- Данило Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Дуже комфортні, використовую як основні для ігор , так і для повсякденного життя.
- Достоинства:
- Комфортні
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Юрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Гарні навушники, чіткий звук, можно настроїти під свій розмір голови, не тиснуть на вуха. Мають чохол, але як на мене, він замалий для них.
- Достоинства:
- Гарні навушники, чіткий звук
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Green
Мені підходять
- Достоинства:
- Якісний звук, без рипіння
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Mini Shop. Цвет: Black
Незрівнянний звук
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Кращі навушники, що в мене були.
- Достоинства:
- Чудове звучання, надійність, ергономіка
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Так собі навушники. Я все відмінно чую, коли знаходжусь в одній кімнаті з користувачем навушників.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все чутно навколишнім
- Максим І***
Зато, і вам чутно - хто використовує* от, теж є свої плюси.
- Тетяна Р***
Максим, для мене це мінус. Купувала навушники, щоб можна було слухати передачі вночі, не заважаючи тим, хто спить поруч
- Сергій
То мабуть треба розібратись які види навушників існують, відкриті, закриті і тд, а тоді купувати, щоб не розчаровуватись, а не писати погані відгуки на відмінний товар.
- Игорь Р***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Все ок. Це вже треті такі наушники. Не розбираюсь орігінал чи репліка, але звучать чудово. Гадаю за 40 років навчились і репліки гарно робити))) Різниця в опорі між наушниками 0.2 ома. Наприклад на моїх старих других різниця 0.7ома.
- Достоинства:
- Все ок
- Недостатки:
- Не виявив
- Максим І***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Навушники фігня к купівлі не рєкомендую.
Впали, на пол відламався пластик від тримача динаміку, зацепил якось та й впали, фігня ще та.- Достоинства:
- Гарно звучать але.
- Недостатки:
- Відламався пластик, дуже не надежні навушники. Користуватись тепер нормально, не є можливо...
- Игорь Р***
Хто вам винуватий що ви не уважні. Телефон коли падає тріскається скло, також хтось винуватий? Я наприклвд купив такі вже треті. Перші сам винуватий зламав. Другі старі вже, але цілі. Купив треті нові в дорогу.
- Максим І***
Игоре, коли сили у тілі на вичерпі, можна і не таке статися, ми всі тут люди, є і буває.
Підігнулись колінки зачерпнув їми той провід, от і впали, а уважність тут нідочого, коли знеможений. А навушники крихкі і то факт. Але все ж, все ламається, пройшло три місяці з використання і таке, а то перші були на той час, такого сигменту, як воно, певно, розумієте.
- Володимир І***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Коси як зазвичай на висоті!!!!!
Звук ТОП!
Якість ТОП!
Це найкращі навушники!!!!- Достоинства:
- ДУУУЖЕ гарний звук!!!!!!
- Рома Р***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Супер навушники, тільки-но шнур так собі ((
- Достоинства:
- Гарно звучить
- Недостатки:
- Штекер кутовий (
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Навушники класні. Працюють уже 5 років. Тільки міняю амбушури
- Достоинства:
- звук, міцна конструкція, компактні
- Недостатки:
- короткий кабель
- Дубинский В***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Black
Чудові навушники. Супер звук. Адекватна ціна. Дуже рекомедую. Це самі кращі навушники, які мені траплялися.
- Достоинства:
- Якісний звук. Зручні. Добре витягують баси.Адекватна ціна. Є мішечок для з.берігання
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- денис Я***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Black
плохо зафиксированне подушки , поменял уже на второй день . Так как слетела одна подушка.
- Достоинства:
- хороший звук
- Недостатки:
- плохо держит замок в сложенном состоянии.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Можливо я занадто багато очікував від них, адже "з каждого утюга" розповідали які вони топ за свої гроші, але баси непогані, і тепер яскраво відчувається різниця між моїми KZ EDX і Koss Porta Pro.
Щодо конструкції, дріт на вигляд як в навушників за 50 грн, не знаю чи надовго його вистачить -_-
Вага навушників невелика і оголов'я на голову не давить
Але є один нюанс на коробці немає голограми про яку раніше писали, що це знак того що навушники не підробка, є якийсь product No. біля штрихкоду але це напевно не те що потрібно. Офіційний представник Koss в Україні пише що виробник може змінювати упакування і що вони вважаються оригінальними. Якихось інших признаків що це підробка я не знайшов.- Достоинства:
- Звук, конструкція і вага навушників
- Недостатки:
- не виявив
- Дмитрий Д***
Багато років юзав такі навушники, кілька разів купляв нові. Дріт тримається стабільно пів року. Можна самому перепаяти, можна в сервіс звернутись. Не знаю, як зараз, раніше коло Берестейської був, тоді це гривень 100 коштувало, зараз, напевно, дорожче буде.
- Артём О***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Пришли наушники в порванной коробке, при прослушавании на громкости выше средней заметил трещание в левом ухе. Отправил на диагностику\ обмен, сказали что с наушниками всё в порядке и ничего делать не будут (типа я дурак и не правильно слышу) , оплатил доставку я при повторном получении. Не рекомендую данного продавца AudioTeam
- Мірзоєв Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxima
Ціна - якість відповідні. Був приємно здивован звуком. Рекомендую. Продавці зробили все як треба,зателефонували,відправили. Молодці. Окрема подяка магазину продавцю за працю в такий важкий час.
- Достоинства:
- Якість виробу, баси.
- ЖеняОтзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Очень крутые наушники, чехол итд. Но не посмотрел что нет МИКРОФОНА, у теперь сложно делать звонки на улице
- Достоинства:
- Классные наушники!
- Недостатки:
- Нет микрофона
- Георгий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Propozicia
перед покупокой советую послушать как они звучат а уж потом покупайте ...
мне они не нравится как они звучат- Достоинства:
- дизайн
- Недостатки:
- звук
- Михайло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Propozicia
Навушники топ. Подобається звук, подобається їх мобільність і живучість. Єдиний мінус напевно кабель. А так я більш ніж задоволений навушниками
- Достоинства:
- Чкість звуку, мобільність, живучість
- Недостатки:
- Кабель не викликає довіри, але не можна сказати що він дуже поганий.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Покупал на розетка. Наушники работают уже два года и мне очень нравятся. Хороший звук, отличные басы. Провод цеплялся за что только можно. Они падали, но по прежнему отлично работают :)
- Достоинства:
- звук, крепкая конструкция, компактные
- Недостатки:
- короткий кабель
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Propozicia
Купил ради дужки, которая отлично подходит для наушников Yuin G1A
- Достоинства:
- Дужка
- Недостатки:
- Звук
- Катерина М***
Навушники прийшли з білим проводом?
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
- Михайло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
В цілому, я задоволений навушниками. Баси якісні,звук чистий. Вуха прийшли швидко за 1 день. В комплекті були навушники,гарантійний талон і шкіряний чохол.
- Достоинства:
- Баси, звук.
- Недостатки:
- Скрипіння пластику
- Продавец AudioTeam
Доброго дня!
Дякуємо за покупку та відгук.
З повагою, AudioTeam!
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Посылка пришла вскрытая.
- AudioTeam
Добрый день! Нам жаль что вы столкнулись с подобной ситуацией. Если у вас возникли вопросы по товару, Вы можете обратится через форму обратной связи на сайте. Наши менеджеры помогут с решением вопроса.
- Коляденко А***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Звук нравится, компактные.
- Достоинства:
- Хороший звук
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Сравнение наушников за 50уе с ушами за 250. Вывод - известный бренд не означает хорошее качество, высокие примерно на одном уровне, басы у Косс раз в 5 лучше. Продавцу спасибо за быструю отправку
- Достоинства:
- Басы
- Бундз М***
Я думаю не сильно корректно сравнивать Bluetooth и проводные наушники. Если я верно понял что лежащие рядом беспроводные.
- Антон Д***
Не варто від Bose чекати басів, як від Porta Pro) Так же, як beyerdynamic не будуть бахати, як bowers'и)
Якщо не помиляюсь, то на фото Quietcomfort II 35? У мене АЕ2, Quiet'и віддав сестрі, все там ок із басами, деталізація неймовірна, і не забуваємо, що не вірно порівнювати провідні і безпровідні, як і навушники за 55 євро та 250 євро)
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Первые прослужили восем лет.
- Достоинства:
- Наушники супер.
- Недостатки:
- Ненашол.
- Максим Ш***
а что с ними случилось? что то с динамиками?
- Олександр Л***
С динамиками все нормально , затвердели провода стали ломаться.
- Богдан П***
Провод можно и сменить)
- Димон З***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
лучшие наушники
- Гур'янов Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
2+ роки. Бігаю з ними , ходжу на роботу. зимою і літом.
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Это мои третьи Koss Porta Pro за 15 лет.
Уважаю эти наушники за приятный звук.
Конструкция динамиков такая, что постоянно приходится амбюшюры снимать и убирать волосы которые туда попадают со временем и из за этого амбюшюры выходят быстро из строя.
Шнурок несъёмный поэтому когда выходит из строя приходится перепаивать.
Ещё один маленький недостаток - эта пара наушников воняет пластиком, буду надеяться что выветрится через пару дней, но предыдущие 2 не воняли.- Достоинства:
- Koss Porta Pro - этим всё сказано, хороший звук, складная конструкция.
- Недостатки:
- немного хлипковаты как по мне, не советую садиться на них, можно поломать механизм складывания.
- Виталий
Спасибо я только сесть хотел на наушники, хорошо что отзыв прочел
- Миша
Здравствуйте,через какое устройство слушаете?Они на разных устройствах звучат по разному просто у меня
- ВераОтзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
А есть у вас такие только темного цвета?
Здравствуйте! В черном цвете модель наушников KOSS Sporta Pro ссылка
- Вера
Я имела в виду как здесь на фото у девушки. С черными динамиками
- AudioTeam
Данная модель сейчас выпускается только в таком цвете, фотографии поправим....
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Відколи отримав.... переслухав всі свої улюблені хіти та шлягери))) раджу хороший hi fi плеєр щоб відчути всю гармонію.... слухаю та колекціоную музику у форматі FLAC..... і поярче.... ВСІМ РАДЖУ!!! ВУХА АГОНЬ!!!
- Достоинства:
- Мякий глибокий бас! чисті treble! все те що очікував!!!
- Недостатки:
- Непомітив! Бо мав колись такі вуха)
- AudioTeam
Доброго дня!
Дякуємо за покупку і відгук.
З повагою, AudioTeam! - Василь Ш***
Доброго дня Вадим! А який hi fi плеєр ви можете порекомендувати до навушників Koss Porta Pro?
- Євген Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Сегодня забрал и уже несколько часов не снимаю с головы. Звук отличный, уши не устают. Хотя в принципе знал, чего от них ждать, так что "вау" эффекта не было. Но тем не менее наушники очень годные)
- Достоинства:
- звук, компактность
- Недостатки:
- хотелось бы кабель потолще.
- AudioTeam
Здравствуйте!
Благодарим за покупку и отзыв.
С уважением, AudioTeam!
- Артур С***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Навушники класні якість звуку супер не подобається провід тоненький ненадійний
- Достоинства:
- Якість звуку
- Недостатки:
- Провід тоненький
- Покупатель т***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Раньше уже пользовался этой моделью, очень нравились, решил купить их снова. Но, забрав товар с почты, и усевшись за компьютер в предвкушении насладиться отличным качеством звука, был неприятно удивлен тем что правый динамик трещит на высоких частотах. Явный брак. Как вернуть товар и деньги?
- Недостатки:
- Попался бракованный товар
- Игорь
Он может трещать, потому что туда попала волосина
- Артём О***
Тоже самое только с левым ухом, менять наушники отказались, сказали что всё исправно. Так же пользовалься этими ушами давно, был очень доволен и качество было лучше.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Blue
Кращих вушей за таку ціну просто ще не придумали)