Отзывы покупателей о Хоккейные коньки Tempish Pro Ice размер 45 (ot351)

Оценка пользователей 3.8/5
  • Отзывы про товар продавца F-Skate
  • Смілянець А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F-Skate. Размер: 42

Перші власні крвзани з часів дитинства. Катав на таких же з проката. То свої нові класно заточені і відчуваються стійкіше.

Достоинства:
    Все гуд
    Недостатки:
    Поки немає
  • Андрей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44

Трохи засмучений, адже є недоліки. Основний — жорсткий пластик, який заважає нормально зав'язати шнурки: потрібно обов'язково піддівати носок, бо інакше дуже вільно, та ще й на руках з'являються мозолі від спроби стиснути. Другий недолік — це лезо, яке за місяць сильно затупилося. Мабуть, основною перевагою є ціна, але з часом вам почне здаватися, що краще було б трохи переплатити.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    матеріал чобітку, леза

Андрію, дякуємо за відгук і детальний опис досвіду користування!

Шкодуємо, що модель не повністю виправдала ваші очікування. Ваші зауваження щодо жорсткості пластику передамо виробнику — це допоможе нам покращувати асортимент у майбутньому. Якщо у вас залишилися додаткові питання або потрібна консультація — наш сервісний відділ завжди готовий допомогти.

• Богдан Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 46

Реально дуже круті ковзани преміум класу рекомендую

Достоинства:
    М'які в середині, фіксує добре ногу
    Недостатки:

Доброго дня. Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Дякуємо що обрали бренд Tempish.

• Гай О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44

Гострі. Чоловіку сподобались.
    Міцні, гарно тримають ногу

Доброго дня Олено. Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Дякуємо що обрали бренд Tempish.

• андрей Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43

не коштуе це таких грощів ведро с пластмаси и валенок .

Недостатки:
    ковзани дешманьски тупо пластмаса и валенок. пластмаса дубова нормально затянути на морозі не мае можливості .
  • Андрій
    Продавец: Rozetka. Размер: 43

Нажаль я розчарований. Голенище дуже жорстке, верхній його край дуже давить ззаду на ногу. Після години катання було вже так боляче, що довелося знімати ковзани. А наступного дня, щоб кататися, я вийняв шнурки з двох верхніх петель, тобто зашнуровав тільки нижню частину чобота. При цьому давити стало меньше, але все одно за пару годин надавило досить сильно.

Я гадав що за таку ціну вже куплю добрі ковзани, а виявилося щось дешеве навіть з виду. Треба було не економити, але вже пізно. :(

Купував не на Розетці.

Достоинства:
    Чобіт добре збалансований, нога не завалюється вбік.
    Недостатки:
    Верхній край чобота дужа давить ззаду на ногу.