмикаю зволожувач або електропростирадло на коридорі.
- Достоинства:
- Працюють
- Недостатки:
- Не знайшла
- Алексей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
В цілому досить непоганий павербанк, але в описі вказано, що є ліхтарик. Навіть на фото він є. Насправді, в цій моделі його не має. Тож довелось повернути. Буду шукати інший. Тож виправте помилку в описі.
- Максим Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Товар не відповідає опису та фото. В описі й на зображеннях зазначено наявність LED-ліхтарика, але фактично він відсутній. Сам повербанк заряджається через micro-USB, тоді як у комплекті поклали кабель Type-C. Складається враження, що продавець відправляє товар, який не відповідає заявленому на сторінці товару
- Недостатки:
- В описі й на зображеннях зазначено наявність LED-ліхтарика, але фактично він відсутній.
В комплект поклали інший кабель зарядки
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Ваш відгук не відповідає дійсності. Всі зазначені параметри перевірені та підтверджені!
УМБ має два яскраві світлодіоди, які виконують функцію ліхтарика, а заряджати можна як через Micro USB так і через Type.
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Брав як запасний павер. Виправдав свої надії в період відсутності електроенергії. Рекомендую.
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Якісна мобільна батарея
- Ганна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Вже місяць користуюсь, заряд тримає чудово. Нема мінусів.
- Володимир І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Вбудовані кабелі це супер
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Дякую за швидку відправку.Товар сподобався.Я задоволена.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Пристрій працює добре. Нарікань немає.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Гарний зарядний пристрій. Всі свої функції виконує
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
маю три різних павери однієї потужеості, цей найкращий
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Характеристики відповідають Павербанку!
Сподобалось що в корпус вбудований кабелі під всі види . Також цікаве рішення це підставка під телефон в час зарядки. Рекомендую
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Дуже задоволена покупкою.Рекомндую цю батарею.Телефон заряджає бистро.
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Ідеальний повер Bank
- Достоинства:
- Всі типи кабелів вбудовані
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Вистачає на 1 зарядку телефону з 20%-100% і все. Притому що горять всі кнопки 25-50-75-100, але коли зарядкаєш телефон горить 25-50-75-100, потім 25-50-75, і після цього повер повністю розряджений. Тобто нема такого що горить 25-50 або 25. Можливо брак
- Достоинства:
- Всі типи зарядки
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Шикарний подарунок за будь-якої події, який точно не назвеш марним.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Всё отлично,кстати
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Чудова штука, жодного разу не пошкодувала про покупку, та й ціна більш ніж гуманна.
- Егор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Компактний, мобільний з вбудованими кабелями, легко вміщується в мій кросбоді.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Не советую крайне. Покупайте 20000 лучше.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Дана модель УМБ, повністю відповідає заявленим параметрам, якщо вам потрібен УМБ з більшою ємністю, ви можете обрати його з нашого асортименту:
ссылка
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
- Андрей У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Ужасный, зарядка только 75% этих % не хватает что бы зарядить телефон....
Реальных 4000mAh
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Подана вами інформація, стосовно ємності УМБ не може відповідати дійсності, гарантуємо те що всі параметри відповідають заявленим, в усіх УМБ AURA, без виключення!
Те що умб не приймає більше заряду, може свідчити про технічну несправність, яка могла бути отримана в результаті різних чинників, наприклад зовнішнім впливом, падінням тощо!
Якщо ви виявили дефект, просимо вас звернутись по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або обміняємо товар на новий, в найкоротший строк.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Спочатку нормально працював . Тепер постійно «горить» ліхтарик та табло з % зарядки акумулятора. Ліхтарик не вимикається ! Вимикається лише тоді , коли повністю розрядився
- Никита Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Качество сборки повербанка хорошее.Оправдал все мои ожидания .
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Радует, что есть возможность заряжать несколько гаджетов одновременно.На данный момент своей покупкой я доволен. Надеюсь, что прослужит мне очень долго!
- Людмила З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Для такого качества дороговато!
- Достоинства:
- Вмонтированные кабеля
- Недостатки:
- Разряжается быстро,а заряжается долго!Фонарик очень слабого свечения!
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо у вас виникли питання, ви можете звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Рекомендую
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Все, що потрібно для зручності, все має дана модель, вбудовані 4 стаціонарні кабелі, LED-ліхтарик та фіксатор-підставка для смартфона
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Повер Bank просто супер. Ємність заявлена відповідає на 100 відсотків. Є Вмонтовані у корпус дроти
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
За свої гроші норм
- Вероніка О***Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Перші дні було все чудово, але на 3 день павер зарядив телефон з батареею 4000мАг з 0 до 85% і розрядився. Порівняно з аналогічним xiaomi 10000 трьохрічної давності ємність значно менша. Поки заряджається сам павер, ліхтарики на 25% і 50% заповнюються за півгодини максимум, 75% трохи довше, і 100% блимає кілька годин. В цілому за таку вартість чогось супер'якісного не чекаєш, але трохи засмутила така невідповідність. Сам корпус наче наполовину порожній всередині при постукуванні, відчувається, що дешева "іграшка".
В цілому екстрено підзарядити гаджет в дорозі допоможе, але не більше. Ідея класна, а втілення підкачало.- Достоинства:
- Зручно, що є різні кабелі вбудовані
- Недостатки:
- Мала ємність, невідповідна вказаній
Представник постачальника"Доброго дня, шановний покупець!
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!"
- ЛюбовПродавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Оцінити якість товару можливості Розетка не дала
Замовлення було на кілька позицій,але виявляється вони на різних складах і щоб мені це доставили я маю оплатити доставку кожної позиції в замовленні окремо
На сайті немає розбивки товарів по складах,тому дізнатись як підібрати товар з одного складу з однією оплатою доставки нереально .
Суми доставки не захмарні,але це не має бути проблемою клієнта тим більше якщо компанія не дає можливості клієнту уникнути витратам зайвих коштів клієнта- Достоинства:
- Не відомі
- Недостатки:
- Не відомі
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Чи маєте ви питання, до роботи товару?
- Вячеслав Т***Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Удобный, достаточно мощный. Рекомендую