Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Удлинитель с защитой от перенапряжения KOOSLA (4000 Вт/16 А), вертикальный с 12 розетками и 6 разъемами USB-A, с 3 независимыми выключателями, 5 М кабель, черный

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Черный. Длина кабеля: 5

Саме те, що треба для дому та офісу.

• Продавец  RID

Доброго дня, дякуємо за відгук. Це дійсно дуже зручний подовжувач для офісу та дому, все в одному та відповідна товщина кабелів що витримують навантаження усіх пристроїв. Гарного та приємного використання!

• Валентин Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Белый. Длина кабеля: 5

Відповідає заявленим характеристикам, рекомендую!

• Продавец  RID

Дякуємо за відгук та щиру рекомендацію, бажаємо зручного використання!

• Серж
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Класний подовжувач, саме такий шукав.

Достоинства:
    Багато розеток, економія місця, сучасний дизайн.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  RID

Дякуємо за відгук, бажаємо гарного використання!

• Микола Н***

Все добре

• Продавец  RID

Дякуємо за відгук, бажаємо надійного та зручного використання! Якщо щось буде потрібно ще, раді будемо бачити ваші замовлення

• Артем К***

Отличный продавец
    Всё быстро и точно

• Продавец  RID

Дякуємо за відгук, ми щиро раді що все сподобалося. Будемо раді бачити вас знову. Гарного та спокійного дня!

• Олег Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Черный. Длина кабеля: 5

Дуже зручний якісний подовжувач. При експлуатації недоліків не виявив, нарікань немає.

• Продавец  RID

Дякуємо за відгук, нам дуже приємно що все підійшло як треба. Будемо раді бачити вас знову. Гарного та спокійного дня!

• Наталія

Відмінна якість

Достоинства:
    Прекрасний подовжувач
    • Продавец  RID

Дякуємо за відгук, нам приємно що все саме так як ви хотіли )

• О П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Добротная, надежная, функциональная

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Дороговато
    • Продавец  RID

Доброго дня, дякуємо за відгук. Працюємо над тим щоб став доступніший

• Анатолий
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Черный. Длина кабеля: 5

Большое спасибо продавцу, очень доволен покупкой. Быстро отправили, вежливый и приятный сервис.

Устройство крутое и свои деньги оправдывает. Большое количество розеток, для домашнего использования даже с запасом. Отличное качество сборки девайса, гнезда не люфтят и не болтаются. Сам кабель питания прям очень добротный, толстый и не легкий как от наушников.

USB порты - приятный бонус, ещё ими не пользовался, но очень быструю зарядку на телефон дают.

Достоинства:
    Качество. Характеристики. Стоимость. Простота использования.
    • Продавец  RID

Ми дуже вдячні що оцінили нашу роботу а також якість наших товарів. Нехай завжди приємно радують та служать для вас. Дякуємо за розширений відгук.

• Валентин
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2

Взяв другу таку, кращого нічого немає, та і по функціоналу.

Дякую!

Достоинства:
    12 розеток, зручне розташування розеток, кнопок та USB портів. Розумне заряджання батарей з автоматичним відключенням зарядки та світловим індикатором зарядки (не псує акамулятори)
    Недостатки:
    Ціна, відсутність безпровідної зарядки зверху, відсутність type-c PD швидкісної зарядки.
    • Продавец  RID

Дякуємо за відгук, та реальне фото використання. Нам приємно що ви залишились задоволені покупкою!

• Валентин
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2

Все чудово, дякую.

Достоинства:
    12 розеток, якість відповідає ціні, не яскраве підсвічування кнопок, що плюс в нічний час особисто для мене, зручне розташування розеток, кнопок та USB портів. Ще можу додати, що грубий кабель живлення, що теж для мене плюс.
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  RID

Дякуємо за чудовий відгук!