Отзывы покупателей о Аккумулятор для Huawei E5573 / HB434666RBC 1500mAh
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM
НЕ БРАТИ! це просто неповага до людей - прислали абсолютну заліпуху , мертвий акумулятор, без захисної смужки , а повернули тільки вартість акумулятора , хоча доставка коштувала майже як сам акумулятор.
- Достоинства:
- Немає!
- Недостатки:
- Все суцільний один недолік!
- Светлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Цена и качество отлично. Магазин очень нравится, рекомендую.
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Дякую за оперативність. Все працює як треба)
Вітаю! Дякую за відгук
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Мало того що акумулятор прийшов не такий як на фото. То ще й фабульний. Заряд не тримає взагалі.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сідає за 20 хвилин
- Продавец RGSM
Вітаю. Це може означати що товар бракован. Ви можете його повернути якщо всі гарантій умови були дотримані. Для цього зверніться до нас за мобільним телефоном який вказаний на замовлені покупця.
- Анатолій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Ніякий це не оригінал, тримає без зарядки 20 - 25хв з першого дня експлуатації, мій реальний оригінал, акумулятор 2018 року пропрацював більше 4-ох років, тримав без зарядки більше 6-ти годин поки не почав здуватися. Єдиний плюс, працює вдома коли роутер підключений до мережі живлення.
- Продавец RGSM
Вітаю. Якщо товар погано працює, це не означає що це не оригінал, це може означати що товар бракован. Ви можете його повернути якщо всі гарантій умови були дотримані. Для цього зверніться до нас за мобільним телефоном який вказаний на замовлені покупця.