Отзывы покупателей о Развивающая детская игрушка антистресс Pop Puck Fidget эластичные игрушки с выскакивающей трубкой Kayfovo Light Green (A2LGR)

• Наталя Р***

Все ок

• Алина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Гарна річ, підходить не тільки дітям, а й дорослим як антистрес. Доставили швидко, нарікань по замовленню немає.

• Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Після замовлення швидко зв'язались і оперативно відправили. Рекомендую до співпраці.

Достоинства:
    Швидка відправка
    Недостатки:

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Отримала на наступний день після замовлення. Вигляд як на фото. Іграшка хороша, магніти міцні, все добре кріпиться як і має бути. Дитина задоволена.

• Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Классная детская игрушка, идеально чтоб отвлечь ребенка. Спасибо за быструю доставку!

• Виктория Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Класна штукенція)) Яскрава, цікава іграшка. Діти вигадують свої ігри, змагаються,експериментують різні фокуси з магнитами.
    Окрема подяка за подарунки!

Достоинства:
    Зацінили і діти, і ми з чоловіком)) Граємось всі))
  • Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

гарна якість іграшки, приємний та відповідальний персонал магазину