- Елена А***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Ясень Шимо светлый
Шкаф не соответствует заявленным размерам,по факту меньше
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Nicole Piliaieva. Цвет фасада: Серый. Цвет корпуса: Белый
Модуль гарний, маленький але компактний. З урахуванням, що раніше придбали ніжній модуль, то дуже дуже гарно.
- Продавец Nicole Piliaieva
Дуже вдячні Вам за відгук!)
- Anna N***Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Пройшов рік, як я замовила у вас навісну шафу. Це вже третя від вашого магазину. І тільки нещодавно повісила.
Збирала сама дуже легко і швидко. Дуже класно, що є можливість оновити кухню за невеликі кошти поступово.- Достоинства:
- Ціна, легко збирати.
- Недостатки:
- Не має
- Продавец ALBAMIX
Дякуємо за ваш відгук , приємного користування .
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Дуже гарні меблі. Все добре упаковано, без пошкоджень. Всі деталі на місці. Головне, що отвори симетричні. Посилка прийшла швидко, як і було обговорено. Дякую продавцеві. Меблі рекомендую.
- Достоинства:
- Всі
- Недостатки:
- Із недоліків відмічу те, що немає отворів для кріплення навісів.
- Продавец ALBAMIX
Добрий день! дякуємо за ваш відгук!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Дуже швидко приїхало, курьер занес аж до квартири, все ціле. Зібрали легко з дочкою вдвох.добротне таке і всі деталі в комплекті і все зійшлося! Мені сподобалось, дякую вам)
- Продавец ALBAMIX
Добрий день! вдячні за ваш відгук, раді, що вам сподобалось!