- Кіріл М***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Grey
Хоч це і не оригінал бокс мод хороший але завчасно купіть інший бак бо цей максимально фіговий
- Достоинства:
- Хороша репліка
- Недостатки:
- Погана якість баку
- Продавец Klever
Дякуємо за відгук! Дякуємо, що поділилися враженнями та своїм досвідом.
- Никита П***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Silver
Круто
- Продавец Klever
Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black
Фуфло полное! Приехало в некондиционном виде,не работающее!отослал обратно, сказали дешевая версия,это Нормально, мюсамт виноваты что такое купили,думал поменяли на нормальное,отправили чтоб я оплатил доставку,я отказался,продавец Мошенник! Не советую вообще что либо с этого магазина!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Полно!
- Продавец Klever
Добрий день. Ми працюємо без обов'язкової передоплати, нам немає сенсу обманювати і відправляти свідомо непридатний товар і потрапляти у неприємні ситуації. Одержувач завжди має повну можливість оглянути і перевірити товар перед підтвердженням його отримання. В оголошенні не вказано ніяких іменитих брендів і ціна стоїть відповідна.
- Олександр К***
Товар гарний робе теж одне э питання усилитель такий в продажi э? i де придбати?
- Олександр К***
Якщьо коробка була в плiвки то продавец не винен а питання до виробника
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Grey
Хоча б писали що це репліка
- Достоинства:
- Куриться та не тече
- Недостатки:
- Купляв на поштомат, прийшов не оріг(
- Продавец Klever
- Віктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Grey
До продавця питань немає. Вчасно і без зайвих питань. А от сам цигарка... Це навіть не китайська копія. Це копія китайської копії. А що ми хотіли за таку ціну? От те й отримали. Електронна частина працює згідно опису. Бак - час покаже. Запасні резинові кільця в комплекті - чимось нагадують вироби наших підвальних кооперативів 90-х років. Випарювачі - нонейм. Ні позначок виробника, ні позначень опору, ще й якість виготовлення - руки виробника явно не з плечей ростуть. Висновок: працює на свою ціну. Хочете якісне - замовляйте фірмове з перевірочним кодом у перевіреного продавця. Хочете дешеве - відповідно, не скавчіть, що якість не фірмова. Особисто я задоволений іграшкою, щоб погратися раз на місяць.
- Достоинства:
- Працює. Якось.
- Недостатки:
- Зверніть увагу на ціну.
- Продавец Klever
Дякуємо за відгук! Дякуємо, що поділилися враженнями та своїм досвідом.
- Кирилл М***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Grey
Дич которая держится на соплях
- Достоинства:
- Только крепкий корпус
- Недостатки:
- Сам товар
- Продавец Klever
Добрий день.
- Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black
Спасибо! Доставили быстро, товар отменный!
- Достоинства:
- Замечаний нет, все работает.
- Недостатки:
- Не замечено.
- Продавец Klever
- Елена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black
Здравствуйте,купила товар на подарок.Оказалось китайская подделка.За отсутствие аккумулятора никто не предупредил.Качество очень плохое.Не рекомендую вообще этого продавца.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Да полностью один сплошной недостаток
- Продавец Klever
Добрий день. Ми працюємо без обов'язкової передоплати, нам немає сенсу обманювати і відправляти свідомо непридатний товар і потрапляти у неприємні ситуації. Одержувач завжди має повну можливість оглянути і перевірити товар перед підтвердженням його отримання. В оголошенні вказано, що пристрій від фірми ATVS. Щодо акумулятору, то в комплектації не вказаний акумулятор, також менеджер при підтвердженні замовлення окремо проговорила, що він не входить в комплектацію.
- Елена Р***
Прошу прощения,сразу был составлен негативный неправильный с моей стороны отзыв.Осуждаю свой поступок.Пополтзовашись товаром поняла свою ошибку.Товаром довольна, очень спасибо.Муж заказал здесь батарею и жидкость для курения за очень маленькую цену.Очень доволен всем и будет заказывать здесь жидкость.Продавца рекомендую и буду советовать своим друзьям.Еще раз прошу прощения за первый негативный отзыв.
- Продавец Klever
Любі клієнти. Вейп продається за свою ЧЕСНУ ціну, не імітує вище у 5-6 разів ціну якихось іменитих брендів. А комплектація товару вказана в оголошенні. Просимо вас не вигадувати нісенітниці, в своїй роботі ми керуємося лише Законом та дружніми відносинами з покупцями.
- Наталия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Pink
У користуванні 5 місяців, почало глючити. Тухне екран та регулярно не бачить атомайзер. Якість залишає бажати кращого.
- Достоинства:
- Немає.
- Недостатки:
- Якість.
- Продавец Klever
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук. Якщо не бачить бачок, переозберіть його та подовжіть пін на бачку.
- Олександр К***
Провiрте резинку плюсового контакта в модi, згорить усилiтель потiм зрозумiэте
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black
Отримав, зібрав, працює. Все гаразд.
- Достоинства:
- Працює, комплектація повна.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Klever
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук. Будемо раді Вашим замовленням.
- ДАНЯ М***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black
Афігений девайс вчора забрав купляйте пока є така можливість
- Достоинства:
- Хороший смак
- Валерія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Grey
цей вейп просто бомбезний
Дякую- Продавец Klever
Дякуємо за відгук! Щиро дякуємо, що поділилися враженнями та своїм досвідом.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Grey
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black
Дописую відгук повторюсь що товар прийшов без акамулятору по перше по друге купивши акамулятор я перепробовала декілка акамуляторів і мені повідомили що по перше кришка на акамуляторі не працює не закривається по друге весь продукт хиткий и при акамуляторі навіть не світиться нічого , гроші на вітер тому цє вирішення цієї проблеми надам свому чоловіку він вміє вирішувати такі проблеми тому нехай займається цією фірмою та розеткою ( так як я не юрист ) товар НЕ РЕКОМЕНДУЮ
- Недостатки:
- ВСЕ
- Продавец Klever
Добрий вечір. Заводом виробником не передбачено аккумулятор в комплектації до цієї електронної сигарети. Дана інформація є в описі до оголошення, де вказано, що акумулятор потрібно купувати окремо. З вами зв'яжеться наша тех. підтримка.
- Олександр К***
Де Ви бачили мод з аккумулятором в упакованiй в плонцi хiба щьо б/у без упаковки тож здогадуйтесь
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Grey
Сам мод дуже зручний, претензій немає, але мундштук погано тримається.
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Брак мундштука
- Продавец Klever
Дякуємо за відгук! Щиро дякуємо, що поділилися враженнями та своїм досвідом
- Данил Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Silver
Все на вищому рівні)
- Достоинства:
- Все добре все прийшло,все працює без проблем,все в наявності все що замовляв,все швидко та якісно
- Недостатки:
- нема
- Продавец Klever
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Silver
Очень хороший Вэйп
- Продавец Klever
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук. Будемо раді Вашим замовленням.
- Онучко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Grey
Є оригінал старенький,вирішив товариша відчувати від цигарок,замовив йому апарат. Те що це репліка- зрозуміло з ціни,хоча в описі це все ж треба вказувати. Якість - нижче плінтуса. Тече,соплтвить,дріп тіп випадає,бо топкап атомайзера виточував п'яний токар,діаметр більший ніж треба. Кнопка дуже погана,важко нажати.
- Достоинства:
- Викинули у відро,купили оригінальний товар у іншого продавця
- Недостатки:
- Дуже погано зроблена репліка. Описано вище у огляді.
- Продавец Klever
При продзвоні менеджер надає всю інформацю про пристрій, який ви купуєту. Гарантія діє протягом 14 днів. Пристрій можна замінити або повернути кошти.
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black
Китайська підробка, прошивка не обновляться. Перед експлуатацією раджу все перевірити, у випадку чого щоб повернути товар. Із-за не можливості прошити, неможливо відрегулювати ії.
- Недостатки:
- Занадто сильно парує
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black
Вкрай дешева китайська копія оригінального eleaf. кнопки хитаються. Обробка з порізом металу. В прямому сенсі прийдеться допилювати напільником) щоб кнопка спрацювала потрібно видавлювати. Плівки не було, або бу або хтось повертав.
- Достоинства:
- Нікяих
- Недостатки:
- Копія поганої якості
- Роман М***Продавец: Klever. Цвет: Black
Не якісний товар. Не купляйтесь на ціну. Від Розетки не очікував що буде в них такий товар. Це перш за все портить магазина репутацію.
- Достоинства:
- Не рекомендую!!!!!!!!!!!!!!
- Недостатки:
- Підробка
- Продавец Klever
Добрий день.
Ми працюємо без обов'язкової передоплати, нам немає сенсу обманювати і відправляти свідомо непридатний товар і потрапляти у неприємні ситуації. Одержувач завжди має повну можливість оглянути і перевірити товар перед підтвердженням його отримання. При продзвоні менеджер надає всю інформацю про пристрій, який ви купуєте. Щодо питань гарантійного обслуговування звертайтесь в нашу тех. підтримку.