- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikostore
Все понравилось
- Ірина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikostore
Поличка підійде для декору або дрібних речей, але не для документів. Рекомендую уважно перевіряти габарити та уточнювати умови повернення до покупки, оскільки після збирання повернення фактично неможливе.
- Достоинства:
- Охайний вигляд, простий дизайн під лофт/мінімалізм, комплект повний з усіма кріпленнями.
- Недостатки:
- Фактичні розміри замалі для стандартних документів. У описі немає попередження, що зібраний ДСП не повертається. Продавець відмовляє у поверненні навіть після перевірки розміру.
- Продавец Nikostore
Ірина, Доброго дня!
У нас є обмін і повернення товара на протязі 14 робочих днів після отриманні товара. Але в тому випадку, якщо товар не був зібраний. Коли Ви повкручували всі болти і комфірмати, то це вже видно на товарі, якщо його розібрати назад. Інші клієнти зрозуміють, що товар вже збирався і був у використання. Тому ми відмовили Вам у поверненні.
Те , що Вам не підійшли розміри, то тут помилка Ваша. Треба було читати опис, там вказані розміри.
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikostore
Полиці дуже міцні, легко збираються. Добре пакування. Прийшло вчасно. Продавець відразу зв'язався для підтвердження замовлення. Вже завтра будемо вішати. Колір відповідає заявленому. Рекомендую.
Фото буде пізніше, коли встановимо- Достоинства:
- Швидка доставка. Якісний товар. Добре пакування
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikostore
Сама полка норм еле кріплення не продумано прийшлось розсверлювати під 10 саморіз
- Достоинства:
- Дешева
- Недостатки:
- Кріплення
- Продавец Nikostore
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikostore
Товар якісний. Рекомендую!
- Продавец Nikostore
Сергій , дякуємо Вам за приємний відгук! Гарного користування)
- Костюк Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikostore
Однозначно рекомендую, дитина дуже задоволена,повісили над письмовим столом,якість та сервіс відмінний
- Достоинства:
- Поличка чудова,легко збирається,є вішалки,все продумано
- Продавец Nikostore
Дякуємо Вам за відгук!) Гарного користування)