Отзывы покупателей о Аккумуляторный фонарь карабин - LED CARPRIE W5138 (500mAh, магнит, брелок, IPX4) (DK5448)

Код:  367020756
Оценка пользователей 4.38/5
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Східний Експрес

У мене такий самий був, але від іншого продавця. Так там хочь трішки якісно. А тут, ну все погано, і діод зарядки і магніт відвалюється. І матеріали... ну не знаю з чого вони. Короче, не рекомендую тут брати

Достоинства:
    Недостатки:
    Китайський непотріб
  • Михайло Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DFstor. Цвет корпуса: Черный

Яркий классный фонарик.Очень компактный.

• Віталій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DFstor. Цвет корпуса: Черный

Гарний ліхтарик за свої кошти. Світить яскраво, три режими, заряджається протягом години в залежності наскільки розряжений. Зручно для підсвітку в під'їзді чи коло автомобіля.

• Продавец  DFstor

Дякуємо за відгук! Приємного користування.

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vi.Ki.od

Дуже зручний фонар. Дітям дуже сподобався.

Достоинства:
    Є магніт
    Недостатки:
    Поки не знайшли
    • Продавец  Vi.Ki.od

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням! Будемо раді вітати Вас у нашому інтернет-магазині!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: MichaelMarket. Цвет корпуса: Черный

Все супер!

• Вадим О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MichaelMarket. Цвет корпуса: Черный

Поганяв я його трохи. Шо скажу реально він світить близько години /- на якому положенні ви б не увімкнули по мірі розрядки він спочатку переходить на друге, а потім десь за годину почіна ледве жевріти. Але вибачте це просто брелок, враховуючи розміри і вагу, він і так викладається на всі 100

Достоинства:
    Досить потужний як для брелка
  • Віталій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Східний Експрес

Товар прийшов з дефектом скла - тріщина в кутку (пропустив, бо все одно буде в технічному приміщені). Не тримає заряд. Сам по собі, навіть коли не користуватися, розряжається в нуль за день. Ніч на зарядці, день просто лежить в кишені і вже не вмикається без підзарядки. Не раджу купляти цей товар.

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pobriga. Цвет корпуса: Черный

Дуже класний ліхтарик, маленький, зручний, яскравий, є червоне світло, що дуже важливо було при виборі замовлення.

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:
    Не має
  • Мелета Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pobriga. Цвет корпуса: Черный

Відповідає заявленому

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mirandes

Компактний ліхтарик дуже яскраво світить є п'ять режимів роботи швидка доставка рекомендую

• Продавец  Mirandes

Дякуємо, за відгук . З повагою - магазин Mirandes!

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mirandes

Ліхтарик дуже маленький але дуже яскравий. Рятує від темряви.

Достоинства:
    Компактний ліхтарик , яскраво світить
  • Владислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mirandes

Потрібен був компактний ліхтарик. Це реально гарний варіант, такий маленький брелок потужно світить. Підійде, щоб підсвітити в кімнаті, коридорі, підʼїзді чи на вулиці коли немає світла.

Достоинства:
    Потужно світить
  • Владимир Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Doings

Ліхтарик супер. Це найзручніше що я бачив. Ношу таких 2 штуки. Один на рюкзаку, інший на сумці попереду. Світить не дуже довго, але якщо під'єднати на павер банк, маємо дуже потужний ліхтар у кімнаті. А повірте, я їх багато бачив. Є магніт, можна закріпити на чом завгодно, ось навіть на лінійці. Регулярно користуюсь в майстерні. Думаю це гарна альтернатива звичайним кишеньковим ліхтарям.

Достоинства:
    Яскравий, зручний, є карабін і МАГНІТ! (це взагалі топ)
    • Продавец  Doings

Дуже дякуємо за такий розгорнутий відгук. Ваш Doings :)