Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Планшет захищений iHunt Strong P15000 PRO - 8/128 Гб, 15600 мАч

Оценка пользователей 4.27/5
  • Отзывы про товар продавца Ecovent
  • Павло А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет: Черный. Встроенная память: 256 ГБ

Отримав планшет, покористувався, вирішив залишити відгук. Купив по рекомендації товариша, дуже хороший планшет, якісний екран, швидки в роботі, зв'язок дуже добре ловить, часто телефон поза зоною, а планшет має зв'язок.
    Упав у болото не було можливості одразу помити, глина засохла трохи, пізніше помив, все працює як нічого не було, ремінь на руку добре, але зробіть якусь сумку до нього

Достоинства:
    Акумулятор, зв'язок, швидкість, протиударність,
    • Продавец  Ecovent

Доброго дня), дякуємо за відгук, приємного користування))

• Максим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет: Черный. Встроенная память: 128 ГБ

Планшет супер, реально протиударний, случайно потестив)), думав він буде важкий, але з ремінцем на руку зручно, працює дуже швидко, не підвисає, програми запускаются швидко, з 8Гб оперативи і не дивно, камера бажає бути кращою, але купляв не для камери, акум тримає до 2 днів, при дуже активному користуванні, що дуже радує, в комплекті викрутка, для встановлення ремінця))))), прикольно

Достоинства:
    корпус витримує падіння), швидко працює, хороший акумулятор
    Недостатки:
    якщо знайду напишу
    • Продавец  Ecovent

• Игорь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет: Черный. Встроенная память: 256 ГБ

Добрий день. Купував планшет для роботи на СТО для діагностіки авто.Планшет гарний, великий екран,протиударний водонепроникний можна працювати з ним на вулиці є ремень для руки це зручно,дуже потужна батерея. Повністю задоволений планшетом недоліків поки не виявив.Хароший магазин привітні профисійні менеджери,відразу відзвонились відправили товар втой самий день без предоплат. Ще раз усім дякую.

Достоинства:
    Протиударний,потужна батерея.
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Продавец  Ecovent

• Євген Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет: Черный. Встроенная память: 128 ГБ

Хороший, швидкий планшет, брав, так як порадили знайомі. Покупкою задоволений, ніяких нарікань не маю, порадував акумулятор і яскравий екран, показує хорошу автономність, у комплекті викрутка для ремня на руку, було не очікувано), думаю по моїй пораді також будуть замовляти, дякую

Достоинства:
    акумулятор, батерея, захищеність
    • Продавец  Ecovent

Доброго дня, дякуюємо за відгук, приємного користування)

• Віктор А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет: Черный. Встроенная память: 128 ГБ

Брав для бойових задач, показав себе добре, радує те, що після падінь не розбився, швидко працює, має хороший екран, зручний в довгому користуванні і добре тримає акумулятор

Відправили швидко, дякую

Достоинства:
    Швидкий, довго тримає батарея, протиударний

• Михайло Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет: Черный. Встроенная память: 128 ГБ

Брав не для себе, військовим, під кропиву. Відгуки невтішні - "планшет просто жесть". Нажаль, детальної інформації немає, кажуть, почав виснути після встановлення мессенджерів - до кропиви навіть не дійшло. Може, якийсь невдалий екземпляр попавсь, не знаю.

Достоинства:
    захищений
    Недостатки:
    висне
    • Продавец  Ecovent

Доброго дня, дякуємо за ваш коментар.

Ми приділяємо велику увагу якості наших товарів і тестуємо їх, щоб забезпечити максимально можливу продуктивність та надійність. Наш протиударний планшет має потужний процесор і може працювати з багатьма програмами одночасно, без підвисань. Тому, можливо, ви отримали невдалий екземпляр.

Звичайно, ми готові замінити планшет на новий, або відремонтувати його. Зв'яжіться з нашим відділом технічної підтримки за номером телефону, вказаним в гарантійному сертифікаті.

• Виталий

Helio p60 говорит о многом, это очень слабый процессор для современных задач. Будьте внимательными при выборе.

• Ігор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Цвет: Черный. Встроенная память: 256 ГБ

Планшет дуже крутий, потужна батарея, тримає довгий час без підзарядки. Так як я працюю на виробництві і завжди в рукавицях - це не заважає працювати з планшетом, екран чудово реагує навіть з рукавицями. Падіння для нього не страшні, перевірено) Роботою планшета повністю задоволений, дякую.

• Продавец  OneDay

Доброго дня! Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• Антон М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Цвет: Черный. Встроенная память: 256 ГБ

Досить крутий планшет, за ремінець в комплекті , так зручніше тримати його. Досить великий екран, гарна якість картинки, батарея тримає декілька днів без підзарядки, не доводиться шукати розетку постійно, щоб зарядити. Також великий обсяг пам'яті, на старому планшеті завжди не вистачало, тут такої проблеми немає. Планшетом повністю задоволений.

• Продавец  OneDay

Доброго дня! Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Цвет: Черный. Встроенная память: 256 ГБ

Вже вдруге купую техніку в даного продавця. Доставляє швидко ввічливо відповідає на всі питання як про терміни доставки так і про характеристики товарів. В вартість входить гарантія на 24 місяці від виробника.
    Екран 10.1 дюйма з HD+ та IPS-технологією відображення дивитись фільми та грати в ігри одне задоволення
    В планшета потужний акумулятор 15000 мАг, що дозволяє мені його використовувати цілий день без підзарядки.
    Внутрішньої пам'яті більше ніж достатньо 128 Гб можна скачати як фільми так і важкі ігри.
    І саме головне це протиударний корпус який захищений від ударів та води. Ідеально підійде для тих в кого малі діти постійно любляти топити техніку як тільки залишаєш її без нагляду.
    В цілому покупкою задоволений. Надійний та потужний планшет за розумною ціною

Достоинства:
    Протиударний корпус, потужна батарея
    Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  OneDay

Дякуємо за відгук! Нам приємно, що ви задоволені покупкою. Приємного користування)

• Олександра Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Цвет: Черный. Встроенная память: 256 ГБ

Брала мамі на подарунок, їй дуже подобаєтся

Достоинства:
    Дуже гарно тримає батарею
    • Продавец  OneDay

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук, приємного користування!

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Цвет: Черный. Встроенная память: 256 ГБ

Планшет не виправдав заявлену ціну:
    В порівнянні з планшетом схожої категорії з нижчою ціною виявив що у IHunt матриця (яку вважав основною перевагою даного планшета) виявилась бляклішою програвала в деталізації.
    Звук стерео, але якість звуку не задовольнила, брак об'єму звучання, на планшеті з яким порівнював звук був насиченіший.
    Камера також виявилась гіршою, чіткість зображення втрачалась в межах 5ти метрів.
    Сенсор дуже жорсткий, потрібно сильно натискати на екран для перегортання сторінок, або виконання інших дій.
    Перевагою цього планшета міг би назвати швидкодію, додатки відкривались і працювали моментально
    Окремою проблемою був контакт з продавцем, після тесту товару я не був ним задоволений і в той же день відправив його новою поштою.
    Зв'язався з менеджером, яка мені повідомила що усе буде зроблено найближчим часом.
    В результаті планшет забирали 3 дні. Після чого з слів менеджера "тестували" іще 3 дні і 2 дні повертали кошти.
    Зв'язок з менеджером був завжди, тому на фідбек скарг немає. Але робота сервісного центру і бухгалтерів була не оперативною.

Достоинства:
    -Швидкодія
    Недостатки:
    - Низька яскравість і деталізація матриці
    - Плаский звук
    - Жорсткий(дубовий) сенсор
    - Нижча потужність камери за заявлену
    • Продавец  OneDay

Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже цінуємо вашу думку і засмучені, що ми не змогли задовольнити ваших потреб. Ми дуже прагнемо забезпечувати якісний сервіс для наших клієнтів, тому ми дуже вдячні за ваші коментарі.