Отзывы покупателей о Мёд липовый натуральный пчелиный Золотой Нектар в ведёрке 1,4 кг (1 л)

• Ірина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед

Мед дуже добрий і запашний. Беру не вперше.

Достоинства:
    Має непогані лікувальні властивості. Зимою добре підлікувала кашель, що не проходив 4 роки.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Бджоломед

Щиро дякуємо за Вашу покупку! Ми раді, що Ви обрали наш мед. Впевнені, що він подарує Вам неповторний смак та користь.

Ми завжди прагнемо надавати найкращу продукцію, і Ваша підтримка дуже важлива для нас. Сподіваємося, що наш мед стане для Вас смачним доповненням до кожного дня.

З нетерпінням чекаємо на Ваші наступні покупки і бажаємо здоров’я та благополуччя!

• Виктор К***

гарний ...

• Продавец  Бджоломед

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та за довіру
      Смакуйте із задоволенням

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед

Мед смачний, продавець дуже уважний, посилка була упакована дуже ретельно. В подарунок поклали маленьку скляну баночку меду квіткового, на пробу. Дуже дякую за турботу.

Достоинства:
    Смак
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Бджоломед

• Руслана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед

Дякую за мед - дуже смачний , як в дитинстві . Швидко доставлено - рекомендую !!!

Достоинства:
    Смак дитинства
    • Продавец  Бджоломед

• Стухляк М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед

Дякую за швидке відправлення, мед надзвичайно смачний, пахне липою, натуральна текстура і пройшов тест з розчиненням у воді. Буду вас рекомендувати друзям і знайомим, приємно було отримати зразок соняшникового меду, також смачний, планую замовити його на наступний раз.

Достоинства:
    Оперативне відправлення,доброзичливість,якісне упакування.

• Роман К***

Гарний мед.

• Олена Б***

Дуже смачно!

Достоинства:
    Не зацукровується
    • Продавец  Бджоломед

• Алексей С***

Чудовий мед! Рекомендую.

Достоинства:
    Чудовий мед!
    • Продавец  Бджоломед

Дякуємо за рекомендацію
      Нехай наш мед дарує вам тільки солодкі моменти

• Андрей А***

Великолепный!

• Продавец  Бджоломед

Дякуємо щиро! Нехай мед смакує і додає сонячного настрою кожного дня

• Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед

Чудовий мед і просто так і для випічки, всередині був ще один подаруночок, на пробу, дуже прикольний, думаю такий вид колись теж замовлю, думав, що так мало бо він дорогий, але він ше дешевший ніж цей.

Достоинства:
    Якість меду, подаруночок, дуже хороше пакування, навіть якщо б його кидали, він би ніколи не відкрився, багато шарів і захисту.
    • Продавец  Бджоломед

Ой, як приємно читати такі слова!
      Дякуємо, що помітили навіть дрібниці — ми завжди пакуємо мед так, ніби він летить у космос
      Хай смакує вам і приносить задоволення та користь

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед

Лучший подарок наверное мед! Но мед это уж очень хитрый предмет. И я никак не пойму в чем секрет: даже немножечко, чайная ложечка - это уже хорошо! Еще мне нравится гречишный мед с яблоками по утрам....

Достоинства:
    Вкусный, полезный при простуде
    • Продавец  Бджоломед

Які гарні слова! Дійсно, мед має свою маленьку магію — навіть чайна ложечка дарує море користі й задоволення
      А гречаний мед з яблуками — це вже справжній королівський сніданок

• Володимир Т***

Мед бімба

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Бджоломед

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед

Опять получили этот вкуснейший мёд. Покупаем разный вкусный мёд только у этого продавца и даже желания нет сравнивать с другими фирмами. Жаль только, что нет акациевого мёда.

• Эдуард С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед

Пригодился образец гречишного мёда. Заказал и его.

Достоинства:
    Мёд липовый понравился. Добротная упаковка.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  Бджоломед

• Ірина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед

Дуже сподобався. Дійсно липовий мед.

Достоинства:
    Натуральний.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Бджоломед

• Михаил П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед

Очередной раз берём этот вкуснейший мёд и благодарим продавца за доставленное наслаждение. А за подарочек отдельное большое спасибо.

• Продавец  Бджоломед

З найкращими побажаннями, Бджоломед.

• Алексей Л***

Вкусно

Достоинства:
    Вкусно

Ми щиро вдячні, що Ви обрали саме нашу компанію!
      Ми постійно вдосконалюємося та покращуємо роботу від бджілки і до кожного працівника, тому нам дуже важливо знати Вашу думку.

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед

Дуже ароматний і смачний мед) ще й маленький подарунок до замовлення. Рекомендую)

• Игорь П***

Всё окей

Достоинства:
    Настоящий мёд. Спасибочки за сервис
    • Продавец  Бджоломед

Смакуйте із задоволення!

• Михаил П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед

Ну ооочень вкусный и ароматный мёд! Никогда не покупали таким образом мёд, теперь будем знать у кого можно не опасаясь покупать. Спасибо продавцу за столь качественный, полезный продукт и приятный подарочек.

• Продавец  Бджоломед

Безмежно вдячні Вам за довіру та такі теплі слова!
      Будемо чекати на нові замовлення.

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед

Хочу подякувати фірмі Золотий Нектар за мед.Дуже смачний.І липовий мед,і лісовий.Натуральний мед.Фірма ще додала презент-50г баночку гречаного меда.Теж дуже якісний мед.Добре запакована посилка.

Достоинства:
    Я вважаю ціна та бесплатна доставка в Розетка.

Приємного смакування Вам

• Валентина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед

Нам очень нравится заказываем только у Вас, дякую!!!

• Валентина Л***

Очень вкусный, с мятой

Достоинства:
    Качество

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед

Все сделано быстро и оперативно. Упаковка идеальная. Приятный сюрприз баночка меда на пробу из того что не покупал. Твердая пятерка. Буду брать ещё у этого продавца. Спасибо.

Достоинства:
    Мёд качественный.
    Недостатки:
    Не обнаружены.
    • Продавец  Бджоломед

Безмежно вдячні Вам за довіру та такі приємні слова
      Всього найкращого Вам
      З любов'ю "Золотий Нектар"

• Ира
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед

Довольна. Быстро связались для подтверждения данных, были очень вежливы, в этот же день отправили, на утро мед был уже у меня в отделении почты. К моему заказу ещё и подарочек положили, на пробу маленький мед. Непременно буду заказывать ещё.

Достоинства:
    Вкусный мед
    • Продавец  Бджоломед

Безмежно вдячні Вам за довіру та такі приємні слова
      Неймовірно щасливі мати таких клієнтів
      Всього найкращого Вам
      З любов'ю "Золотий Нектар"