Отзывы покупателей о Реле напряжения ZUBR D2-40 red на DIN-рейку

• Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teploo

Отличное реле, отправили быстро

• Олег

Це краща по якості пропозиція серед вітчизняних і не тільки виробників!
    Чудове поєднання функціональності, якості і ціни!

• Софія Н***

Практичний,необхідний прилад у наш непростий час

Достоинства:
    Регулює напругу
    Недостатки:
    Не виявили
  • Руслан К***

Свої функції виконує. Доставка в терміни. Надійний продавець

• Сергей П***

Працює. Хороша вартість.

• Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartGray
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Відбудуй

Все чудово працює, виконує свої функції
    Достатньо швидко доставили

Достоинства:
    Якість
  • Наталя

Достойное реле, предыдущее D40t после многолетней работы скончалось не приходя в сознание. Помянули и помолясь поставили новое.

Достоинства:
    Надёжное
    Недостатки:
    Ни что не вечно…
  • Валентин І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ElectricDaddy

встановив, працює. Поки усі функції виконує, хоч нормальною таку експлуатацію не назвеш. Час...

• Сергій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГлобалЕл

К сожалению, продавец ушёл на длительные рождественские каникулы и со мной никто не связывается и на запрос не реагирует.

Достоинства:
    Не обнаружил.
    Недостатки:
    Производителем заявлено, что реле работает с апроксимированной синусоидой, т.к. этот вид реле имеет импульсный блок питания. Однако реле нормально работает только с чистой синусоидой от городской сети. При запитывании от инвертора реле начинает щёлкать и потом отключается. При замене его на китайское реле всё работает идеально.
    • Продавец  ГлобалЕл

Добрий ранок. Сергій.
      Затримка з відповіддю пов'язана з вихідними днями магазину. Надішліть, будь ласка, фото товару. Перевіряємо інформацію, бо раніше подібних претензій не було на цей товар

Добрий день, Сергій.
      Якщо є претензії щодо якості товару в таких випадках товар повертається і ми відправляємо його на експертизу до виробника. В разі браку виробник робить заміну.
      Щодо способу експлуатації: при оформленні замовлення,ви, не уточнювали що робота з інвертором буде головним фактором. Такі нюанси варто обговорювати саме з електриком, перед покупкою

• Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГлобалЕл

Внимание! Это старая модель, продавец присылает не такую как на фото!

Она сделана еще до 2023 года, во первых на ней ноль (N) идет просто транзитом, то есть 4й контакт тут просто так, на новых его нету как на главном фото товара.
    Во вторых тут старая прошивка, более тупая.
    Продавец специально обманывает и поставил картинку от новой модели. Об этом я ему сказал но он просто проигнорировал.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Устаревшая модель
    • Продавец  ГлобалЕл

Доброго дня, перепрошуємо за ситуацію. Уточнюємо інформацію і внесемо зміни в опис товару

• Сергій Б***

На сайті виробника вказано, що з 1 червня 2025 року вони повернути в реле напруги серії D2 транзит нуля. І відповідно з 1 червня 2025 року дані реле виготовляються знову з чотирма клемами. Там збоку на самому реле є дата виготовлення, можете подивитися якого воно року.

• Алла Д***

Дякую за роботу

Достоинства:
    Швидко
  • Дмитро

Реле ще старого зразка з транзитним нулем .

Недостатки:
    Ще заплатив заміть розетки банківську комісію за розрахунок картою. Жлоби.
    • Анатолій

Ні, вони з травня 2025р. знову випускають тільки з прохідним нулем

• Александр Б***

Отличная вещь, а там посмотрим.

• Костянтин Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГлобалЕл

Встановив, підключив, все працює без нарікань!

Достоинства:
    Якісне реле, все працює.
    Недостатки:
    Поки не виявив.
  • Андрій К***

Працює все добре

• Наталя

Быстрая доставка, соответствует описанию.

Достоинства:
    Работает
  • Виталий З***

Пришло всё быстро но есть большое Но - Заказал двух фазное а прислали одну фазную как так можно ? Не внимательные!

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Не внимательные

• Максим М***

Під'єднав, працює

• Игорь Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дядько Джеймс

Отличная вещь. Простояла годик без нареканий. Заказал вторую. В наше время без нее никак. Спасибо продавцу и мирного нам неба!

• Василий М***

Купую не вперше, задоволений. На всіх об'єктах працює без нарікань. Але є фіча, яку я вимкнув. Коли п' ять разів він вимикається через підвищену або знижену напругу, то потім не вмикається і покасує плмилку. От це і дратувало. Коли були обстріли і вимикалося світло, були такі спрацювання. А прибор стоїть в гаражі та захищає крім того електричну ролету. І от я приходжу, а відкрити не можу . Крутити ручкою таке собі задоволення. А ще підняв верхній поріг спрацювання на 253 Вольта, що тепер максимум за стандартом. Доречі, показники напруги співпадають з недешевим мультиметром.

Достоинства:
    Якість!
    Недостатки:
    Все влаштовує.
    • Ігор

як вимкнути rEP в налаштуваннях?

• Представник бренду

Добрий день!
      Реле заблокувалось, щоб привернути увагу до небезпечної ситуації та захистити обладнання.
      Причина: перевищено максимальну кількість спрацьовувань поспіль.
      Необхідно: розблокуйте реле натисканням будь-якої кнопки, потім натисніть «i» щоб дізнатися причину спрацювання в Журналі. Прийміть міри по усуненню проблеми, якщо буде така можливість.

• Ігор Б***

Получив, перевірив без нагрузки, налаштував межі відключення. Буду встановлювати в єлектрошафу.

Достоинства:
    Якісно виглядає, не люфтить, не калатає в середині.
    Недостатки:
    Поки що немае
  • Ан П***

Поставили,налаштували 170-255В.,працює поки що коректно.Вольтметер показує правильно,можна його якщо що відкоригувати під свій.Напруга падала в мережі до 165В.,то вимикався,налаштували на затримку ввімкнення 180с.для холодильників.,теж чітко все .Навантаження 3кВт.тримає,більше не нагружали ще.думаю 40А-20% має тримати як написано,час покаже.
    Рекомендую!
    Раджу ставити таке всім у кого немає стабілізатора напруги,особливо в квартирних будинках.,бо у нас погорілої все в буквальному розумінні.,від 380В.після відгорання нуля в загальній щитовій.Слава Богу вже відремонтували своїми зусиллями плати холодильників і блоки живлення з радіоприймачем.поки що обійшлося у 3000тис.грн.на деталі,а так плата морозилки Лібхер коштує від -5500грн.,холодильника Бош турція-7500грн.і то під замовлення лише якщо знайдуть.Залишилася пральну машинку плату відремонтувати.
    Набагато дешевше було б придбати вчасно і поставити цю релейку!
    Не зволікайте,раджу!

Достоинства:
    Захищає техніку...Є багато налаштувань спрацьовування.
    Недостатки:
    Нажаль замовили лише після того як всі холодильників і пралка,короче все погорілої від 380В.після відгорання нуля в щитовій.
  • Александр П***

Один з кращих пристроїв на ринку. Все чудово, за винятком одного, силові клеми не дуже високої якості, якщо порівнювати, наприклад з автоматичними вимикачами, можуть заїдати.
    Також зекономили на другій клемі нейтралі, її немає.
    Але прилад рекомендую.

Недостатки:
    Здешевшені клеми.

• Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок та позитивну рекомендацію. По результатам опитуванням професійних монтажників прийнято рішення з квітня 2025 року повернути транзит нуля.

• Олександр К***

Дуже гарна річ. Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Не має.

• Андрій Н***

Всі свої функції виконує

Достоинства:
    Ціна/якість

• Віктор Х***

Реле працює. Після обстрілів енергоінфраструктури мо***ями напруга в мережі інколи падала нижче 180V, тож не раз спостерігав як реле вимикало подачу струму (налаштував на вимкнення при падінні нижче 190V).

Достоинства:
    Працює
  • Максим

Пристроєм повністю задоволений. Виконує всі необхідні задачі.

• Глеб П***

Працює якісно, нарікань немає

Достоинства:
    Зберігає техніку від перепадів
  • Наталия А***

Працює.

Достоинства:
    Класні кнопочки. Прості меню. Працює ідеально. Гарна інструкція.
  • Вячеслав Т***

Все як завжди на висоті"

Достоинства:
    Працює як годинник

• Віталій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gattamelata

Реле не відповідає фото на сайті

• Продавец  Gattamelata

На даний час виробник випускає лише такі

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ElecTronicWave

Про самий товар говорити нічого, це надійне, хороше реле. Але є одне але. Замовляв тут тому що на фото 4-х контактне, яке мені було потрібно для того щоб не переробляти схему, а приїхало 3-х контактне. Яких в будь якому магазині валом, без замовлень і доставок. Дуже прикро.

• Продавец  ElecTronicWave

Добрий день!

Дякуємо за ваш відгук і приносимо вибачення за цю ситуацію. Ви абсолютно праві — на фото дійсно зображена модель з 4 контактами, але після відновлення виробництва компанія Зубр більше не випускає такі моделі, і ми не встигли вчасно оновити зображення на сайті.

Розуміємо, як це могло вас засмутити, і хочемо вибачитися за незручності. Як компенсацію пропонуємо вам знижку 10% на наступну покупку в нашому магазині.

Дякуємо за розуміння, і сподіваємося, що цей випадок не вплине на ваше подальше співробітництво з нами.

• Сергій Б***

в реле N не розмикається, тож Ви можете той дріт, який ви хотіли під'єднати до правої нижньої клеми, якої немає, під'єднати до правої верхньої клеми одночасно з ввідним N.
      Схемотехнічно нічого не зміниться.

• Ігор

Так це добре що 3х контактне. Навіщо вам транзитом 0 пропускати через реле, буде лишній нагрів.

• Олександр Ш***

Встановили швидко та без проблем. Налаштував по інструкції. Працює, відсікає стрибки напруги. Поки все добре. Користуюсь вже більше місяця, нарікань немає.

Достоинства:
    Працює добре
    Недостатки:
    Не побачив

Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!

• Андрій Б***

ХОЧУ ЗАМОВИТИ ЩЕ ОДИН ДЛЯ ДОНЬКИ

• Яніна

Працює добре. Сподіваюсь техніка захищена. Доставка швидка. Є можливість більш гнучких налаштувань