- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Товар якісний. Чудово прибирає плісняву.
- Достоинства:
- Швидко діє
- Александр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Все чудово, товар відмінний)
- Продавец LikePrix
Доброго вечора.
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
засіб чудово справився.
- Надежда С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
З пліснявою справився на всі 100%
Товар був добре упакован
Продавець зв'язався швидко
Переваги: Працює
Недоліки: Нет - Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Спрей від грибка дуже гарний ,користуюсь таким вже не перший рік ,видаляє плісняву без проблем і потім довго ре з'являється ,прийшло швидко ,пакування гарне
- Достоинства:
- Швидко видаляє плісняву
- Недостатки:
- Не має
- Архіпова І***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Гарно упакований товар. Чудово працює з пліснявою
- Алеся С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Стена и обои были черные от грибка, только спреем обработали на глазах начало всё исчезать и белеть. В ванной на потолке тоже обработали и моментально всё исчезло, прошла неделя запах ушёл плесени. Очень порадовал этот спрей!
- Недостатки:
- Есть запах флорки, но быстро выветривается
- Олександра В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
З пліснявою справився на всі 100%
Товар був добре упакован
Продавець зв'язався швидко- Достоинства:
- Працює
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Замовила цей засіб для боротьби із пліснявою у ванній кімнаті. Засіб доволі дієвий, але дуже сильно воняє хлоркою( Запах відчувався ще три дні після обробки
Продавцю дякую, швидко звʼязалися і відправили замовлення в той же день, тут все чудово)- Достоинства:
- Добре прибирає плісняву
- Недостатки:
- Дуже сильний запах хлорки
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Працює ідеально.
Прибирає грибок за пару хвилин.- Достоинства:
- Швидка робота засобу
- Екатерина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Доставка прийшла швидко,консультанти в смс дуже ввічливі,товар відповідає вказаним характеристикам,залишилась задоволена, дякую
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дуже гарний засіб, не очікувала що він так гарно впорається. Рокомендую!
- Валентина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Щиро дякую за швидку та якісну доставку. Товар відповідає наданим характеристикам. Рекомендую для придбання усім, хто має проблеми з грибком та пліснявою
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Вперше купила цей засіб. Впорався зі своїм завданням дуже добре, пліснява зникла, через 10 хвилин після нанесення. Зі свого боку, можу рекомендувати його, так як зі своїм завданням він впорався. Дякую за товар.
- Достоинства:
- Якісний товар
- Недостатки:
- Недоліків я не виявила
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Засіб реально працює на всі 100%, наявна пліснява просто зникає без слідно. Рекомендую.
- Продавец LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Иван М***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Добре справляється!
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дуже хороший засіб від плісняви, не вперше замовляю. Завжди справляється на відмінно. Продавцю дякую за швидку доставку
- Достоинства:
- Забирає плісняву
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дуже добре видаляє плісняву
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Чудовий засіб, за хвилину прибрав всю плісняву. Дуже задоволена
- Достоинства:
- Швидко
- Недостатки:
- Запах
- Продавец LikePrix
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Спробував. Гарно працює
- Достоинства:
- Діє
- Куренной Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Поки що найкращий засіб серед усіх
- Солодкий А***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Засіб супер, від чистив грибок який почав появлятись в ванній кімнаті
- Ганна І***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Доброго ранку, все супер швидка доставка,гарно справляється з плесневою, найкращі рекомендації
- Достоинства:
- Гарний результат, гарна ціна
- Недостатки:
- Не має
- Продавец LikePrix
- Луспеник Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Засіб ,дійсно ,гарно працює. Використала для чищення щілин в душовому боксі- результат порадував - все чисто, охайно!!! На стіні теж зникли чорні сліди плісняви! Дякую за швидку доставку дієвого засобу!
- Достоинства:
- Не потребує додаткової обробки
- Недостатки:
- Запах хлору, який швидко можно провітрити
- Продавец LikePrix
- Валентина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Потужний засіб проти плісняви. За лічені хвилини, швидко і якісно прибрав пліснясу . Спреєм дуже задоволена. Рекомендую придбати тим хто має проблени з плімнявою та грибком. Дякую за швидку доставау,
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Чудовий спрей, дуже швидко впорався з пліснявою на герметику у ванній кімнаті. Дякую!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Прийшов зовсім інший товар і судячи з відгуків це постійне явище
- Продавец LikePrix
Доброго дня. Вибачте за незручності які Вам створили. Переплутали на складі, схожі товари. Можемо відправити Вам на заміну те що Ви замовили. Реквізити ті самі? Дякуємо
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Засіб чудовий
Виконує своє завдання
Швидка доставка- Достоинства:
- Недостатки:
- Не має
- Продавец LikePrix
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Все як на фото. Приїхало добре запаковано, можна не переживати, що засіб протече чи розіллється. Відправили швидко.
- Богдан А***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Спрей - бомба. Пліснява зійшла одразу. Через день обробив повторно ті місця, які не вивелись за першим використанням(до речі їх залишилося дуже мало). Зараз минуло декілька тижнів і стан стін дуже добрий. Пліснява не з'являється. Засіб рекомендую
- Достоинства:
- Швидко, якісно, довготривало
- Продавец LikePrix
- Анастасия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дієвий засіб для видалення плісняві з поверхонь.
- Достоинства:
- Дієвий засіб
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Крута штука! Дієва.
Попередження: при обробці запаху майже немає. Але якщо поверхня пориста (штукатурка, бетон) може піти реакція і буде доволі сильно пахнути хлором. Особливо обережно людям з астмою.- Достоинства:
- Дієвість!
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец LikePrix
- Роман В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Засіб дуже дієвий, плісняву прибирає добре, але сморід хлору стоїть декілька днів.
- Достоинства:
- Добре прибирає чорний грибок
- Недостатки:
- Дуже смердить хлоркою
- Продавец LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дуже ефективний засіб, плями зникають прямо на очах
- Достоинства:
- Швидка дія, тривалий час протидіє появі цвілі, ледь чутний запах якій зникає після провітрювання
- Продавец LikePrix
- Згурская Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Засіб шикарний , навіть не очікувала
- Достоинства:
- Швидко діє
- Недостатки:
- Трішки смердить
- Продавец LikePrix
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Засіб супер, 15 хвилин і вся пліснява зникла, навіть нічого терти не прийшлось)
Дуже дякую!- Продавец LikePrix