Отзывы покупателей о Хлебница металлическая на стол Maestro MR-1672S

Оценка пользователей 4.57/5
  • Марина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMT Household Appliances

Дякую! Все вчасно, згідно замовлення. Товар відповідає заявленому у пропозиції, тобто хлібниця гарнюня

• Заборовець С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimPosud. Цвет: Серебристый

Я мав подібну хлібницю і коли виникла необхідність заміни старої то вибрав цю модель. По розмірах вони є подібні.
    Але в даній моделі кришка рухається в середині хлібниці і це зменшує внутрішній розмір для зберігання. Тобто в дану хлібницю нормально влазить одна хлібина (прямокутна). А хліб з приватних пекарень (вагою до 2 кг) вже не поміщається. Крім того кришка не відкривається на 90 градусів - це зменшує вхідний отвір.

Достоинства:
    Гарний вигляд
    Недостатки:
    Маленька, для маленької сім'ї. Або якщо сім'я споживає дуже мало хліба.
    • Продавец  DimPosud

Дякуємо Вам за детальний відгук про хлібницю Maestro MR-1672S! Нам приємно, що Ви відзначили її стильний вигляд.

Водночас ми розуміємо Ваші зауваження щодо розміру та конструкції кришки. Ваша думка важлива для нас, адже допомагає краще інформувати покупців та враховувати практичні моменти у виборі моделі.

Бажаємо, щоб хлібниця все ж приносила Вам користь і затишок на кухні. Дякуємо, що обрали наш магазин

• Давід Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LZ Home

По дизайну хлібниця дуже сподобалася, підходить під наш інтер'єр кухні. Подобається, те що низ вироблений з дерева, для гарного зберігання продукції.
    Товаром задоволені.
    Дякуємо.

Достоинства:
    Гарний дизайн та якість
  • Эдуард Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMT Household Appliances

Дякую за швидку відправку. Хлібниця сподобалась!

• Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMT Household Appliances

Хлібничку отримали. Все гаразд.

• Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Цвет: Стальной / Прозрачный

Нарядная, впечатление, что крепкая, современный вид.

Достоинства:
    Отверстия для проветривания, деревянная часть позволяет на ней же резать хлеб, подставки против скольжения на столе
    Недостатки:
    Пока не обнаружила
  • Мария Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Цвет: Стальной / Прозрачный

Дякую товар отримала задоволенна якість хороша