Отзывы покупателей о Комбоусилитель для электрогитары Deviser YX-TG-25, 25 ватт

• Алена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE

Хочу подякувати за гарне обслуговування, швидке прийняття замовлення та дуже швидку доставку. Комбік гарної якості та гарно звучить.

• Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE

Чудовий комбік. 25 ват для домашнього використання вистачає з головою. Якщо живете в приватному будинку, то на подвір'ї можна влаштувати міні-концерт. Раджу до придбання!

Достоинства:
    Файне звучання
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE

Хочу подякувати магазину насамперед за швидкий прийом замовлення і швидку відправку. Це був подарунок для дочки на Святого Миколая і на саме свято вона його отримала. Дитина дуже щаслива. Ми задоволені якістю товару, вартістю і спілкуванням з продавцем. Дякую вам!

Достоинства:
    Вартість, якість.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE

Персонал приємний, комбик відправили швидко, на свою ціну більш чим гарно працює, тепер відчувається звук

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE

Дякуємо за комбік. Син задоволений. Надіслали швидко, приємне спілкування та обслуговування.

Достоинства:
    Швидко, інформативно
  • Катерина Т***

Швидко, зручно, інформативно.

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE

Повністю задоволена покупкою і сервісом. Товар відповідає заявленим характеристикам.

• Аліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE

Задоволена покупкою, ціною,сервісом, рекомендацією комбо підсилювача,швидкою відправкою.Обов'язково будемо звертатися ще за іншими товарами.

Достоинства:
    Ціна, відповідність товару, сервіс,швидка відправка, допомога у виборі
  • Сергій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE

Сервіс чудовий, швидка доставка, товар відповідає заявленому, все сподобалось, дякую