Отзывы покупателей о Менструальная чаша Seuno с кольцом и антискользящим покрытием медицинский силикон гипоаллергенная размер S (GS747)
Есть в наличии
- Єва З***Отзыв от покупателя. Продавец: Order-GL
Все підходить і подобається що тепер меньше коштів витрачається на засоби гігієни і це екологічно. Не протікає.
- Достоинства:
- Економно, екологічно, підходить для молодих дівчат які не народжували, зручно в використанні.
- Недостатки:
- Немає інструкції по використанню, і складу продукту, немає мішечка для зберігання.
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Order-GL
Приїхало вчасно. Доповню відгук
- Віолетта О***Отзыв от покупателя. Продавец: Order-GL
Дуже задоволена товаром і магазином. Відправили товар дуже швидко . І я просто в захваті від чаши
- Богдан Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Order-GL
Чаша зручна, навіть не очікувала. Розкривається з першого разу. До цього було куплено штук 5, жодна не підійшла.
- Достоинства:
- Не відчувається всередині
- Недостатки:
- Не виявила поки
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Order-GL
Дуже рекомендую менструальну чашу всім жінкам. Особливо якщо місячні оюільні і є протікання при використанні прокладок. В мене ця чаша спокійно примається годин 16, хоча рекомедують її спорожняти кожні 12 годин. Значно гігієнічніша, ніж прокладки чи тампони - на сіліконі бактеріям буквально немає де розмножуватися. Виключено потряпляння бактерій із уретри в піхву. З чашею можна ходити в басейн, носити стрінги під час місячних. Та хоч відвідувати нудиський пляж - ви абсолютно незалежні від трусів і з низу не звисає ніякої тампонової мотузки. Саме у цієї чаши зручна ручка, зручно її виймати. Рекомендую всім
- Достоинства:
- Гнучна, містка, не протікає, не давить
- Даніель Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Order-GL
Замовив для дружини. Каже що зручно та дуже гарна альтернатива зовнішніх засобів захисту. Комфортно, ніщо не заважає та досить гігієнічно. А також гарний економічний варіант. Так як тут 1 чаша буде доволі довго служити.
- Достоинства:
- Дуже зручно, гігієнічно та економічно.
- Недостатки:
- Потрібно визначити необхідний розмір та форму. Коли купляєш в перший раз - це важко
- КсеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Order-GL
Рекомендую, зручна чаша.