- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Прикольная штука. Магнитная застёжка держит хорошо, а вот кольцо с карабином ненадёжно. Ключи от квартиры я бы ему не доверил. Потому 4-ка.
А как игрушка мне нравится. Сыну тоже))- Продавец Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Як антистрес крута іграшка
- Продавец Lemeshop
Шановний Юрій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дочці 6 років, їй дуже сподобалася ця іграшка.
- Достоинства:
- Яскрава цікава іграшка
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Альона, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Артеменко І*** РуслановичОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Купував для брата
Продали китайський не потріб поганої якості за 250 грн, якому ціна максимум 15 гривень
На фото не видно яка жахлива якість, але повірте на слово це Жесть
Називається-Я ЙОГО ЗЛІПИЛИ З ТОГО ЩО БУЛО
Прошу звʼязатися зі мною та повернути кошти!- Достоинства:
- НЕМАЄ
- Недостатки:
- На фото ці печатки гарно видно
Надпис Popmagnet на резинці з тильної сторони, а також символи на кнопках по заду іграшки
Магніти жахливі
- Артеменко І***
Товар на фото має відмінності від того,який прийшов. На фото є логотип і емблеми які відрізняють оригінал…а присилають явну підробку з Китаю за 25 гривень…прошу розібратися в даній ситуації та припинити обман споживачів…прошу надати зворотній звʼязок …чекаю на відповідь…дякую
- Продавец Lemeshop
Шановний Ілля, ви купили іграшку від нашого власного бренду Kayfovo, якщо вас не влаштовує товар ви його можете повернути або обміняти. Зверніться до нас і ми вам допоможемо.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Гарна якість. Оперативна доставка. Все супер. Дякую
- Данил Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дякую за швидку доставку, замовляли онуку – дуже сподобалося!
- Тонюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Замовила дочці, десь побачила таку іграшку в ТікТоці.
Дуже сподбалася, класна розвага. Рекомендую всім) - Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Товар отримано, доставлено в пункт видачі Розетки, зв‘язалися швидко. Товарний чек невідомого походження з номером сервісного центру є, вцілому майже все чудово
- Достоинства:
- Дитина задоволена
- Недостатки:
- Коли сторонні постачальники Розетки почнуть оформлювати документи як слід? Де юридична інформація про продавця? Підпис хочаб елементарний і який ФОП продає? Гадаю одного номера телефону замало, ні?