- Алена М***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Хочу подякувати за гарне обслуговування, швидке прийняття замовлення та дуже швидку доставку. Комбік гарної якості та гарно звучить.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Чудовий комбік. 25 ват для домашнього використання вистачає з головою. Якщо живете в приватному будинку, то на подвір'ї можна влаштувати міні-концерт. Раджу до придбання!
- Достоинства:
- Файне звучання
- Недостатки:
- Не знайшов
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Хочу подякувати магазину насамперед за швидкий прийом замовлення і швидку відправку. Це був подарунок для дочки на Святого Миколая і на саме свято вона його отримала. Дитина дуже щаслива. Ми задоволені якістю товару, вартістю і спілкуванням з продавцем. Дякую вам!
- Достоинства:
- Вартість, якість.
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Персонал приємний, комбик відправили швидко, на свою ціну більш чим гарно працює, тепер відчувається звук
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Дякуємо за комбік. Син задоволений. Надіслали швидко, приємне спілкування та обслуговування.
- Достоинства:
- Швидко, інформативно
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Швидко, зручно, інформативно.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Повністю задоволена покупкою і сервісом. Товар відповідає заявленим характеристикам.
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Задоволена покупкою, ціною,сервісом, рекомендацією комбо підсилювача,швидкою відправкою.Обов'язково будемо звертатися ще за іншими товарами.
- Достоинства:
- Ціна, відповідність товару, сервіс,швидка відправка, допомога у виборі
- Сергій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Сервіс чудовий, швидка доставка, товар відповідає заявленому, все сподобалось, дякую