Отзывы покупателей о Мужские шорты-тайтсы Ironbull YEL PRO I10004 2XL (Black)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: L. Цвет: Черный

Абсолютно все підійшло

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що чоловічі тайтси та шорти вам ідеально підійшли. Носіть із задоволенням!

• Тарас З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: XL. Цвет: Черный

Сподобались. Використовую для бігу. Нічого не натирає, все круто

• Продавец  Tech

Щиро дякуємо! Дуже приємно чути, що вам зручно бігати і все ідеально підходить

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: M. Цвет: Черный

Класні тайтси. Тренуватись зручно. Тягнуться добре. Після прання нитки не стирчать, не кашлатяться. Резинка комфортна. Кишеня функціональна - телефон почуває в ній себе пристойно. Розмір - в розмір, НЕ більшо/мало мірять

Достоинства:
    Якість
    Резинка
    Кишеня
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Tech

Доброго дня.
      Дуже вдячні Вам за відгук.
      Носіть задоволенням.

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: XL. Цвет: Черный

Не плохие

Дякуємо Вам за відгук

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tech. Размер: 2XL. Цвет: Черный

Отлично подошли на меня, качество хорошее. Рекомендую. Резинка классно, что пошире чем обычно.

Доброго дня.
      Дуже вдячні Вам за відгук.
      Носіть задоволенням .

• Сергей Г***
    Продавец: Tech. Размер: 2XL. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

За свою ціну хороша якість. Я легкоатлет та бігаю багато швидких відрізків і маю зазвичай проблему - в мене швидко протирається тканина в верхній частині між стегн. Така ситуація і з штанцями і з шортами, і з тайцями. В цих я вже бігаю з квітня місяця і поки ще тримаються. Однозначно плюс - хороші бокові кишеньки, які можна використовувати для телефона. При бігові не заважає (я правда телефон беру з собою тільки на повільні проміжки - по 5 хв/км.

Достоинства:
    Кишеньки міцні та доречні, вже не протирається в проблених місцях більше 7 місяців.
    Недостатки:
    Не виявлено. Думав, що протиримаються не більше 3-4 місяців, але... поки тримаються.
    • Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Сергей Г***

Сьогодні замовляю ще одні, бо все ж таки не витримали і протерлись в проблемному місці)) Останні вже місяці кишеньки не так добре тримали телефон, але для такої ціни вони витримали досить непогано.