Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Кухонный модуль нижний с шухлядой Эверест Эко 300 дуб сонома+трюфель (без столешницы) 30х46х82 см (EVR-2774)

• Отзывы про товар продавца ВерестМ
  • Елена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Дуб Сонома

Все супер

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Олено! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно, що наші меблі відпобідають Вашим очікуванням. Дякуємо Вам за довіру та чекаємо на Вас знову!

• Іванна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Дуб Сонома

Дякую! Усім задоволена! Прийшло вчасно, турботливі менеджери, і якістю меблів задоволена

• Продавец  ВерестМ

Дякуємо за ваш відгук, Іванно!

Ми стаємо неймовірно щасливими, отримуючи такі позитивні оцінки.Бажаємо приємного користування. Чекаємо на Вас знову. Завжди Вам раді)

• Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Ясень Шимо светлый

Дуже швидко зв‘язались , додатково замовила стільницю. Все отримала швидко . Модуль до зборки підготовлений ідеально, збирали його самі за інструкцією. Дуже вам дякую за вашу працю.

Достоинства:
    Швидко , зручно, все в наявності . Інструкція дуже зрозуміла.
    • Продавец  ВерестМ

Наталія, приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою в нашому магазині, дякуємо за відгук))

• Юрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет фасада: Графит. Цвет корпуса: Дуб крафт белый

Гарна якість. Дякую менеджерам за індивідуальний підхід (на моє прохання зробили в тому кольорі,який мені був потрібен)

Достоинства:
    Швидкість
    Недостатки:
    Ні
    • Продавец  Mobiliario

Добрий день, Юрію! Ваші добрі слова — це найкраща подяка для нас! Дякуємо, що поділилися враженнями. Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!