Отзывы покупателей о Средство для удаления краски с волос эмульсия Master LUX professional Color OFF
- Інна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Объем: 100 мл
Доброго дня, дівчата,це дійсно чудо вийшла з чорного кольору з першого разу, дякую.
- Продавец E-Style
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посиланням: ссылка
- Катерина
Змивка повернула вам природній колір волосся чи ніби висвітлила? У мене русяве волосся, фарбувала Гарніером чуть до рижуватого, тепер не знаю як змити. Бо з фарбою, якою б можна було перекрити боюсь не вгадаю
- Туренко Т***
А колір залишився таким же після виведення, чи повернувся знову в чорний?
- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Объем: 100 мл
Все добре! впорався, чітко до зазначених характеристик. Темно-русяве вимив до пшеничного кольору.
- Достоинства:
- Вистачило б і 1 упаковки
- Недостатки:
- Трішки запах після змивання лишається на волоссі, але то таке
- Продавец E-Style
- Лілія В***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Объем: 100 мл
Все супер. Засіб дієвий. Інтернет-Магазин сподобався. Рекомендую!)
- Достоинства:
- Не пошкодило волосся
- Недостатки:
- Не виявила.
- Продавец E-Style
- ТатаОтзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Объем: 100 мл
Хороша змивка, має специфічний запах, але результат хороший, за дві змивки вдалось вийти з чорного кольору. І приємний подарунок
- Достоинства:
- Сам ьовар
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Объем: 100 мл
Сказати, що я дуже приємно вражена, це нічого не сказати. З першого разу з рижого в натуральний!!! Волосся як у немовля. Мабуть вся фарба, що накопичувалася роками зійшла. Рекомендую на всі 100%.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не має
- Продавец E-Style
- Крістіна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Объем: 100 мл
чудовий засіб, доволі гарно вимиває пігмент та фарбу з волосся, не має на стільки різкого запаху, як дешевші аналоги, відправили швидко
- Нікі Х***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Объем: 100 мл
всё хорошо. вышел из чёрного за 4 смывки
- Недостатки:
- немного тяжело вымыть запах с волос после него
- Продавец E-Style
- Юля П***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Объем: 100 мл
Все добре. Товар прийшов цілий. Задоволена.
- Достоинства:
- Не має
- Аліса С***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Объем: 100 мл
Все спрацювало с першого разу
- Достоинства:
- Ефективний засіб
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Объем: 100 мл
Дякую. Змивка працює. Виходжу з чорного. Зробила вже 3 змивки. Волосся не зіпсувалося.
- Альона Л***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Объем: 100 мл
Дуже хорошо убрала жовтизну з волосся
- НВОтзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Объем: 100 мл
Работает. Делала 2 смывки подряд, после каждой шампунь глубокой очистки по два намыливания.
В конце нужен закрепитель, чтобы цвет не вернулся. Я использовала как закрепитель - окислитель 6 процентов.
Из многолетнего накопленного темного рыжего Гарньер 7.4 вышла в светло русый.- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Маленький флакон - там по стенкам внутри остаётся часть состава и сырья ещё меньше. 100 гр - это на 1 смымку коротких волос.
- Продавец E-Style
- Обиход Я***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Объем: 100 мл
Все прийшло в зазначений термін.
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Объем: 100 мл
М'який ,хороший засіб для висвітлення волосся.Повністю зняло темний колір.
- Достоинства:
- Не шкодить волосся,має нейтральний запах
- Продавец E-Style
- Альона Д***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Объем: 100 мл
Гарно висвітлює, але якщо довго фарбуєте б в чорний, то чуда не буде. Буду ще пробувати змивати. Волосся після процедури 3 змивок не змінилося по якості .
- Достоинства:
- Працює
- Продавец E-Style
- Маргарита П***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Объем: 100 мл
З першого разу вийти не змогла, але на тон світліша стала. Буду ще пробувати, добре що придбала декілька.
Дуже великий її мінус - це запах Підкажіть, чим його приборкати?- Достоинства:
- Хоч й сушить волосся, особливо кінчики, але в цілому не пошкоджує
- Недостатки:
- Запах
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Объем: 100 мл
Зробила 4 змивки з чорного, краска вилмилась до рижего на корнях та залишилась чорною на волоссі по довжині, не в захваті
- Продавец E-Style
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що ви не отримали бажаного результату з першого разу.
Вихід із чорного кольору - це складний багатостадійний процес. Те, що коріння стало рудим, свідчить про те, що засіб працює. Проте по довжині волосся зазвичай накопичується найбільша кількість пігменту (особливо якщо ви фарбувалися у чорний протягом тривалого часу). Це називається "нашаруванням пігменту", і іноді навіть 4-х процедур замало, щоб розірвати всі молекулярні зв’язки старого барвника.
Також на результат суттєво впливає ретельність промивання волосся між етапами та використання стабілізуючих засобів. Рекомендуємо зачекати кілька днів і звернутися за консультацією до майстра-колориста, щоб безпечно завершити процес.
- Яніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty buddha. Объем: 100 мл
За один раз вивело темний колір, в який я фарбувалась років з 10 результат просто неймовірний) без плям)
На коріння ремувер не наносила, бо не фарбовані)- Достоинства:
- Працює на відмінно
- Ірина
Як використовували ? Як наносили та скільки тримали?
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty buddha. Объем: 100 мл
Шикарний засіб!!! Я дуже рада
2 роки поспіль фарбувалась чорним
Безаміачною фарбою
За 2 рази застосування вийшла в дуже красивий, рівномірний і природній каштановий
Я щаслива, дякую- Марія М***
Добрий вечір!
Застосовували два рази підряд чи робили перерву? Буду вдячна за відповідь
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Beauty buddha. Объем: 100 мл
Вихідні данні:
Волосся до копчика, русяве, по дурості пофарбоване в чорний.
Придбала три упаковки зі страху що не вистачить на мою довжину, але двох упаковок вистачає з головою
Це був шок, бо я думала що волосся треба буде відрощувати знову три роки
Тримала півгодини і підігрівала феном
Так, результат це не повне повернення до свого рідного кольору, і це очевидно, але після чорного в базі якого червоний пігмент логічно що буде рижина
Дуже дякую за консультацію- Достоинства:
- Дуже класний засіб, який справді працює
- Недостатки:
- Трошки підсушив кінчики, але не критично
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Beauty buddha. Объем: 100 мл
засіб чудовий, у мене було фарбоване волосся червоним пігментом прямої дії і їдкою червоною фарбою. тримала на волоссі 40хв, після того шампунь глибокого очищення і все змилось. дуже довольна результатом. однієї упаковки вистачило на густе волосся до лопаток
- Достоинства:
- змив червоний колір за один раз
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Beauty buddha. Объем: 100 мл
Колір змився рівномірно, змило до ідеального кольору ,на фото не дуже видно але в житті набагато гарніший. раджу цю змивку Дуже сподобалась та вийшов гарний колір , тримала 25хв та нанесла за 10хв
Майже не пересушило волосся
Фарбувалася всього 3 рази в чорний але колір зовсім не змивався, а після змивки вийшов майже натуральний колір- Достоинства:
- Гарна змивка
- Недостатки:
- Запах специфічний
- Анастасія Б***
Добрий вечір. А ви коли мили волосся, то користувалися глибокої очистки шампунем? І після змивки закріплювали чимось?
- Однолеткова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty buddha. Объем: 100 мл
змив чорний колір до рижого відтінку , фарбувалась 10 років
- Достоинства:
- працює
- Недостатки:
- з другої спроби більшого ефекту не було
- Аліна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MANE. Объем: 100 мл
Ефективний засіб, зручний у використанні, має приємний запах. Результат на фото після 2 разів використання засобу для видалення біла фарба червоний тонік. Змивала "Палет".
- Достоинства:
- Не пошкодив волосся
- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty buddha. Объем: 100 мл
Дякую, дуже класний і дієвий засіб. Більше 5 років фарбувала без аміачною фарбою сьйос 2-10, за одну процедуру досягнула бажаного результату. Дуже задоволена, рекомендуватиму цей засіб всім)
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty buddha. Объем: 100 мл
Ой,просто шикарний результат. Швидко,без шкоди для волосся. Мені сподобався цей засіб. На фото мої "чорні" кінчики. Довго відпускала
- Достоинства:
- Не шкодить волоссю.
- Недостатки:
- Не бачила недоліків
- Ірина
Яким шампунем змивали ? ШГО?
- Смыкова С***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty buddha. Объем: 100 мл
Я в восторге. На мои длинные волосы одной упаковки мало .
- Достоинства:
- Действительно работает
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty buddha. Объем: 100 мл
Засіб чудовий,за три рази вийшла на свій природній колір,волоссю не шкодить.
- Достоинства:
- Справляється із завданням
- Соколова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty buddha. Объем: 100 мл
Крута штука. Змила чорний кольор з волос легко. Була в чорному кольорі 20 років. Рекомендую всім
- Достоинства:
- Легко та зручно
- Недостатки:
- Запах
- Алена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Masterpiece UA. Объем: 200 мл
Довго фарбувалась в темний шоколад , останній раз проексперементувала з новою фарбою і вийшов чорний Хотілось хоча б на тон світліше , купила цю змивку 2 упаковки ( але забігаючи наперед скажу шо на волосся по лопатки дуже густе вистачило 1 уп) Краще звичайно аби наносив хтось, але я впоралась сама , нанесла на 20 хв , освітлило прямо гарно вийшла майже пісочна ( ну з рижиною звичайно ) Тому рекомендую
- Продавец Masterpiece UA
Дякуємо за відгук)
- Віталіна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty buddha. Объем: 100 мл
Багато років фарбувалась в темний каштан (насправді практично чорний колір). Було прийнято рішення стати на кілька тонів світлішою. Самостійно не взялась наносити засіб, звернулась до перукаря. На одну процедуру вистачило однієї упаковки. На фото результат після першої змивки. Якість волосся змінилась незначно. Маю намір змити ще раз, а потім спробувати перейти на фарби 6го тону, а можливо й 7го.
- Коваленко І***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty buddha. Объем: 100 мл
Видаляє дуже добре. Рекомендую
- Достоинства:
- Зручне використання
- Недостатки:
- Ємності по 100мл, але вдалось дістати лише по 85мл.
- Кристина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty buddha. Объем: 100 мл
Швидка доставка, користувалась цим товаром не один раз, подобається.
- Недостатки:
- Потрібно декілька упаковок
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty buddha. Объем: 100 мл
Чудовий засіб, делікатно змиває пігмент.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: DREAM ON. Объем: 200 мл
Для одного использования результат превзошел мои ожидания
- Достоинства:
- Результат
- Недостатки:
- Запах
- Юлія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty buddha. Объем: 100 мл
Чудово змила червону фарбу
Волосся на дотик таке, як і було- Достоинства:
- Ціна, результат
- Недостатки:
- Не виявила