Отзывы покупателей о Электронная сигарета Istick Pico 75W Starter Kit Черный (sn179)

Оценка пользователей 3.15/5
на основе 21 отзыв
  • Кіріл М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Grey

Хоч це і не оригінал бокс мод хороший але завчасно купіть інший бак бо цей максимально фіговий

Достоинства:
    Хороша репліка
    Недостатки:
    Погана якість баку
    • Продавец  Klever

Дякуємо за відгук! Дякуємо, що поділилися враженнями та своїм досвідом.

• Никита П***

Круто

• Продавец  Klever

Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині.

Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black

Фуфло полное! Приехало в некондиционном виде,не работающее!отослал обратно, сказали дешевая версия,это Нормально, мюсамт виноваты что такое купили,думал поменяли на нормальное,отправили чтоб я оплатил доставку,я отказался,продавец Мошенник! Не советую вообще что либо с этого магазина!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Полно!
    • Продавец  Klever

Добрий день. Ми працюємо без обов'язкової передоплати, нам немає сенсу обманювати і відправляти свідомо непридатний товар і потрапляти у неприємні ситуації. Одержувач завжди має повну можливість оглянути і перевірити товар перед підтвердженням його отримання. В оголошенні не вказано ніяких іменитих брендів і ціна стоїть відповідна.

• Олександр К***

Товар гарний робе теж одне э питання усилитель такий в продажi э? i де придбати?

• Олександр К***

Якщьо коробка була в плiвки то продавец не винен а питання до виробника

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Grey

Хоча б писали що це репліка

Достоинства:
    Куриться та не тече
    Недостатки:
    Купляв на поштомат, прийшов не оріг(
    • Продавец  Klever

• Віктор Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Grey

До продавця питань немає. Вчасно і без зайвих питань. А от сам цигарка... Це навіть не китайська копія. Це копія китайської копії. А що ми хотіли за таку ціну? От те й отримали. Електронна частина працює згідно опису. Бак - час покаже. Запасні резинові кільця в комплекті - чимось нагадують вироби наших підвальних кооперативів 90-х років. Випарювачі - нонейм. Ні позначок виробника, ні позначень опору, ще й якість виготовлення - руки виробника явно не з плечей ростуть. Висновок: працює на свою ціну. Хочете якісне - замовляйте фірмове з перевірочним кодом у перевіреного продавця. Хочете дешеве - відповідно, не скавчіть, що якість не фірмова. Особисто я задоволений іграшкою, щоб погратися раз на місяць.

Достоинства:
    Працює. Якось.
    Недостатки:
    Зверніть увагу на ціну.
    • Продавец  Klever

Дякуємо за відгук! Дякуємо, що поділилися враженнями та своїм досвідом.

• Кирилл М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Grey

Дич которая держится на соплях

Достоинства:
    Только крепкий корпус
    Недостатки:
    Сам товар
    • Продавец  Klever

Добрий день.

• Виктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black

Спасибо! Доставили быстро, товар отменный!

Достоинства:
    Замечаний нет, все работает.
    Недостатки:
    Не замечено.
    • Продавец  Klever

• Елена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black

Здравствуйте,купила товар на подарок.Оказалось китайская подделка.За отсутствие аккумулятора никто не предупредил.Качество очень плохое.Не рекомендую вообще этого продавца.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Да полностью один сплошной недостаток
    • Продавец  Klever

Добрий день. Ми працюємо без обов'язкової передоплати, нам немає сенсу обманювати і відправляти свідомо непридатний товар і потрапляти у неприємні ситуації. Одержувач завжди має повну можливість оглянути і перевірити товар перед підтвердженням його отримання. В оголошенні вказано, що пристрій від фірми ATVS. Щодо акумулятору, то в комплектації не вказаний акумулятор, також менеджер при підтвердженні замовлення окремо проговорила, що він не входить в комплектацію.

• Елена Р***

Прошу прощения,сразу был составлен негативный неправильный с моей стороны отзыв.Осуждаю свой поступок.Пополтзовашись товаром поняла свою ошибку.Товаром довольна, очень спасибо.Муж заказал здесь батарею и жидкость для курения за очень маленькую цену.Очень доволен всем и будет заказывать здесь жидкость.Продавца рекомендую и буду советовать своим друзьям.Еще раз прошу прощения за первый негативный отзыв.

• Продавец  Klever

Любі клієнти. Вейп продається за свою ЧЕСНУ ціну, не імітує вище у 5-6 разів ціну якихось іменитих брендів. А комплектація товару вказана в оголошенні. Просимо вас не вигадувати нісенітниці, в своїй роботі ми керуємося лише Законом та дружніми відносинами з покупцями.

• Наталия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Pink

У користуванні 5 місяців, почало глючити. Тухне екран та регулярно не бачить атомайзер. Якість залишає бажати кращого.

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Якість.
    • Продавец  Klever

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук. Якщо не бачить бачок, переозберіть його та подовжіть пін на бачку.

• Олександр К***

Провiрте резинку плюсового контакта в модi, згорить усилiтель потiм зрозумiэте

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black

Отримав, зібрав, працює. Все гаразд.

Достоинства:
    Працює, комплектація повна.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Klever

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук. Будемо раді Вашим замовленням.

• ДАНЯ М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black

Афігений девайс вчора забрав купляйте пока є така можливість

Достоинства:
    Хороший смак

• Валерія К***

цей вейп просто бомбезний
    Дякую

• Продавец  Klever

Дякуємо за відгук! Щиро дякуємо, що поділилися враженнями та своїм досвідом.

• Сергій К***

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black

Дописую відгук повторюсь що товар прийшов без акамулятору по перше по друге купивши акамулятор я перепробовала декілка акамуляторів і мені повідомили що по перше кришка на акамуляторі не працює не закривається по друге весь продукт хиткий и при акамуляторі навіть не світиться нічого , гроші на вітер тому цє вирішення цієї проблеми надам свому чоловіку він вміє вирішувати такі проблеми тому нехай займається цією фірмою та розеткою ( так як я не юрист ) товар НЕ РЕКОМЕНДУЮ

Недостатки:
    ВСЕ
    • Продавец  Klever

Добрий вечір. Заводом виробником не передбачено аккумулятор в комплектації до цієї електронної сигарети. Дана інформація є в описі до оголошення, де вказано, що акумулятор потрібно купувати окремо. З вами зв'яжеться наша тех. підтримка.

• Олександр К***

Де Ви бачили мод з аккумулятором в упакованiй в плонцi хiба щьо б/у без упаковки тож здогадуйтесь

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Grey

Сам мод дуже зручний, претензій немає, але мундштук погано тримається.

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Брак мундштука
    • Продавец  Klever

Дякуємо за відгук! Щиро дякуємо, що поділилися враженнями та своїм досвідом

• Данил Ч***

Все на вищому рівні)

Достоинства:
    Все добре все прийшло,все працює без проблем,все в наявності все що замовляв,все швидко та якісно
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  Klever

• Денис Г***

Очень хороший Вэйп

• Продавец  Klever

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук. Будемо раді Вашим замовленням.

• Онучко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Grey

Є оригінал старенький,вирішив товариша відчувати від цигарок,замовив йому апарат. Те що це репліка- зрозуміло з ціни,хоча в описі це все ж треба вказувати. Якість - нижче плінтуса. Тече,соплтвить,дріп тіп випадає,бо топкап атомайзера виточував п'яний токар,діаметр більший ніж треба. Кнопка дуже погана,важко нажати.

Достоинства:
    Викинули у відро,купили оригінальний товар у іншого продавця
    Недостатки:
    Дуже погано зроблена репліка. Описано вище у огляді.
    • Продавец  Klever

При продзвоні менеджер надає всю інформацю про пристрій, який ви купуєту. Гарантія діє протягом 14 днів. Пристрій можна замінити або повернути кошти.

• Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black

Китайська підробка, прошивка не обновляться. Перед експлуатацією раджу все перевірити, у випадку чого щоб повернути товар. Із-за не можливості прошити, неможливо відрегулювати ії.

Недостатки:
    Занадто сильно парує
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black

Вкрай дешева китайська копія оригінального eleaf. кнопки хитаються. Обробка з порізом металу. В прямому сенсі прийдеться допилювати напільником) щоб кнопка спрацювала потрібно видавлювати. Плівки не було, або бу або хтось повертав.

Достоинства:
    Нікяих
    Недостатки:
    Копія поганої якості
  • Роман М***
    Продавец: Klever. Цвет: Black

Не якісний товар. Не купляйтесь на ціну. Від Розетки не очікував що буде в них такий товар. Це перш за все портить магазина репутацію.

Достоинства:
    Не рекомендую!!!!!!!!!!!!!!
    Недостатки:
    Підробка
    • Продавец  Klever

Добрий день.
      Ми працюємо без обов'язкової передоплати, нам немає сенсу обманювати і відправляти свідомо непридатний товар і потрапляти у неприємні ситуації. Одержувач завжди має повну можливість оглянути і перевірити товар перед підтвердженням його отримання. При продзвоні менеджер надає всю інформацю про пристрій, який ви купуєте. Щодо питань гарантійного обслуговування звертайтесь в нашу тех. підтримку.