Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Когтеточка для кота дряпка Мур-Мяу Гламур 37х37х64 см для кошек в сизалевой веревке Светло Бежевый

Оценка пользователей 4.78/5
  • Єва К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Бежевый

супер, моїй киці дуже подобається

• Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Серый

Замовлення прийшло дуже швидко з подарунком, запаковано ну прям дуже якісно запаковано, скотчем і пльонкую намотано так що нічого нікуди не загубиться, зібрав за 15 хв, киця щаслива)))

• Продавец  ZooFabrika

Дякуємо за фотовідгук! Хай Ваш улюбленець користується з задоволенням!

• Рита Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Бежевый

Протестировали с кошкой эту когтеточку около недели. Все отлично! Благодаря хорошей высоте коту удобно точить когти, любит спать и сверху, и снизу. Мячик тоже не остается без внимания кошки. Мы довольны. Кот любит залазить на верхнюю поверхность при помощи трубы, а не запрыгивать, ползет как по дереву)

Достоинства:
    Хорошая высота, устойчивая конструкция, мячик крепко закреплен, приятные на ощупь мягкие поверхности.
    Недостатки:
    За неделю пользования не обнаружили.
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Бежевый

дряпкою задоволенні) легко зібралася. міцна, гарна по всіх параметрах. а головне, що киця зацінила)

Достоинства:
    міцна, легко збирається, гарний колір, вигідна ціна
    Недостатки:
    незнайшли
  • Ольга Н***

Користувачі одразу високо оцінили

Достоинства:
    Легка збірка навіть для жінки, якість дійсно гарна
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  ZooFabrika

Дякуємо за фотовідгук! Хай користуються з задоволенням!

• Каріна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Серый

Дряпка дуже сподобалась, завжди прискіпливо підходжу до вибору товару, орієнтуючись значною мірою на відгуки. І з цим замовленням я не прогадала. Наш котик швидко розібрався що до чого і почав точити кігтики. А от що окремо викликало його захват так це іграшка, яка була у подарунок Вона тепер його улюблена, за що дуже дякуємо! Вже декілька тижнів граємось кожен день і в нас вона ціла, як і мʼячик що закріплений на дряпці.

Достоинства:
    Гарна якість дряпки, стійка конструкція легка у збірці. Іграшка, що йшла у подарунок просто поза конкуренцією, котик у захваті
    Недостатки:
    Абсолютно не критично, але на верхній поличці видно болти посеред пухнатого покриття.
    • Продавец  ZooFabrika

Дякуємо за фотовідгук! Нам дуже приємно. Хай Ваш котик користується і буде задоволений.

• Руслан Д***

улюблнцю дуже сподобалось

Достоинства:
    хороша якість
  • Малишева Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Бежевый

Дуже якісна кігтеточка. Міцна, стійка. Товар доставлено швидко. Продавець дуже відповідальний. Передзвонили, уточнили форму оплати і доставку.
    До того ж було дуже приємно отримати подарунок моєму котику - іграшку додали до замовлення безкоштовно)))

Достоинства:
    Відповідальний продавець. Якісний товар.
  • Sveta G***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Бежевый

Когтеточка хорошая.Доставка быстрая.Кошка оценила ее.

Достоинства:
    Низкая цена
  • Ната Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Бежевый

Когтеточька"Гламур",с двумя когтеточилками,стильненькая,недорогая, хорошая.Пришла по укрпочьте( експресом) бистро, буквально за день.Собирается легко,комплектация вся на месте.Коту понравилась,а ето главное!

Достоинства:
    Устойчивая,ничего лишнего.
  • Вергелюк Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Бежевый

Любовь с первого взгляда!

Достоинства:
    Подходит для взрослого кота
    Недостатки:
    Не увидели !
  • Наталия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Бежевый

кот сразу облюбовал место сверху. прикольная тумба для дряпанья, сама бы сидела там)

Достоинства:
    соответствует описанию
    Недостатки:
    немного шатается
  • Людмила Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Серый

Сьогодні отримала,якісна,висока,стійка.Котик вже дряпку зацінив,сподобалась.Дякує за іграшку,теж приємно грається.

Достоинства:
    Стійка,висока
    • Продавец  ZooFabrika

Вітаємо! Дякуємо за фотовідгук . Дуже раді, що оцінили якість нашого товару.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Серый

Замовлення прийшло доволі швидко, чудово запаковане. Дряпка легко збирається. Коту все сподобалось, особливо іграшка яка йшла у подарунок. Дякую!

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Бежевый

Дряпка сподобалася і коту і кішці

• Елена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Серый

Прекрасная дряпка. Мои трое подростков оценили с первых секунд. Спасибо за бонус в виде удочки. И я и малышня, всем довольны)

Достоинства:
    Цена.
    Тяжёлая (котейки её точно не перевёрнут)
    Большая
    Качество
    Недостатки:
    Пока их не вижу)
  • Ірина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Бежевый

Дряпалка прийшла швидко, при замовлені відзвонилися одразу, ще положили подаруночок так що самі плюси.

• Продавец  ZooFabrika

Дякуємо за фотовідгук! Хай Ваша кицька користується з задоволенням дряпкою!

• Инна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Бежевый

Сподобалась дряпка і моїм котикам, і мені. Висока. Котикам є де добре потягнутись.
    Стійка, не стрибає по полу. Охайна. Зібрала її швидко. І окремо дякуємо за подаруночок-іграшку. Котики та йоркширський треʼєр в захваті!

Достоинства:
    Якість, ціна та знижка
  • Алла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Серый

Дуже гарний і якісний товар, швидка відправка. Щиро дякую за подарунок для киці. Удачі та процвітання вашому магазину.

Достоинства:
    Ціна, якість, швидка відправка,
  • Козакевич Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Бежевый

Товар якісний, отримали швидше, ніж планував сам перевізник.
    Інтернет магазин дав як бонус ще маленьку іграшку ) Дуже мило і приємно.

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Серый

Дряпка хороша, кішці дуже подобається, особливо м'ячик. Але... Кішка (котеня 2 кг) вже два рази мало не покалічилась. Перший раз подумала - випадковість, заплуталась хвостом за мотузку (не знаю, як у неї це вийшло, добре, що почула крик), коли зайшла в кімнату, то вона висіла і задніми лапами до полу не діставала, лише передніми. На другий раз зрозуміла - закономірність. Передньою лапою зачіпилась а другою до полу не діставала, стояла лиш на задніх лапах - верещала на всю квартиру. Питання до виробника. Невже щкода мотузки? Зробіть її трохи довшою, щоб у випадку чого, кішка стояла на полу і мала можливість вивільнитись. М'ячик довелось відрізати і прив'язати на довшу мотузку, бо м'ячики для нас - то найулюбленіше!

• Олена П***

Продавцям дякую - відправили вчасно, запаковане добре, ще й подаруночок поклали.

• Андріана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Серый

Дуже приємна тканина , котику сподобалось

• Мария Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Серый

Кігтеточка супер! Гарна і якісна. Киця задоволена. Ще й іграшка в подарунок.

• Руслана Н***

Киця задоволена
    Оновили дряпку, ще й у пакунку виявили іграшку (паличка з мʼячиком, сподобалась, граємось).

Достоинства:
    Дві дряпки в одній
    Недостатки:
    При збірці було важкувато, бо дірка під стовпчик у сірій платформі була трохи скоро просверлена, але справились і все ок
  • Светлана Н***

Дуже гарна,кішці сподобалась)

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Бежевый

Брали полтора года назад для кошки, хорошая когтеточка. Когда ножки сточились, прикрутили обратной стороной. Мячик до сих пор держится, пока кошка біла маленькой, часто с ним играла, сейчас надоел. Кошка подросла и теперь иногда перекидывает когтеточку на бок, когда запрыгивает с разбегу.

Достоинства:
    2 блока для когтей, есть мячик
  • Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Бежевый

Дряпку купляли десь пів року тому. Вона чудово відпрацьовує свою функцію. Кіт великий, близько 6 кг, але запригує на дряпку, сидить, лежить на ній зверху, при цьму від неї нічого ніде не відвалюється, дряпка не хитається. Самі стовпчики теж не потребують заміни. У інших дряпок за цей час мало що залишалося для дряпання. Покупкою задоволені, дякуємо.

Достоинства:
    Відповідність заявленим характеристикам.
    Недостатки:
    Поки не знайшли
  • Ольга П***

кішка в захваті

Достоинства:
    хороша надійна конструкція, яка точно не буде хитатися, красива, висока
    Недостатки:
    шупури не для стандартної викрутки(( майте одразу на увазі
  • Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Бежевый

Отличная вещь. Котам очень понравилась.

Достоинства:
    Две трубы для точки когтей по небольшой цене.
  • Артём Е***

кисам нравится

• Марина У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Бежевый

Вона дуже стійка, зручна і легко збирається, сама швидко впоралася!) Дякую! Незважаючи, що Макс зовсім не маленький, вона стійка перед його танцями за сюрприз окремо Дяка!!!

Достоинства:
    Стійка, зручна!
  • Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Серый

Дякую!!! Це неймовірно потужна царапалка !!!Ще буду замовляти ваш товар!!!

• Христина Я***

Дуже задоволені покупкою

Достоинства:
    Стійка, широкі колони
  • Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Бежевый

Дякую за іграшку для киці.Купую дряпку вдруге. Дуже гарна та зручна для великих котиків.

Достоинства:
    Легко збирається, міцна,має 2 стовпчика, не займає багато місця.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Куцій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Серый

Якісні компаненти, не пресована тирса, дякую та замовляю ще.

Достоинства:
    Якісні компаненти. Все підігнані.
    Недостатки:
    Коти сробували, і кажуть, що недолікиів немає.
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooFabrika. Цвет: Бежевый

Якість сподобалась. Стійка, міцна дряпка. Також дякую продавцю за подарунок, кошеня грає залюбки.