Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Геймерский стол Cougar Deimus 120 Black

Оценка пользователей 4.17/5
  • Дмитро В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 122

Шикарный стол с красивой подсветкой за доступные деньги. Отлично вписывается почти в любой интерьер.

Достоинства:
    Подсветка, качество материалов, цельная столешница.

Добрий день, Дмитро!
      Дякуємо за корисний відгук та вибір продукції Cougar.
      Користуйтесь із задоволенням!

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 122

Крутий стіл, стійкий, поверхня матова, виглядає надійно. Єдиний момент неприємний це підсвітка, її або не варто вмикати тому що світить прямо в очі, або зробити як я, прикрутити діодами вниз (фото додаю). Відсіки для кабелів прикольні. USB хаб зручний

Достоинства:
    -Стійкий
    -Виглядає надійним і дорогим
    -Матеріали ніжок товстий метал, я очікував тоненьких бляшанок).
    -Приємна на дотик поверхня.
    Недостатки:
    -Підсвітка хіба що для красивого фото, коли вона увімкнена то неможливо з комфортом користуватися пк, світить в очі.
    -Не передбачили що хтось може захотіти розвернути підсвітку вниз.

Добрий день, Олег!
      Дякуємо за корисний відгук та вибір продукції Cougar.
      Користуйтесь із задоволенням!

• Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Ширина: 122

Стіл занесли у квартиру,за що я вдячна,стіл красивий,чудово виглядає,ніяких зауважень немає,син від нього в захваті

Достоинства:
    Міцний
    Недостатки:
    Взагалі немає
  • Марьян П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 122

Питання вирішене повернули кошти в повному обсязі

Достоинства:
    Якісна продукція від Кугар
    Недостатки:
    Мені не повезло (був недокомплектований)нехотів чекати придбав в іншому місці
  • Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 122

Отличный стол, в разы интереснее обычного компьютерного, подсветка питается от обычного юсб. Материал столешки вообще кайф, твердая но при этом мягкая. Собрал примерно за 30 минут. В комплекте все было

Достоинства:
    Приятный материал, устойчивый, красивая подсветка
    Недостатки:
    Пластиковые затычки на ножках немного кривые, на черной поверхности немного видны следы пылинок
  • -
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 122

делал все по инструкции - в итоге на одной стороне где Ножка не совпадают отверстия для болтов (2 лишних болта, которые не входят остались) - стол шатается при малейшем усилии по бокам. попытался перекрутить - резьм для болта в штолешнеце выкручивается с болтом, не понятно. )))

Достоинства:
    Недостатки:
    сборка

Добрий день!
      Нам прикро за такий досвід використання з нашим столом. Хочемо нагадати про гарантію 12 місяців, зверніться до офіційного сервісного центру ссылка де можуть допомогти з вирішенням данного питання.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 122

Немає в комплекті одної ножки

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 122

Видаляють коментарі Прийшов некомплектний ( без одної ножки) і з маленькою вибоїною з внутрішньої сторони .Привіз їм назад на що відповідь кошти повернем через місяць поки заїде на севісний центер поки провірять,а взагалі краще ви пішить в підтримку домовляйтесь щоб вам прислали частину( тобто ножку якої не було в комплекті) бо ми посередники така відповідь на точці видачі. Пішов 3 день і ніхто навіть не позвонив на рахунок товару який з браком мені продали

Достоинства:
    Стіл без одної ножки
    • Інна

вам же відповіли на сайті...