Отзывы покупателей о Беспроводные Bluetooth наушники Hoco EW27 TWS White
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Навушники прийшли за 4 дні. Легко з‘єднуються з Iphone. Взагалом по якості виконання і звуку
- Сергій С***
Добрий вечір) а анімація є на айфоні?
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Навушники прийшли швидко.
Не зміг з першого разу під’єднати, але продавець швидко зв’язався і підказав, що потрібно зняти захисні плівки з навушників, щоб вони зарядилися.
Звук просто бомба за такі гроші. Є з чим порівняти. Також в комплекті інструкція українською мовою- Достоинства:
- Якісний звук, бас, ціна
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Купувала чоловікові, користується вже 2 місяці. Тут все шикарно і звук і бас і дизайн. Дякую продавцю за якісний товар, рекомендую
- Достоинства:
- Звук, бас, батарея
- Недостатки:
- нема
- Мар'яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Хороші навушники. Син задоволений, звучать гарно, заряд тримають довго
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Замовляла 2 пари навушникiв hoco, все працює,дякую!
- Достоинства:
- Хороше звучання
- Влад М***
Зараз з вашими навушники все добре?
Просто хочю замовити, яка якість звуку та басу? - Елена С***
Так,усе добре и працює)
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
чудові навушники за свої кошти
- ПолинаОтзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Эти наушники у меня уже больше года, работаю хорошо, полной зарядки хватает часов на 6, кейс заряжается достаточно долго, хватает его на 4-5 подзарядок
- Достоинства:
- Хороший звук, удобные
- Недостатки:
- Иногда бывает что один наушник не работает, я просто ложу их в кейс и подключаю заново к устройству, все отлично
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Навушники просто супер, дуже якісно зібрані, звук нормальний, заряд тримає дуже добре, покупкою задоволений.
- Достоинства:
- Звук, батарея, якість матеріалів.
- Юлія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Навушники супер, дитина залишилася задоволена.Дякую за швидку доставку.
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Навушники супер, відмінне звучання і довго тримають заряд акумулятора
- Достоинства:
- Звук, ціна
- Недостатки:
- Не виявила
- Ткаченко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Хорошие наушники за свои деньги
- Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Товар чудовий , все круто
- Достоинства:
- Звук,ціна, швидкість доставки, зручність
- Недостатки:
- Поки Що немає
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Замовляю вже другу пару в подарунок. Перші замовив ще в березні. Тому можу поділитися досвідом. Навушники працюють чудово. Звук просто супер, глибокий бас. За весь час скільки користуюся тихіше не стали грати. Батарея тримає 3-4год. Якщо слухаю книжку то й всі 6. Дякую продавцю за швидку відправку. Все чудово. Рекомендую
- Достоинства:
- Звук, бас, батарея, не ламаються
- Владислав Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Очень хорошие)
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Наушники отличные ,очень громкие ,все быстро подключаются ,сенсор работает хорошо,микрофон не очень ,но за эти деньги для музыки и книги просто бомба,берите не пожалеете ,надеюсь долго ребенку прослужат ....
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Отличные наушники за свои деньги ,работают уже года пол не снимая ,качество конечно не аирпод,но и стоят копейки ,падали не раз и все норм пока
- Достоинства:
- Маленькие ,но долго держит заряд и кейс и сами уши
- Недостатки:
- Микрофон плохой
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Купувала за рекомендацією, але іншій людині супер, а в мене випадають (((
- Достоинства:
- Гарний звук, довго тримається зарядка
- Недостатки:
- Випадають, коли хоч трохи рухаєшся, не для всіх вух підходять (пробувала різні розміри)
- Марія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Проблема з навушником
- Достоинства:
- Хороший звук
- Недостатки:
- Перестав працювати правий навушник
- Катя К***
В инструкции прочитай как перезапустить наушники и сделай перезапуск. У меня было шо один наушник не подключался и сразу отключался то я сделала сброс наушников на заводские то наушник начал работать
- Савелій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Купив навушники на подарунок, пропрацювали день, після чого на ранок лівий навушник перестав подавати ознаки життя
- Недостатки:
- Лівий навушник перестав працювати(
- Продавец Perfetto
Доброго вечора! Завтра вирішимо вашу проблему
- Бондарчук Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Кейс перестав заряджатися через 5 місяців
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Вся ця модель це і є нежостатки
- Продавец Perfetto
Доброго дня, пане Руслане. Нам дуже шкода, що Вам не сподобалося користуватися даними навушниками. Наш менеджер зателефонує Вам і спробує усунути проблему із зарядкою, а поки можемо порекомендувати перевірити блочок, яким ви заряджаєте навушники. Якщо він високоамперний або з потужністю 20,30 ват то в кейсі може спрацювати система захисту від високої напруги і він не буде заряджатися
- Кіріл Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Навушники по якості не погані, звук як в бочці, постійно активується гугл асіст. Мені не сподобалось
- Достоинства:
- Збірка не погана, матеріал
- Недостатки:
- Звук як в бочці, постійно вмикається гугл аміст
- Микола Б***
Та маячня якась. Користуюсь від березня і все чудово, звук бомба. Сьогодні замовив ще одні на подарунок
- Продавец Perfetto
Навушники повністю справні, ніяких дефектів по звуку немає. Звук чіткий, басистий. Вам повернули кошти
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White
Звук хороший, отработали месяц, больше не заряжаются. Жаль потраченных денег
- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- Перестали заряжаться
- Продавец Perfetto
Доброго дня! Протягом 15 хв з Вами зв'яжеться менеджер для вирішення питання
- Мирослава С***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Наушники суперские недостатков пока нету
- Достоинства:
- Отличный звук и бас
- Недостатки:
- пока нету
- Продавец M Energy
Дякуємо за відгук, були б вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замолвлення :)
- СтепанОтзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Без брехні, справді товар відповідає очікуванням, дуже акуратно та коректно зроблено, звук справді якісний. Все класно, заряд довго тримається задоволений що взяв
- Достоинства:
- Якість звуку і батарея
- Недостатки:
- Кришка має трошки люфт, але він мінімальний так що на це не буде звертатися уваги взагалі
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Отправили в не рабочий день, посылка пришла в течении суток.
Звук хороший, есть с чем сравнивать, да, не аирподсы, но стоят своего. Годный звук, громкость, и удобство наушников. Нету всяких подсветок бесполезных, кайфовый кейс к которому можно купить чехол.
Очень долго держат заряд, около 5-6ч подряд слушал музыку. Быстро заряжаются от кейса. Кейс также долго держит, и довольно быстро заряжается.
В общем и целом годные наушники в этом ценовом сегменте.
К слову вообще не выпадают, размер амбушюр идеален, и удобные сенсорные команды которые не мешают.- Достоинства:
- Цена/качество своем сегменте
Звук
Скорость отправки
Долго держит заряд
Удобство - Недостатки:
- Не выявил пока-что
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
За свою цену, просто великолепны!!!!
В компетенции сменные резинки и шнур зарядки. Спасибо большое продавцу!- Продавец KrokoDeal
Дякуємо за відгук:) Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення:)
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: White
це реально круто , враховуючи їхню ціну , це взагалі топ
- Достоинства:
- звук , акумулятор
- Недостатки:
- поки не знайшов
- Анастасия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Купила навушники бо мої оригінальні від эпл перестали заряжаться, вже набридло купувати навушники за великі гроші тому по відгуках знайшла ці. Це було найкраще рішення. Нічим не гірше оригіналу. САМЕ ГОЛОВНЕ ПРИ ЗАПИСУ АУДІО В ТЕЛЕГРАМІ ВСЕ ЧУДОВО ЗАПИСУЄ І МЕНЕ ЧУЮТЬ ЛЮДИ.
- Продавец M Energy
- Максим Я***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Товар супер.
- Достоинства:
- Хороший звук
- Недостатки:
- Чучуть великі
- Валентин П***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Навушники - якісні відпрацювали 1 рік
Все сподобалось заряд тримали прекрасно.Але через півтора року перестав працювати кейс- Достоинства:
- звук,шумозаглушення,якість
- Продавец M Energy
Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення :)
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Користуюсь уже майже три місяці, за весь час заряджала 4 рази ( хоча музику слухаю часто). Під час дзвінка співробітника чути добре. Єдине що трошки хитається кришка в кейсі, а так все ок.
І при покупці беріть одразу чохол на кейс, щоб не царапалось.
Коротше кажучи за свою ціну взагалі топ.- Продавец M Energy
- Іван З***Отзыв от покупателя. Продавец: NanoStorage. Цвет: White
Круті навушники! Грають гучно, заряд тримають довго. Трохи незручно, що айфонівське зарядне, але то таке) Я дуже задоволений!
- Продавец NanoStorage
Дякуємо за відгук!
- Ельдар К***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Топ навушники за свою ціну
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Хорошие наушники. Пользуюсь уже больше года. Заряда хватает на неделю, при том что 60% времени я всегда в наушниках. Звук великолепный, хорошие басы. Наушники пару раз падали на асфальт, но кейс выдержал удары. А также удобно, что в комплекте идут несколько подушек, чтобы ты выбрал какие тебе удобнее носить.
- Достоинства:
- Хорошая сборка, отлично звучат, долго держит заряд, запасные подушки.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Два тижні вже користуюсь - 0 нарікань. Заряд тримають суперово, звук за свої гроші реально хороший. В разі потреби буду брати ще такі, класний варіант за свою ціну