- Олександр У***Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaStore. Цвет: Черный с красным
Дитині дуже сподобався, міцний на вигляд. Доставили вчасно. Запаковано надійно.
- Продавец FaynaStore
Вельми дякуємо за відгук і фото!
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaStore. Цвет: Черный с красным
Малому сподобався.
- Продавец FaynaStore
Дуже дякуємо за відгук. Мирного неба Вам та родині. Якщо потрібен буде дитячий транспорт, звертайтесь (wink)
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaStore. Цвет: Белый с розовым
Купляв на подарунок дитині дуже сподобався, гарна якість рекомендую.
- Продавец FaynaStore
Вельми дякуємо за відгук Якщо потрібен буде дитячий транспорт, звертайтесь. З радістю проконсультуємо і підберемо найкращі варіанти під Ваш бюджет.
- Вадим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaStore. Цвет: Белый с розовым
Купляв для онуки у подарунок. Дитинка була в захваті! Зараз використовує його на повну (коли снігу немає :-) )
- Достоинства:
- Зручний. Складається!
- Недостатки:
- Кріплення для пляшки з водою було чомусь зіпсоване: пластик покручений та таке враження, що розплавився....
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: FaynaStore. Цвет: Белый с розовым
Чудовий самокат. Дитина задоволена. Зразу треба підтягнути всі кріплення та болти і можна кататись.
- Достоинства:
- Задній дисковий тормоз. Доволі великий зазор між декою та дорогою.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец FaynaStore
Дуже дякуємо за зворотний зв’язок! Дитині веселих покатушек. Якщо потрібен буде дитячий транспорт, обов’язково повертайтесь до нас ще)
- Антоніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: NewSeven. Цвет: Белый
На протязі 10хв перетелефонували, надали кваліфіковану консультацію, надіслали фото самокатів різних моделей ,допомогли здійснити правильний вибір.
- Достоинства:
- Сьогодні замовили на наступний день в точці видачі вже отримали
- Продавец NewSeven
Дякуємо за позитиний відгук. Раді. що самокат сподобався. Нехай приносить дитині задоволення.
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет: Белый с розовым
Дуже крутий
- Сергей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: NewSeven. Цвет: Черный
- Продавец NewSeven
Дякуємо за хорошу оцінку в 5 зірочок)
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NewSeven. Цвет: Белый
Самокат супер