- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Якість на висоті
- Достоинства:
- Швидкий і простий у використанні
- Недостатки:
- Не помітив
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Дуже низька якість.
- Достоинства:
- Легко доглядати, не пропускає холод.
- Недостатки:
- Купив у вересні 2024 вже треба купувати новий. Дуже легко проривається верхній слой.
- Продавец Lucky Mag
Ми дуже здивовані вашим відгуком , адже ми виробляємо ці килимки не перший рік та багато наших клієнтів високо оцінили саме якість товару. Ми завжди готові допомогти вирішити будь-які питання, і ми обов’язково врахуємо ваш досвід для покращення сервісу. Якщо виникнуть додаткові питання, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Ми завжди готові до діалогу та допомоги!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Все як на фото. Швидка відправка. Дякую!
- Анастасія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Килимок легкий, теплий, яскравий. Дитині дуже подобається малюнок. За майже 4 місяця використання не змінився
- Продавец Lucky Mag
Доброго дня, Анастасія. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого термокилимка. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Хороший килимок за таку ціну.
- Достоинства:
- Яскравий.
- Недостатки:
- При транспортуванні трішки пошкодився, є невеличка вмятина, але не суттєва.
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Гарна ціна,дуже сподобався килимок
- Достоинства:
- Все сподобалось
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Продавец Lucky Mag
Ольга, дуже дякуємо Вам за ваш відгук та за високу оцінку нашого товару та магазину. Ми раді, що вам сподобався наш килимок. Ваш досвід дозволить іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Задоволена
- Елена Ш***
Светлана, добрый день!
Скажите пожалуйста,вы довольны в использовании ковриком?
Нет деформации после использования?