Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Настенная коробка для роутера Wi-Fi Полка 30*20,5*10 см Белая HOME

• Іван Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Чудова річ, все компактно вмістилось, має естетичний вигляд, рекомендую !!!

• Людмила Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Дуже задоволена як якістю товара, так і продавцем- виробником. Звʼязались одразу, поточнили і не дивлячись на велику кількість замовлень і свята, і те, що час отримання був зазначений після свят, продавець врахував мої обставини і побажання . Виконали і надіслали раніше, до свят. Були дуже вічливі і уважні . Дуже вдячна.

Достоинства:
    Якість товара. Швидкість .А ще презент від виробника) Приємно!)
    Недостатки:
    Не має.
  • Юлія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Мені дуже сподобалася якість зробленої коробочки та швидкість виконання замовлення. При уточненні замовлення я попросила інший дизайн (з вирізом WI FI), який вже був у цього продавця, але в іншому розмірі. Сама коробочка зроблена з дерев'яної фанери, що робить її легкою - це плюс. Зазначу, що поверхня гладенька і пофарбовано дуже акуратно (я прискіплива в таких речах). Єдиний спірний момент - пластикові кріплення: два кріплення, кожне з яких має 4 тоненькі гвіздочки. З одного боку, це зручно, якщо треба швидко прикріпити - забиваєте молотком і готово. З іншого боку, якщо у вас тонкий шар штукатурки і майже одразу бетонна стіна - доведеться трохи вдосконалити кріплення. Це було не складно: вийняли гвіздочки та в кожному кріпленні зробили більший отвір для шурупів під дюбелі і все чудово. У мене помістився і роутер, і безперебійник, один за одним. Рекомендую однозначно.

Достоинства:
    Дизайн, легкий, проста та зручна конструкція, гарно пофарбовано, багато вирізів з різних сторін для виводу проводів, швидко зробили та відправили
    Недостатки:
    Кріплення довелось трохи переробити
    • Продавец  Чудова Річ

Дуже вдячний за розгорнутий відгук,радий що вам сподобалось і ви задоволені.З приводу кріплення самі цвяшки можна недобивати,триматись має міцно,варіант яким ви скористались максимально надійний.
      Дякую вам за покупку!

• Ротар Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Спасибо за отличную коробочку для роутера!! Продавец все время был на связи, помог правильно подобрать размер и нужный цвет, сделал под заказ быстро и качественно, ответил на все вопросы. Очень клиенториентированный подход! Отдельное спасибо за милый бонус - котиков! Рекомендую!

Достоинства:
    Все отлично, идеально подошла под интерьер.
    Недостатки:
    Не выявлено.
    • Продавец  Чудова Річ

Немає нічого кращого для продавця як задоволений клієнт),дякую вам за відгук та терпіння в очікуванні замовлення!