- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Я користуюсь цим ліхтариком, світить добре і дуже зручно він на брелку висить.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Дмитро! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Спочатку був вражений яскравістю в такому розмірі але коли дійшло до використання зрозумів що яскравості цієї на 5 хвилин, з нагрівом яскравість зменшується і батарейка сідає за пів години
- Достоинства:
- Яскравість
- Недостатки:
- Швидко сідає
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук. Яскравість справді може зменшуватися при нагріванні — це захист пристрою від перегріву. Рекомендуємо робити короткі паузи у використанні. Дякуємо, що поділилися досвідом!
- Труш Е***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Все ок
- Достоинства:
- Гарно світить, багато режимів і аксесуарів, заряджається. Мені мегасподобався
Добрий день!
Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання. - Валентин М***
При зарядці індикатори світяться у вас?
- ЙЙЙОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
очень яркий, куча вариаций фонарика, но раздражает что бы его выключить необходимо проклацать все режимы фонарика, металические элементы мультитула очень дешевые, с другой стороны с таким ценником я и не ожидал титановых элементов )
- Достоинства:
- яркий, лёгкий, есть индикатор заряда
- Недостатки:
- качество металла из которого сделаны элементы открывашки и мультитула оставляет желать лучшего
- Продавец KayDzen
Добрий день!
Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Я в захваті від яскравості цього маленького ліхтарика. Зачепив на портфель, щоб завжди був "під рукою".
- Продавец KayDzen
Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
открывачка, мультитул, яркий, есть режим красного света.
- Продавец KayDzen
Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!