- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: buytowar. Цвет корпуса: Черно-красный
Дякую!
- Достоинства:
- Якісний, дуже гарно світить, виручає під час виключення світла.
- Недостатки:
- Сергій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Хороший. Світить гарно. Десь хв на 30-40 вистачає(максимальна потужність), далі почучуть згасає. Але для не мега бюджету дуже навіть норм
- Достоинства:
- Як для свого бюджета все окей)
- Недостатки:
- Павло О***Отзыв от покупателя. Продавец: NandK. Цвет корпуса: Коричневый с черным
Отличный фонарь, доставили очень быстро, спасибо
- Достоинства:
- Цена/качество
- Недостатки:
- Руслана К***Отзыв от покупателя. Продавец: LoveMarkets. Цвет корпуса: Черно-красный
Жах, це не ліхтар ,а катастрофа,замовляла у продавця перший ліхтар,прийшов з одна сторона не працювала,зателефонувала на фірму прислали робочий всі дві сторони працювали,купила 14.11.25. Користувалась чотири рази за 3 місяці,бо дома ще 2 ліхтарі ,лампи куча, різні розміри,а фонарь брала ще на всякий случай,а це в відчаї думаю включу а він світить як в мене є ліхтарь трішки меньший якому 2 роки ,2 роки прослужив,а це таке розчарування,жах ,гроші викинуті,тепер не знаю що робити ,куди звертатись? Де ремонтувати ? І чи взагалі він ремонтується? Тому ні в якому разі не купуйте ,бо це якийсь Китайський брак(
- Достоинства:
- Недостатки:
- Працює на 4 раз ,наче вж пропрацювпв 2 роки ,єлі єлі(
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: SSShop. Цвет корпуса: Черно-красный
Просто супер
- Достоинства:
- Працює як треба
- Недостатки:
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LoveMarkets. Цвет корпуса: Черно-красный
Чудовий ліхтар
- Достоинства:
- Відмінно
- Недостатки:
- Владимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: NandK. Цвет корпуса: Коричневый с черным
Мощный и удобный
- Достоинства:
- Одни достоинства
- Недостатки:
- Анжеліка О***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Замечательный фонарь!!! Просто - бомба! Спасибо продавцу.
Пришёл полностью заряжен. Мощный и приятный на дотик.
Я очень довольна. Рекомендую!- Достоинства:
- Мощность, приятно держать в руках, пришёл быстро, хорошо упакованный и заряжен полностью.
- Недостатки:
- Пока никаких.
- Продавец Novotec
- Артур Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Перестал заряжаться через пару месяцев. Написал в чат компании, никто ничего не ответил. Если можете заменить или отремонтировать, дайте мне знать.
- Достоинства:
- Далеко светит
- Виталий Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
З сином брали за досить короткий проміжок часу 2 ліхтарі (окремо) у цього продавця. Все було нормально. Я замовив 3-й (один знайомий дідусь попросив). Прийшов з потертостями та царапинами на прозорому пластику, що закриває великий світлодіод прожектора, ручка у місті з'єднання розходиться на кілька міліметрів. Перевіряйте при отриманні.
- Достоинства:
- Нормальний ліхтарик
- Недостатки:
- Потертості та царапини на прозорому пластику, що закриває великий світлодіод прожектора, ручка у місті з'єднання розходиться на кілька міліметрів
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Все добре,працює гарно.
- Достоинства:
- Гарний ліхтар.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Novotec
Дякуємо
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: NandK. Цвет корпуса: Коричневый с черным
Норм
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Мабудь мені так не пощастило, вдома є аналогічний ліхтар, служить вже 2 роки відмінно, цей же, новий ліхтар працює півгодини і все, заряд вийшов((можливо брак?
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Дуже гарний надійний ліхтар.Добре світить ,особливо бокові світлодіоди в приміщенні, наприклад в квартирі. А якщо на місцевості то освітлює дуже великий сектор простлру. Дуже задоволений ліхтарем, а під час війни особливо. Маю два таких. Рекомендую.
- Достоинства:
- Довго тримає заряд, так як великоємкий аккумулятор.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Novotec
Дякуємо
- михаил Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Прийшов не робочий ліхтар,відправив назад ,на звязок продавець не виходить
- Достоинства:
- Не працює,
- Недостатки:
- Не працює
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: NandK. Цвет корпуса: Коричневый с черным
Працює
Гарний фонарик на 6-7 годин вистачає.
- Достоинства:
- Зарядка встроєна у фонарику ,2 вида світла.
- Недостатки:
- Вигорніцька Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SSShop. Цвет корпуса: Черно-красный
Швидко відправили, гарно освітлює, дякую!
- Продавец SSShop
Добрий день, дуже дякуємо за покупку :)
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Очень качественный фонарь!
- Достоинства:
- Думаю заказать ещё один
- Продавец Novotec
Дякуємо
- Юра М***Отзыв от покупателя. Продавец: NandK. Цвет корпуса: Коричневый с черным
Сам ліхтар норм бокові діоди світять добре,прожектор так собі
- Достоинства:
- На акумах
- Недостатки:
- Ніяк неможна дізнатись в якому стані акции,навіть при заряді завжди світить зеленим
- Іван О***Отзыв от покупателя. Продавец: LoveMarkets. Цвет корпуса: Черно-красный
Дуже добрий ліхтарик, рекомендую
- Достоинства:
- Гарний, якість та великий
- Недостатки:
- Начебто немає
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Прийшов у такому стані
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Гарний ,потужний ліхтар
Просто офігенний! Щиро дякую
- Достоинства:
- Крутезний!
- Недостатки:
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: NandK. Цвет корпуса: Коричневый с черным
Випробував , ліхтар дуже потужний , освітлює добре місце де находишся, а дальність і сила світла просто на висоті
Рекомендую - ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Спасибо! Замечательный фонарь! Шло конечно 5 дней, но повторю заказ для дочери и свекрови )))
- Недостатки:
- За 5 дней подорожало (((
- Продавец Novotec
Дякуємо!
- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: NandK. Цвет корпуса: Коричневый с черным
Супер.Дуже сподобався,ліхтар.
Гарно світить і відповідає усій характеристиці яка заявлена. - Любов Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NandK. Цвет корпуса: Коричневый с черным
Товар прибув вчасно, непошкоджений. Перевірили все працює, але в пакуванні відсутні інструкці.
- Достоинства:
- Зрозумію після експлуатації.
- Недостатки:
- Відсутність Інструкції по єксплуатації.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: LoveMarkets. Цвет корпуса: Черно-красный
На повному заряді світить класно, але після години користування бічним ліхтариком дуже просідає яскравість, навіть після повного заряду ліхтаря, заряджала доки не погасла зелена лампочка. Можливо бічний ліхтарь швидко садить батарею, або я багато від ліхтарика за 600грн.
- Достоинства:
- Яскраво світить. Дуже зручно що ховається зарядний дротик в ліхтар.
- Недостатки:
- Швидко просідає яскракравість.
- Ольга Д***
На слабшому прожекторі точно світить 4 години, більше не було потреби.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: NandK. Цвет корпуса: Коричневый с черным
Гарний ліхтар за за свої гроші. Заряд батареї тримає більше 3 годин
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: NandK. Цвет корпуса: Коричневый с черным
Важкенький ,на вигляд надійний,світить ярко )
- Ганна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LoveMarkets. Цвет корпуса: Черно-красный
Добрий ліхтарик,світить довго при повному заряді
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LoveMarkets. Цвет корпуса: Черно-красный
Супер! Дуже сподобався
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SSShop. Цвет корпуса: Черно-красный
- Продавец SSShop
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Гарного дня :)
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Day. Цвет корпуса: Черный
Ліхтар відповідає описаному. Але відправник непопередив про ье що я маю платити за пакування. Прийшла на пошту оплату здійснила через додаток а працівник пошти неможе віддати тому що висить 10 гривень. Трохи смішна ситуація але чому непопередити.
- Недостатки:
- Неповідомили про оплату за пакування
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Яскравий ліхтарик