Отзывы покупателей о Кабель для роутера - повышающий переходник USB - DC 12V DC 5.5x2.1mm

Оценка пользователей 4.22/5
  • Отзывы про товар продавца Manstoremost
  • Марина К***

Дякую
    Все працює
    Були питання, але продавець швидко вирішив

• Владимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный

Купил сразу 2, забрал с новой почты, втыкнул дома что бы проверить, один не работал изначально, сам метал входа USB болтался внутри корпуса. Написал продавцу, они прислали новый, опять заплатил за доставку, кабель проработал 2 раза по 2-3 часа и перестал. В итоге я потратил около 150 грн на доставку товара, который в итоге не получил, продавец скинул мне на карту ровно 198грн за 2 кабеля. Это нормально, когда покупатель оплачивает доставку при покупке товара но ключевое здесь то, что он получает товар, я не получил товар по ВИНЕ продавца и не должен был нести затраты по доставке воздуха. НЕ ПОКУПАЙТЕ У ЭТОГО ПРОДАВЦА, ЕСЛИ НЕ ХОТИТЕ ПЛАТИТЬ ЗА ВОЗДУХ!

Достоинства:
    Недостатки:
    Не работает
    • Продавец  Manstoremost

Нам прикро бачити подібний відгук, оскільки описана ситуація подана досить однобічно і без технічних деталей.
      Даний кабель є специфічним адаптером (USB DC 12V), який потребує правильного підключення та відповідних параметрів живлення. У вашому відгуку відсутня будь-яка конкретна інформація: до якого саме пристрою підключався кабель, яке джерело живлення використовувалося, які параметри струму та напруги були на вході. Без цих даних робити категоричні висновки про «неробочий товар» щонайменше некоректно.
      Ці кабелі продаються у великій кількості, і за весь час продажів масових звернень щодо несправності або подібних проблем ми не отримували.
      Попри те, що ви не надали відеопідтвердження несправності, а також жодної технічної інформації щодо підключення, ми пішли вам назустріч і відправили ще один кабель, фактично за власний рахунок, щоб вирішити ситуацію.
      Також звертаємо увагу, що магазин не може нести відповідальність за некоректне підключення, невідповідні параметри живлення або використання товару не за призначенням, оскільки ці фактори напряму впливають на роботу подібних адаптерів.
      Зі свого боку ми виконали всі зобов’язання перед клієнтом і максимально сприяли вирішенню ситуації.
      Тому вважаємо подібні категоричні висновки у відгуку некоректними без надання технічних фактів або підтверджень.

• Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный

Кабель для роутера,відправили вчасно,але за кілька днів перестав працювати,якість не дуже.

• Олександр Ш***

Все работает

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный

Замовлення надійшло вчасно, згідно термінів поставки Укрпошти. Кабелі працюють.

Достоинства:
    Працює, поки що.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
    • Продавец  Manstoremost

Дякуємо за відгук

• Андрей С***

Кабеля гарні, видають 12 в

Достоинства:
    Працюють , актуальна ціна
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный

Користуюся таким способом (павербанк підвищуючий перехідник ) вперше..., тому мабуть, є особливості , про які я не знаю.
    З одного павербанку - не працює терминал та роутер ( взагалі там де вихід с павербанку на 2.1А - нічого підключити неможливо)
    Тому підключився через 2 павербанки , з виходом на 1 А
    Також , дуже дивно , що на терміналі- не горять ніякі позначки , а на роутері - не всі позначки.
    Я подумав , що може працює тільки один режим ( 2,4Ггц).
    Ні ( 5Ггц - теж працює).
    Тому , є свої нюанси..., які нещастя не впливають на якість роботи.

Достоинства:
    WI-FI з вимненим світлом
    Недостатки:
    Поки не бачу.
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный

Добрий день. Видає 5 вольт. Ніяких 12 вольт і поряд немає, перевіряв тестером!

Достоинства:
    Недостатки:
    Видає 5 в
    • Продавец  Manstoremost

Доброго дня, Сергію.
      Ваш відгук не містить жодних доказів чи фото вимірювань, тому його складно вважати обґрунтованим. Пристрій є підвищуючим перетворювачем і видає заявлені 12 В — це перевірено нами перед відправленням.
      Якщо у вас виникли труднощі з роботою товару, будь ласка, спершу зверніться до нас у чат. Ми завжди допомагаємо клієнтам та оперативно вирішуємо будь-які питання. Залишати негативні відгуки без спроби вирішити проблему напряму — некоректно.
      Готові вам допомогти, якщо дійсно є проблема з підключенням або тестуванням.

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный

Замовляла два кабелі, обидва працюють. Дякую продавцю!

• Артемій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный

Не працює. Вмикається і одразу вимикається, і так по колу

Недостатки:
    Вмикається і одразу вимикається, і так по колу
    • Продавец  Manstoremost

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук, але за наданою інформацією неможливо стверджувати, що кабель несправний. Ми не знаємо, до якого саме пристрою він під’єднувався та з якою метою використовувався. Наприклад, якщо ваш роутер розрахований на 9V, а кабель підвищує напругу до 12V — він не зможе працювати коректно, і це нормально для такого типу адаптерів.
      Перш ніж залишати негативний відгук, будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення — ми завжди готові допомогти розібратися в ситуації, перевірити сумісність та надати рішення.
      Не варто робити висновки про несправність товару, поки ми разом не з’ясуємо всі деталі.
      Дякуємо за розуміння!

• Андрій С***

Попрацювало 2 дні

Достоинства:
    Недостатки:
    Не задоволений
    • Продавец  Manstoremost

Дякуємо за ваш відгук!
      На жаль, навіть у нових товарах інколи трапляється заводський брак — це неприємно, але, на жаль, повністю виключити такі випадки неможливо.

Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення — ми обов’язково допоможемо та вирішимо це питання максимально швидко й зручно для вас.

• Ілья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный

Якісне обслуговування, вчасна доставка, працює відмінно

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный

Все добре, працює. Використовую для живлення блоку оптоволоконна для інтернету.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Відсутні
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный

Отлично работает. 2 провода помещаются в один паурбанк в соседние гнезда и можно ещё вставить и телефон.

Достоинства:
    Качество провода и ширина разъема
    Недостатки:
    Нет.
  • Роман Н***

покупкой доволен

Достоинства:
    работает отлично, брал 2 штуки сразу для роутера и онушки
    Недостатки:
    пока нет
  • Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный

Продавець швидко зв'язався та відправив посилку. Кабелі підійшли та працюють. Дякую!

Достоинства:
    Є інтернет при відключенні світла.
    Недостатки:
    На моєму повербанку близько один до одного розташовані юсб виходи, і два кабеля не можу під'єднати на один повербанк, але я один під'єдную до повербанку а інший до ноутбука і все добре працює.
  • Костянтин Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный

придбав кабель для роутера який на 9 вольт, кабель на 12 вольт. Підключив від повербанку працював добре кілька годин, після цього як не заряджав повербанк але нажіль кабель роутер вже не живить:(... можливо пробоема в тому що кабель на 12 вольт а роутер на 9, хоча не думаю що в цьому проблема...

Достоинства:
    працював
    Недостатки:
    працював недовго
    • Владимир Р***

Если роутер 9 вольт обязательно бери 9 вольт ибо в некоторых случаях роутер может згореть

• Продавец  Manstoremost

Шановний клієнте,

Дякуємо за ваш відгук. Ми хотіли б звернути вашу увагу на те, що вибір кабелю необхідно здійснювати відповідно до вольтажу, вказаного на вашому роутері. Ви обрали кабель на 12 вольт, тоді як ваш роутер працює на 9 вольт. Тому ми не можемо нести відповідальність за некоректну роботу пристрою.

Будь ласка, ретельно перевіряйте технічні характеристики вашого обладнання перед покупкою.

З повагою

• Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный

Роутер Сяомі без проблем працює від павербанка, кабель виглядає якісно

Достоинства:
    Якість, ціна, швидка відправка
  • Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный

Забрали товар з Нової Пошти 11.07, провикористовував не повні два дні і перестали працювати (14 і пів дня 15.07).
    Що тепер робити?

• Костянтин Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный

дійсно працює від павербанку роутер на звичайних налаштуваннях, нічого не переналаштовував просто підключив до павербанку і роутер

Достоинства:
    ціна, працює роутер від павербанку
    Недостатки:
    покищо не помітив
  • Игорь Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный

Роутер работает. Разъём подошел. В холостом режиме преобразователь выдаёт 8 В. Думал не заработает 12 вольтовый роутер, но нет-работает как миленький. На удивление повербанка хватает на очень долго. Все довольные, -А что, так можно было ?!.

Достоинства:
    Работает 12В. роутер.
    Недостатки:
    Нет.
  • Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный

Роутер заработал от повербанка, товар соответствует описанию

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный

З усіх перепробуваних кабелів - єдиний, що витримує напругу 12V/1.5A, без додаткового відключення 5Ghz у роутері. Рекомендкую до покупки.

Достоинства:
    Вхідну напругу до роутера 12V/1.5A витримує
    Недостатки:
    не виявлено
  • Володимир Ф***

Все супер

Шановний клієнте!

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені покупкою. Ваші позитивні слова надихають нас на подальшу роботу.

З повагою!

• Сергей К***

Спасибо продавцу.Товар хороший.Все работает

Достоинства:
    Все работает отлично!!!

Шановний клієнте!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Ви задоволені нашим товаром і його якістю. Ваші слова мотивують нас працювати ще краще і надавати лише найкращі продукти та послуги.

З повагою!

• Карина Х***
    Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный

Гарні враження про продавця, комунікабельний, виховані! Доставку оформили швидко))
    Кабель також не поганий за свою ціну))))

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Полина З***

працює, все ок

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Длина: 1. Цвет: Черный

Працює вже 5 місяців. Питань по цьому товару нема.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виявив
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Traveller. Длина: 1. Цвет: Черный

Якісно та швидко!!!!Товаром задоволений

• Дима Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Продавец отличный, брал уже не раз и друзьям советовал. Прошу прощения что не забрал последнюю покупку, не было времени увы.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Дмитро! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Отримав кабель-перехідник USBDC для роутера 12V. Все працює, підключення стабільне, працює як заявлено.

• Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Владислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Купив, працює чудово вже півроку

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не безкоштовно
    • Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Алім О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

проацює

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Алім! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Дмитро Г***

Кабель прийшов. Все чудово працює

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Олександра П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FOX DECOR. Длина: 1. Цвет: Черный

Класно працює, заживлюємо роутер від павербанка

• Продавец  FOX DECOR

Доброго дня, Олександра.
      Дяже вдячні за відгук і досвід користування!

• Москалюк Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BUY & USE. Длина: 1. Цвет: Черный

Не працює, не всі гігабітні роутери запускає

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не працює