Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Домик для кота Smart Comfort Animals GX-77 оливковый игровой комплекс домик для кошки, с секретным туннелем и спальным местом,

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: EnergoSmart. Размеры (ДхШхВ): 100 x 68 x 30. Цвет: Коричневый

домік просто пречудовий) слів немає, лише почуття) якісно, стильно, грайливо

Достоинства:
    якість та зовнішній вигляд для людини, для котиків щастя
    Недостатки:
  • Юрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EnergoSmart. Размеры (ДхШхВ): 100 x 68 x 30. Цвет: Оливковый

Чудовий будиночок: гарна якість матеріалів, досить великий розмір, можливість компактно скласти. Котики задоволені

• Продавец  EnergoSmart

Дякуєм за відгук. Намагаємся бути корисними не тільки для людей, а і для нашіх питомців.

• Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: EnergoSmart. Размеры (ДхШхВ): 100 x 68 x 30. Цвет: Розовый

Для нашого кошеня просто супер кайфовая штука . Є де і погратись, і сховатись , і затишно спати ми задоволені

Достоинства:
    Наша киця просто обожнює його !
    Недостатки:
    Немпє
    • Продавец  EnergoSmart

Дякуємо за відгук. Нехай бавиться та розважає Вас.

• Тетяна Б***

Чудовий тунель, котам сподобався. З боків висять 2 чудові мишки, також круті дзвіночки на накритті. Задоволені залишились всі